Dnes trošku jinak, neb zase tablet bez baterky a taky trošku respekt z toho vedra
BASE 1 a 1:28 VSTUPNÍ DŘEPY 27 +11 kliků (+1,+5)
Schyby ttby+10,2kg po 1:00
3,3,2,2,2,2*,5,5*,5*
- jinak než minule, moc to nešlo - propocená tyč a ruce..
Rack and press 28kg po 1:00
4,4,4,4,4,4,4,4 (nebylo to zlé na to jak mi to klouzalo)
Dipy ttby+10,2 kg po 1:28
6,6,6,6,6,5
3x 24kb kg + 2x přítah s podhmatem ttby+10,2kg
3x 24kb kg + 1x přítah s podhmatem ttby+10,2kg
3x 24kb kg + 1x přítah s podhmatem ttby+10,2kg
2x 24kb kg + 1x přítah s podhmatem ttby+10,2kg
Přednožování na bradlech - ttbyho nohy + 3kg zátěže na kotníky 65x jak nejrychleji to jen jde
Thruster 45kg po 1:00
4,5,6,5,5,5,5,5
TRANZITIVITY:
8 schyb + 7x rack and press 28kg kb + 10x dip +14x thruster 45kg+7x přítah s podhmatem
VÝSTUPNÍ DŘEPY 27 +11 kliků (+1,+5)
linear-backoff-energy-drinku. (LBED)
22.5. Pátek - neměl
23.5. Sobota - neměl
24.5. Neděle - měl po dvou dnech - KHAOS, pokuta 30 thrusteru 40kg
25.5. Pondělí neměl
26.5. Uterý neměl
27.5 Středa neměl
28.5 Čtvrtek po třech dnech měl 2x RIPPER (pokuta 120 trhusteru - manko)
29.5 Pátek neměl
30.5 Sobota neměl
31.5 Neděle měl 1x RIPPER večer*
1.6. Pondělí měl 1x LowCarbo ráno*
2.6. Úterý neměl * (ale podle strategie měl mít, nicméně vyměnil jsem za neděli večer a pondělí ráno - taktické prodloužení dne v rámci splňování osobnostních cílů) pokuta 80 thrusterů měl mít po čtyřech dnech
3.6 neměl a aktuálně je target 5 dní bez monstrů - tzn. až příští úterý (v pondělí bych z taktických důvodů neměl..)
SNAPSHOT: 0,41 energy drinku na den, 316kj cukru z ED na den AS OF 3.6.2015 a pokuta 200 trhusterů - manko.
Švédština:
en romb - kosočtverec
en cirkel - kruh
en oval - ovál
en kub - krychle
ett klot - koule
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Tak jsem dal dnes Energy drink bože já se toho nezbavím. A přitom jsem v tom kolikrát nevinně. Třebas včera mi bylo blbě, trošku ale prostě zkz ttby něco lezlo. Takže si řikám blbý, ale pojdme cvičt, "nou exkjuzis". Cvíčení celkem v pohodě, ale v tak půlhodinky na to jsem začal kašlat a jako tak že brutálně takže jsem celou noc nespal a nejen to - nespal a zároveň nebyl ničím produktivní, prostě ležel a kašlal, na píču! Ráno jsem se hodil v práci sick a co nyní - ?
Žeru suchý rohlik (pečivo nějak nejím, ale tohle je tak nějak standard pro tento zdravotní stav) + bych měl strkat studenou kolu. No a když už musim kolu, tak si řikám, že je racionální si vzít Big Shock Colu, protože co ted, žejo? Nevyspalej, kašel stále nedovolí spát ale zároveň ospalej. Takže prostě ED s tim, že minimálně budu moci dělat něco na kompu a bejt produktivní.
A tipnul si, že 30% spotřeby enegy drinku je podobnej případ - prostě vždycky se vysere nějaká synchronizace den/noc a jsem zase tam. A zbylých 70%? Muj problém na chut a to se snažim vykydlit jak to jen jde. A to se myslim i dari.
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
tohle mi prijde uplne trapny, nedokazat nepit energetak, kterej je stejne absolutne k nicemu
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Vedies velmi zvlastny zivot, holt, programovanie ti asi ide, ale inak sa ti to toci v hlave vsetko teda uplne naopak...kasles,kupis si rozky a kolu, ale nie aby si zasiel do lekarne a dal si poradit zjavne nieco na utlmenie alergickej reakcie, alebo utlmenie kaslu, alebo k lekarovi vyriesit pricinu...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Spis kdyby si zaradil nejakej rozumnej trenink s dostatkem pohybu, tak je celkem jedno, ze si das jednou, dvakrat, vickrat za cas energy drink.. Kdyz ti to chutna.., ja bych to treba neomezoval, ale proste to vykompenzuj necim inteligentnim a ne nejakym silenym systemem, kterej asi ani moc nefunguje.. Just saying, dude.
