|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | No abych rekl pravdu ja tlacim tvarohy,jogurty,syry, kazdej den a nejak se nebortim..............to bych asi na treningu VALE TUDA poznal. Tak ze lidí se to netyka.
No kazdopadne videla jsi nekdy v přírode zrat psa tvaroh???Podle me psí zaludek vubec nemana tohle enzym.
|
v prirode opravdu psi tvarohy nezerou, zerou syrove maso a to je cele,ale nasi psi byli jako kulturisti,jezdili jsme s nima na vodu, plavali proti proudu a tahali za sebou pneumatiky, byli to takovi psi strongmani ,meli uzasne hrudniky a obycejne granule a maso jim nestacilo.Nerikam,ze davat psum tvaroh bylo idealni....byla to chyba ale chybama se clovek uci,podle me to u lidi ale funguje stejne...tvaroh nebrat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Psycho napsal: | No abych rekl pravdu ja tlacim tvarohy,jogurty,syry, kazdej den a nejak se nebortim..............to bych asi na treningu VALE TUDA poznal. Tak ze lidí se to netyka.
No kazdopadne videla jsi nekdy v přírode zrat psa tvaroh???Podle me psí zaludek vubec nemana tohle enzym.
|
v prirode opravdu psi tvarohy nezerou, zerou syrove maso a to je cele,ale nasi psi byli jako kulturisti,jezdili jsme s nima na vodu, plavali proti proudu a tahali za sebou pneumatiky, byli to takovi psi strongmani ,meli uzasne hrudniky a obycejne granule a maso jim nestacilo.Nerikam,ze davat psum tvaroh bylo idealni....byla to chyba ale chybama se clovek uci,podle me to u lidi ale funguje stejne...tvaroh nebrat | Nemuzeš porovnavat psí zaludek s lidskym,zdravej clovek nema problem se stravením tvarohu pokud ho nesezere nejakou desnou hromadu najednou....
Treba kilo syroveho masa pes straví dobre ale clovek ma problem.
PS:neco o tom vim,snedl jsem jednou 800gr tataraku....nebyl to dobrej napad i kdyz ten tatarak byl dobrej:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne st březen 04, 2009 9:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
jak maso jim nestacilo? dyt maso je tak milionkrat kvalitnejsi potravina nez tvaroh :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jak maso jim nestacilo? dyt maso je tak milionkrat kvalitnejsi potravina nez tvaroh :-) |
Ty jsi neuveritelny mel jsi nekdy dva psy? a ted nemyslim nejake takove ty,co se placati nekde na dvorku u baraku,ale jsou opravdu jak rtut, takovi dva hafani sezerou pomerne velke mnozstvi masa denne, nic jineho jsem prakticky nedelala,nez pripravovala zradlo pro ne,tady to vyzniva, ze jsme je odbyvali tvarohem,ale tak to neni,tehdy se mockrat stavalo,ze jsme ani sami maso nemeli,jen aby se nazrali psi,financne to bylo pomerne narocne,ale vzdycky meli tu nejlepsi stravu,aby nijak nestradali,tvarohy byly pro ne pochoutkou a pouhym doplnkem jidelnicku.MASO bylo zaklad,k tomu uz se nechci vracet, dneska je to vsechno jednodussi, krmiva jsou mnohem kvalitnejsi,ale tehdy jsme delali vsechno mozne a nemozne,aby nasi kluci byli ve vynikajici forme a mysli si o tom,co chces. Tot vse, timto koncim adieu
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | yazi napsal: | | jak maso jim nestacilo? dyt maso je tak milionkrat kvalitnejsi potravina nez tvaroh :-) |
Ty jsi neuveritelny mel jsi nekdy dva psy? a ted nemyslim nejake takove ty,co se placati nekde na dvorku u baraku,ale jsou opravdu jak rtut, takovi dva hafani sezerou pomerne velke mnozstvi masa denne, nic jineho jsem prakticky nedelala,nez pripravovala zradlo pro ne,tady to vyzniva, ze jsme je odbyvali tvarohem,ale tak to neni,tehdy se mockrat stavalo,ze jsme ani sami maso nemeli,jen aby se nazrali psi,financne to bylo pomerne narocne,ale vzdycky meli tu nejlepsi stravu,aby nijak nestradali,tvarohy byly pro ne pochoutkou a pouhym doplnkem jidelnicku.MASO bylo zaklad,k tomu uz se nechci vracet, dneska je to vsechno jednodussi, krmiva jsou mnohem kvalitnejsi,ale tehdy jsme delali vsechno mozne a nemozne,aby nasi kluci byli ve vynikajici forme a mysli si o tom,co chces. Tot vse, timto koncim adieu |
jeste podotykam,ze to bylo v dobe tesne po revoluci a maso se shanelo hooooodne spatne.....
|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:59 am Předmět: |
|
|
| coala napsal: | | gari napsal: | jj nekteri travi lepe zivocisne bilkoviny, treba lidi s krevni skupinou 0 a tem,co maji krevni skupinu A zase vic vyhovuji ty rostlinne,ale to se dostavame zase nekam trochu jinam |
to je tiež "indi vindi" ja som "Áčko" a táto "teória" stravovania podľa krvných skupín na mňa absolútne vôbec nesedí |
a seš si jista,ze mas ,,A"cko?
|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| coala napsal: | | gari napsal: | a seš si jista,ze mas ,,A"cko? |
jo to jsem
inak by ani moje deti nemohli byť moje
keďže to "Áčko" majú po mne
a sú takisto "čistí mäsožravci" |
tak to joooo, delala jsem si jen legraci
|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| coala napsal: | | gari napsal: | tak to joooo, delala jsem si jen legraci |
ja viem inak by som ti neodpovedala
aby som nebola celkom OT
tuňáka vo vlastnej šťave s racio chlebíkmi konzumujem občas keď mám moc naponáhlo a potrebujem dodržať časový harmonogram stravy |
taky si obcas dam tunaka, treba s KNUSPI grahamovymi chlebicky je vynikajici, pokapu citronem a nasypu cibulku....hmmmmm dobrutka,je to rychly a kdyz zrovna neni kus masa po ruce ale tak max.jednou tydne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
Zboznuji tunaka s celozrnymi testovinami, zeleninou a trochou horcice _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:36 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem rozkrojil celozrny bulky se seminkama z dyne. Naplnil to vajickem, tunakem a cinskym zelim. Velmi dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st březen 11, 2009 7:26 am Předmět: |
|
|
Tuńák GIANA se mi osvědčil nejvíc..dobrá chuť i cena.
Na pánvi k tomu prdnu mexickou zeleninovou směs Bonduele a k tomu zamichat rýži popř těstoviny _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
NoelBells

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:33 pm Předmět: Re: Tunak |
|
|
| ThE_HooLiGaN napsal: | Preji vsem dobry den.
Mam zde nasledujici dotaz panove, jelikoz sem zjistil, ze tunak ma 25g bilkovin, tak sem ho zacal kazdy den kupovat a jist.
Asi uz 3 tydny tvori tunak soucast me vyzivy.
Denne snim 3-4 plechovky, takze tak 100g bilkovin.
Mohu jist tolik tunaku denne, respektive nevadi, ze ziskam pomernou cast bilkovin prave z tunaku
Diky moc! |
Pokud se ti nezhnusí a pojídáš ho v takovém množství dá se i mixovat (Tuňák,česnek,porek,vejce a pokud si to lehce okořeníš,pepřem a jiným kořením je to dobré a rychleji stravitelné a co víc dokonce tě to i nakopne - česnek a porek jsou skvělé věci a vejce ti ještě přidá bílkovin pokud tvá potřeba je tak veliká a nebude to jen bilkovina z tuňáku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|