|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mictian
|
Zaslal: st září 05, 2012 10:24 am Předmět: tréninkový plán |
|
|
Pondělí:
18:00- 19:30 MMA
Úterý:
9:00-9:30 běh
19:00-21:00 BJJ
Středa:
16:00-17:15 posilka
Prsa:
benchpress
tlaky s jednoručkami v leže
pullover
protisměrné kladky-horní
Triceps:
kliky na bradlech
stahování horní kladky
+Břicho
18:00-19:30 MMA
Čtvrtek:
19:00-21:00 BJJ
Pátek:
Záda:
hyperextenze
mrtvý tah
shyby
přítahy spodní kladky v sedě
motýlek obrácený
Biceps:
shyby na úzko podhmatem
bicepsový zdvih
+Břicho
Sobota:
Neděle:
Nohy:
legpress
zakopávání
lýtka
Ramena:
tlaky s jednoručkami v sedě
upažování s jednoručkami
protisměrné kladky-spodní
motýlek obrácený
+Břicho
Budu vděčen za každou připomínku. Doteď jsem musel, vzhledem k rozvržení času, jet posilku 2x před tréninkem MMA a 1x před BJJ, teď se to naštěstí kryje jen 1x. Vše jedu po 5 sériích a 8 opakováních, shyby pak po 10-12 opakováních.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st září 05, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
jaky sou cile? jinak tenhle BB trenink se absolutne nehodi k rozvoji vlastnosti/potreb vhodnejch pro MMA _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 05, 2012 10:34 am Předmět: Re: tréninkový plán |
|
|
| Mictian napsal: |
Prsa:
benchpress
tlaky s jednoručkami v leže
pullover
protisměrné kladky-horní
Záda:
hyperextenze
mrtvý tah
shyby
přítahy spodní kladky v sedě
motýlek obrácený
|
Proč? Proč? Proč???? Čím víc cviků na jednu partii tím víc Adidas, asi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st září 05, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Jel jsem asi rok fullbody, ale to mi vadilo, jednak protože jsem pak chodil na tréninky MMA, kde se také cvičí defacto vše, akorát s vlastní vahou, vyfluslý a zadruhé, protože jsem byl pořád jak sušenka, akorát s dobrou fyzičkou.
A hodně cviků... V tomhle nejsem skutečně kovaný. Ale zase bych nerad uvízl u 1-2 cviků na partii, potřebuji projet vše, i menší svaly.
Tohle jedu od července a výsledky jsou vidět, ale pokud máte rady, tak proto to sem píšu :) Né aby mi to každý zkritizoval tipem: Ty vole, k čemu to je? Ale aby mi někdo řekl, co a jak.
Edit: tohle jsem jel předtím jako fullbody:
Út:
Legpress
goodmorning
kliky na bradlech
pritahy dolni kladka v sede
tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
+bricho
Ct:
benchpress
mrtvy tah
shyby
upazovani+upazovani v predklonu
+bricho
Ne:
legpress
zakopavani
tlaky s jednoruckama v leze
pullover
bicepsovy zdvih
francouzsky tlak
+bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st září 05, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
Jo a cvičení na výbušnost, rychlost atd. jsou součástí tréninku MMA. Prostě potřebuju skloubit silový trénink s tréninkem výbušné síly, rychlosti a vytrvalosti, přičemž na to mám čas vždy v tyto vypsané dny cca od 16:00 dále. Při fullbody jsem defacto nepřibral, proto split. Ovšem mým cílem zase není jen nabírat, proto více cviků. Ono jako problém vidím hlavně to, že pro MMA bych tu sílu a nabrání ani nepotřeboval, spíše naopak. Ale pro BJJ se hodí mít velkou statickou sílu a zůstat ohebný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 05, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Mictian napsal: | | Jel jsem asi rok fullbody, ale to mi vadilo, jednak protože jsem pak chodil na tréninky MMA, kde se také cvičí defacto vše, akorát s vlastní vahou, vyfluslý a zadruhé, protože jsem byl pořád jak sušenka, akorát s dobrou fyzičkou. | nemas jezdit treninky do selhani, ale nechat si vzdycky trochu rezervu, pak bys nebyl tak rozbitej + si myslim, ze strava taky nebyla idealne poresena, btw kdyz na tom tvym splitu znicis partii x cvikama, tak by mela bejt logicky jeste mnohem vic odpalena nez z FB ne? btw FB z myho pohledu se muze skladat klidne ze dvou cviku (a v podstate i z jednoho:)
| Mictian napsal: |
A hodně cviků... V tomhle nejsem skutečně kovaný. Ale zase bych nerad uvízl u 1-2 cviků na partii, potřebuji projet vše, i menší svaly. | to je chybna domnenka, s vhodne zvolenyma cvikama se aktivujou i ty "mensi svaly", navic bez zamerne izolovanyho procviceni, ktery je pro potreby mma k nicemu.. max. tak v ramci kompenzace nejakyho problemu
| Mictian napsal: | tohle jsem jel předtím jako fullbody:
Út:
Legpress
goodmorning
kliky na bradlech
pritahy dolni kladka v sede
tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
+bricho
Ct:
benchpress
mrtvy tah
shyby
upazovani+upazovani v predklonu
+bricho
Ne:
legpress
zakopavani
tlaky s jednoruckama v leze
pullover
bicepsovy zdvih
francouzsky tlak
+bricho
|
nektery cviky nevhodne zvoleny a zase zbytecne moc cviku takze radim: ubrat cviky, zvolit vhodny cviky (komplexni), necvicit do selhani, mit kvalitni jidelnicek.. za me je to asi vsechno _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st září 05, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
OK, díky. Zkrouhnu to. Do selhání nejezdím. Když vyřídím jen tu jednu partii při splitu, tak na tréninku BU pak ještě celkem dobře funguju. Ale jak radíš, uberu cviků.
Já jednu dobu, když jsem nemohl na tréninky BJJ, jezdil jen MT, BT, Dřep, shyby, nic jinýho, jen tyhle základy a mělo to celkem dobrý účinky. Jenže to jsem taky měl jen 3x týdně tu posilku a nic okolo, takže jsem jezdil těžký základní cviky a pak den regeneroval a zase... Teď, když mám celý týden kromě soboty nabitej, už tyhle základní cviky nejezdím s takovou vahou a dávám prostor dalším cvikům. No, zatím zkrátka hledám to svoje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 05, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
z tech zakladnim k sobe vhodne vyber dva, treba: DL+TLAK a druhej trenink DREP+SHYBY.. a mas v podstate trenink hotovej, pak uz jenom menit pocty reps a serii, pripadne stridat varianty cviku, podle potreby lehce doplnky.. nebo muzes pridat den s dyn. cvikama - varianty cleanu, snatch, apod. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st září 05, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
určitě zařaď silové přemístění, to je jeden z nejlepších cviků na výbušnost a je to poměrně komplexní cvik
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st září 05, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | určitě zařaď silové přemístění, to je jeden z nejlepších cviků na výbušnost a je to poměrně komplexní cvik |
Jó, občas, když mám čas, tak si zkouším Clean and jerk. Jedu to s 60kg, což je skoro moje váha ( mám 63 kg /165 cm) a můžu říct, že je to brutus :) Ale nadhoz z ramen nad hlavu mi nedělá moc dobře na AC kloub, kde jsem měl před více jak 2 roky přetrhlé vazy z pádu na rameno. Nicméně cvik je to výborný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|