Precital som (naozaj neviem preco) cely log :D a mam zopar poznamok.
Ad monster cause: vsetci nejako hresime, problem energetaku vsak nie je v cukre, ale v inych latkach. Cukor je do istej miery ok. Ale ano, si tlsty najma vdaka kombinacii monster - cokolada. Zmen stravu a obcas si daj energetak, ked musis. Alebo cokoladu.
Ad cvicenie: v kombinacii s minimom spanku si tato podivna forma raz vyberie svoju dan.
Ad metal: Gut! :D
Ad kettlebells: Ked si si uz tieto nastroje skazy zadovazil, co keby si s nimi zacal cvicit pod odbornym dohladom? Alebo si aspon precitaj Tsatsoulinov Enter the kettlebell a zacni cvicit zmysluplne. Skus postnut video clean (rack)&press-u, pressovat pri tvojej vahe 28kg KB nie je uplne zle.
Kazdopadne bavim sa na tvojom style bliziacom sa vzdialene k Sheldonovi z The big bang theory.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Precital som (naozaj neviem preco) cely log :D a mam zopar poznamok.
Ad monster cause: vsetci nejako hresime, problem energetaku vsak nie je v cukre, ale v inych latkach. Cukor je do istej miery ok. Ale ano, si tlsty najma vdaka kombinacii monster - cokolada. Zmen stravu a obcas si daj energetak, ked musis. Alebo cokoladu.
Ad cvicenie: v kombinacii s minimom spanku si tato podivna forma raz vyberie svoju dan.
Ad metal: Gut! :D
Ad kettlebells: Ked si si uz tieto nastroje skazy zadovazil, co keby si s nimi zacal cvicit pod odbornym dohladom? Alebo si aspon precitaj Tsatsoulinov Enter the kettlebell a zacni cvicit zmysluplne. Skus postnut video clean (rack)&press-u, pressovat pri tvojej vahe 28kg KB nie je uplne zle.
Kazdopadne bavim sa na tvojom style bliziacom sa vzdialene k Sheldonovi z The big bang theory.
Ahoj, sorry dlouho jsem tu nebyl. No s tim Monstrem - snazim se jak to jde, zase se to vyfaulovalo. Ano je to vymluva, ale prostě takhle to funguje. Ale neházim na to bobek snažim se to řešit - et čkoláda, si možná četl trošku starší příspěvky, ne? Někdy před 3-4 roky jsem dával dvě denně (mimochodem váha cca stejná jako ted ) z "taktických důvodů" ted jsem bohužel krátkodobě musel zase navýšit množství - na 1/2 týdně - opět strategické důvody, ale tentokrát jsem alespoň nedával milku a jel alespoň ty vysokoprocentní. Tento trend včera skončil :) - rozdíl mezi čokoládou a monstrem je ten, že čokoláda (alespoň mě) se dá přestat jís okamžitě s monstrem to neumím
Video rack and press? Myslim, že kredit už se blíží, to by se asi dalo ;)
Dlouho jsem necvičil - respektive nějak smysluplně (ve smyslu jako ani já jsem to neviděl smysluplně), prostě tim že to mám doma tak se semtam přitáhnu nebo udělam trhustera. V pondělí (to jest včera) mi ze života zmizla zátěž:
A uvolnila tak prostor opět najet na cvičení ;) A nedobrovolně mi donutila hodně věcí změnit. Takže jako obvykle přejmenovávám thread, vybral jsem název Till Death United Us - dle alba Norther, bohužel (nebo bohudík podle toho jak se na to člověk divá) dnes již neexsitujíc skupiny
První cvičení po delší době, takže tak nějak tak nějak, po 1:18 vždy 8 serii
3-4 schyby s 5kg zátěží
3 přítahy s 5kg zátěží
lehounce bříško
4x 28kg rack and press
5x bicepsové zdvíhy 20kg ketelbel
Švédština:
[u]drop technlogie - původní myšlenka byla taková, že v roce 2014 jsem cvičil pravidelně a protože jazyk je věc, co se musí dělat pravidelně byla snaha navázat to na něco co se mi daří dělat pravidelně. Bohužel hned po tom na cvičení nebyla čas , nadruhou stranu preference byla Švédština a tu držím s pozubyozbrojenou pravidelností a effortem jak svin.[/ u]
BASE 1:16 Schyby po 1:16 ttby+11.3kg
4,4,4,4,3,3,3,3+1+1+1 - nebylo zlé ty první schyby byly moc dobré
Rack and press 28kg po 1:16
5,5,5,5,5,4,4,4 upgrade z 4 na 5 v nekterejch serii
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:16
5,5,5,5,5,5,5,5/ levá jen 4 rebelka :/
Nějaké to bříško..
Dipy ttby + 11,3kg po 1:16
5,5,5,5,5,4,4,3+fail - moc to nešlo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru