ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bud ses troll v tom lepsim pripade a v tom horsim pripade bys mel vytahnout hlavu z prde*le a vzit si nase rady k srdci...v opacnym pripade ztratis moooc casu nez zjistis, ze tvoje vypocty jsou k prdu. Lidsky telo neni o vypoctech....jestli chces pocitat, tak si sedni ke kompu.... u cviceni se to ridi uplne jinejma zakonama .... i kdyz jestli je tvym cilem oddelat si slachy, klouby a oddelat si metabolismus tvejma rohlikama s cesnekem, tak ses na spravny ceste a pokracuj ;)

Myslim ze vic radit ti netreba, kdyz to mas vsechno propocitany ;) good luck
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Bud ses troll ...

sazim na trola, takovej vul normalni clovek snad neni
Tom3

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beztak je to RANDO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimo urážek se občas objeví nějaká kritika, která mi nutí to znovu to uvážit - a po pečlivém uvážení svých tréninkových plánů jsem došel ke dvěma závěrům.

Všechno mam spočítáno správně a nejspíše si ze mě děláte legraci.

Například tu týpek kritizuje mého monstra i tréning, pak otevřu jeho thead-log a čtu:

"Jo a taky mám radost že jsem dojel dom a ochutnávám všechny druhý cukroví a zapíjím to plzničkou..."

Já jsem letos neměl žádné cukroví a nehodlám s tím začínat, jsem abstinent a pivo tedy nepiju vůbec. A tenhle člověk si bere na paškál mého Monster Khaose, takové pivo je na tom s kaloriemi podobně.. možná lepší složení, méně cukru a tak.

Pivo+cukroví a mého Monstra Kahose tu kritizujou, to vám tak žeru a s mým akčním plánem cvičení to bude asi něco podobného, že..
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je asi řeč o mě :))

Je rozdíl mít kvalitní jídelníček a semtam si dát cukroví / pivo a mít jídelníček jak ty a plnou lednici monsterů :)) ...

Navíc na pivě není nic špatnýho - měl jsem jednu plzeň ... v dietě nejsem, tak na ní nevidím sebemenší problém :) ... být tebou, možná bych si dal radši to cukroví místo rohlíku s česnekem... ale každý svého... no to je jedno :))

dohadovat se s tebou nehodlám, cvič si jak chceš a jez si jak chceš :) .... jen jsem ti chtěl v dobrý víře poradit... ale jak vidím, všechno máš dobře spočítané, takže ani žádnou radu nepotřebuješ....
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..já bych si teda taky radši dal cukroví a plzeň než rohlík s česnekem a monstra ..né tak sranda, ale vážně to, co ti tu Grimley a ostatní napsali... tak na tom něco bude
Petan_

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, tak apson vidis, ze cukrovi a pivo zabira, kdyz da Grimley 5x5x140 na MT a 5x5x110 na Dřep

zaradil bych ho taky do suplmenetace
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petan_ napsal:
Mno, tak apson vidis, ze cukrovi a pivo zabira, kdyz da Grimley 5x5x140 na MT a 5x5x110 na Dřep

zaradil bych ho taky do suplmenetace

Tím bych se zrovna nechlubil :D ale pivo s cukrovím působí pozitivně na JČ tlaky na kozy, tam to je 5x5x45kg :D ... v pondělí zkusím padesátky zas
Tom3

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Mimo urážek se občas objeví nějaká kritika, která mi nutí to znovu to uvážit - a po pečlivém uvážení svých tréninkových plánů jsem došel ke dvěma závěrům.

Jak rikam, vyfot se ted, potom za par mesicu (jak rikas ze roky jsou moc) a ukaz nam vsem pochybovacum ze vlastne ten tvuj zpusob megasraček (promin) funguje.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
ttby napsal:

Jak rikam, vyfot se ted, potom za par mesicu (jak rikas ze roky jsou moc) a ukaz nam vsem pochybovacum ze vlastne ten tvuj zpusob megasraček (promin) funguje.

me zajima, kde jsi prisel na ty avizovane nekolikahodinove treningy a ominimalnim objemu prace, ty brutalni pauzy atd?
ttby

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

me zajima, kde jsi prisel na ty avizovane nekolikahodinove treningy a ominimalnim objemu prace, ty brutalni pauzy atd?

Tohle klidně vysvětlím ale pouze JEDNOU , ju?

Několika hodinové tréningy jsou špatným side-efektem dvou přístupů:

a) zvedání o +4%, zde mam pouze jeden cvik, který jsem dostal na takovou úroveň, že trvá hodiny než to odcvičím, tohle: http://img209.imageshack.us/img209/1310/rozpaovaniesjednorukami.jpg . Původní myšlenka byla taková, že nejsem schopen si odpustilt Monstra Energy ani odhadnout kolik toho mam jíst. Takže budu žrát cca pořád stejně, ale budu cvičit více a více. S tím, že ze začátku než tělo vytrénuju budu prostě tloustnout (neb monstra (huře i s čokoládou) prostě nevypálím) A když to budu zvedat pravidelně a prodloužouvat, tak jednou dojdu do bodu, kdy tělo toho Monstra prostě za ten tréning vypálí + nějaké KJ z těla (snad v podobě tuku, ideálně) - bod zlomu. Tenhle cvik je téměř jedinej, kterej trvá takhle dlouho - protože mam vcelkou silná/vlká prsa a jsou to vcelkou velké svaly, aby to zvládaly dlouho a s velkým počtem opakování. Na bicepsech 1200kj podle mě nespálím. A pokud ano, tak to bude trvat ještě déle . Každopádně v tomhle cviku jsem se zvedáním o 4% přestal, protože už to fakt trvá neúnosně dlouho. Nicméně věřím, že tělo vytrénuju tak, abych to dával podstatně rychleji, tak jak to dělám je to skoro cardio/výdrž - což se trénuje dobře. Z těch 5h45 ten cvik stáhnu dejmetomu na dvě hodiny. Po přidání váhy a redukce počtu cviku to v dalším levelu budu dávat ještě rychleji.. atd.

b) proč písnička - nebudu lhát, hezky se to dělá. Člověk začíná cvičit se startem nové písničky ve sluchátkách. Ale všimni si jaké cviky dělám po písničkách : přítahy - aktuálně jich dam tak málo na jednu serii, že v téhle tabulce http://www.zbynekpetr.cz/images/stories/poty%20opakovn.jpg jsem v prvním sloupci SILOVÁ s PAUZOU 3-5minut (což je alá písnička, s tím, že krásně máš docela náhodně dlouhé pauzy). Jo kdybych se uměl přitáhnout dejmetomu 15x pak nemá smysl takhle dlouhá pauza. Je to váha těla, tedy nemůžu ubrat váhu. Je třebas tělo vytrénovat a aktuálně jsou přítahy pro něj SILOVÁ zálěžitost, žádnej pumping. De-facto to podle téhle tabulky nejde jinak.

Kdyby jste si všimli mých cílu na začátku, tak tam jsou ty puazy naprosto jinak. Například na skracovačkách mám pauzu 90s (taky jich v sérii dávám 20-25+) na bicepsech s jednoručkama 60s, když pumpuju kliky tak hned v prvním příspěvku mám pauzu 60s. Psal jsem tu 900 dřepu na 42serii se zátěžovou vestou - třebas dřepy taktuju po 60s i méně atd.

Krásný příklad jsou kliky na bradlech, bradla jsem si koupil nedávno domu a z nějakých 2-3 na serii jsem ted udělal spoustu serii po 8 i 9. S pauzou písničkou. Ještě to není jateční, ale tipuju si tak ještě 5x trénink tahle a pak tu pauzu zredukuju, tak na 2-3 minuty. S tím, že ale nehodlám ustoupit z počtu, tedy nejspíše to budu muset nadotovat další serii. Nicméně pokud se koukneš na muj příspěvek tak aktuální cíl je 17x v 8 sériích po 45s. Původní příspěvek ještě něž se mi někdo zeptal. Proti 8x17 po 45s je nějaká námitka? Myslím, že není.

Postupem času cviky srovnám, ale jestli si mam vybrat 1) to že se budu přitahovat 3x počkat minut a pul a zkusit to 2x a pak po minutě a pul 1x. 2) Nebo to taktovat po písničce a hulit tam další a další cvičení i za cenu prodlužování, dokud se to nezačne zvedat beru 2)

-----
Proč 4%? Není to úplně vždy, například když jsem začal dělat dřepy, tak jsem jel třeba i přes 30% každé cvičení, než jsem se někam posunul, aby to tak dlouho netrvalo. Nicméně o takových těch cvičení, kde jsem zahřátý (už mam něco odcvičeno) se to snažím držet na 4%. Přemýšlel jsem kolik by to mělo být a řekl jsem si, že 10% je šíleně moc a 1% je zase šíleně málo. Takže kompromis 5% ale to se mi zbaběle zdálo moc, takže 4%.
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci bejt zlej....ale mozna bys mel zkusit zajit k doktorovi a probrat to s nim.... pokud tohle neni trolling, tak tak bude fajn se poradit s nejakym psychologem.... nemyslim to zle...
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvakrát sem to četl a nerozumim tomu..nikdy jsem nic podobného neviděl u nikoho v logu. Jak myslíš.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tvoje sila i kondicka jsou v prdeli azadna tabulka ti nepomuze
ano, ta tabulka je vlastne prilepilova tabulka http://powerlifting.ronnie.cz/c-3835-teorie-ruskeho-siloveho-treninku-prilepinova-tabulka.html , ale kdyz uz neco delas, tak by jsi mel vedet, ze podle ni se nerdidis dele, nez cca 6 tydnu a pak mas cyklovat
druha vec je, ze mas minimalni objem treningu co se tyce pomeru k casu a vysoka intenzita, podivej se na to z druhe strany, treba je ta intenzita prekazkou regeneraci
pokud chces neco na silu, zvol kratsi programy: ivanova, fomina, korteho...
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tvoje sila i kondicka jsou v prdeli azadna tabulka ti nepomuze
ano, ta tabulka je vlastne prilepilova tabulka http://powerlifting.ronnie.cz/c-3835-teorie-ruskeho-siloveho-treninku-prilepinova-tabulka.html , ale kdyz uz neco delas, tak by jsi mel vedet, ze podle ni se nerdidis dele, nez cca 6 tydnu a pak mas cyklovat
druha vec je, ze mas minimalni objem treningu co se tyce pomeru k casu a vysoka intenzita, podivej se na to z druhe strany, treba je ta intenzita prekazkou regeneraci
pokud chces neco na silu, zvol kratsi programy: ivanova, fomina, korteho...

Obdivuju Tvoje nervy a výdrž :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: