typ jídelníčku?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - typ jídelníčku?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> typ jídelníčku?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
burnthemall

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minikorbič napsal:
burnthemall napsal:
Vždyť to logicky nejde, vezmi si že za den přijmeš 10000 kalorií. Jak můžeš přibrat svaly a shodit tuk na základě fyzické námahy?

U začátečníka maximálně optický efekt, tím že se mu zvětší svaly a při troše štěstí nenabere tolik tuku, zvětší se mu celková plocha těla a tím pádem se tuk trochu napne.

Muzu ti rict ze ja to delam tak ze mam kaloricky prijem skoro roven vydeji (asi trosec v plusu) a podle inbody testu nabiram mesicne 0.5kg svalu a schazuju 0.5kg tuku, zadna suplementace.

Nejsi ze zkumavky?

Né, znám zákony lidského těla, nicméně příroda je zajímavá. Pořád jsem laik, asi to jde. Ale mohl by mi to někdo vysvětlit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Minikorbič

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
Nejsi ze zkumavky? *

Ne, z prdle gumy

Lekar nejsem, takze co konkretniho se deje v mojem tele nevim, je fakt ze mam nejaky svuj rezim, s inbody testem se ho pak jen doladoval, proste sem chtel drzet vahu a nabirat svaly a tak nejak sem to trefil (par kilo sem v plusu). Vychazi to, co sem posledne pocital na 60% sacharidy, 12% tuky, 26% bilkoviny (melo by to byt prez 1.5g/kg), znova to prepocitavat nebudu, to je hrozna piplacka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - typ jídelníčku? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: