Zdravím, chci se zeptat na vaše názory. Necvičím pro to, abych měl nějaké veliké objemy, ale spíš pro radost a dobrou kondici, pro slušnou postavu, a protože mě to baví. Co říkáte na tenhle pláneček? Cvičil bych ho kruhovým stylem, vždycky od každého jednu sérii a pak zase znovu dokola.
Takže např.
1. Den
- 15 kliků (3 série)
- 20 sedů lehů (3 série)
- 25 bicepsů (3 série)
- 30x předávání míče parťákovi (jsme zády k sobě) (3 série)
- 30 prsa (3 série)
- 30 dřepů (3 série)
- 30 zápěstí (3 série)
2. Den
- 15 kliků (3 série)
- 20 sedů lehů (3 série)
- 25 tricepsů (3 série)
- 30 předávání míčem parťákovi (jsme zády k sobě) (3 série)
- 30 prsa (3 série)
- 30 lýtek, poskoky nebo výpony (3 série)
- 30 tlaků s jednoručkami nahoru
atd.
2x týdně vytrvalostní běh
2x týdně box
+ mám rád tenis a fotbal, takže si na vejšce vybírám vždy tyto sporty… to dělá další hodinu tejdně.
Co se týče jídelníčku, tak jsem do něj zařadil některé věci, které jsem si přečetl (o dost více jím např. ryby), snažím se jíst i po menších porcích apod. ale rozhodně to nemám tak, že bych měl pevně stanovenej plán a ani si ho stanovovat nechci, stravu mám dostatečně pestrou. Jsem tak spokojenej a nechci tuhle složku nějak výrazně hrotit.
Trénuju i podle pocitu, to znamená, že když to nejde, tak uberu opakování a přidám série. Není to tak, že bych se strhal za každou cenu... to není rozumný si myslím. Na první pohled to možná vypadá jednotvárně, ale když to tak propojím s těmi ostatními sporty, tak to docela jde.
Dopředu se omlouvám za to, že nepoužívám všechny klasický názvy, ale to snad nebude problém.
Jen by mě zajímal váš názor, klidně to i zkritizujte (určitě tam je hodně chyb) a navrhněte třeba změny, vážně bych Vám za to byl moc vděčnej. Díky.