|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TTeDy

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | ... a sám nemám potřebu všem sdělovat, že jsem taky byl víc jak 10 let venku.... |
Jenom v tomhle topicu uz jsi to rekl dvakrat . Jinak mne to video prislo v pohode, ale asi jsem jeste nedosahl toho spravnyho levelu haterstvi, abych vyp*coval i takovy "nezavadny" veci. No, jeste par let tady na ronnie a uz toho levelu snad dosahnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:56 pm Předmět: |
|
|
No borec byl třetí na MČR v chlapech i když je ještě junior a minulý rok posbíral snad všechny první místa na kondičácích. Navíc skoro všude mi přijde, že se vyjadřuje ještě docela skromně, takže moc nechápu ten jakbystevyřekli hate.
Edit: Jinak borec sám ve videu zmiňuje, že studoval v USA . . .
Naposledy upravil DiamonD123 dne pá květen 29, 2015 7:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | jachym napsal: | | ... a sám nemám potřebu všem sdělovat, že jsem taky byl víc jak 10 let venku.... |
Jenom v tomhle topicu uz jsi to rekl dvakrat . Jinak mne to video prislo v pohode, ale asi jsem jeste nedosahl toho spravnyho levelu haterstvi, abych vyp*coval i takovy "nezavadny" veci. No, jeste par let tady na ronnie a uz toho levelu snad dosahnu. |
Máš pravdu, byl jsem si toho vědomý když jsem to psal, ale v kontextu jsem chtěl aby to zaznělo, protože vím, že zároveň nejsem zdaleka jediný tady. Neberu to jako něco co by bylo u mne neobvyklé, naopak, moje chování je normální a většina inteligentních lidí se chová stejně... no a pak jsou tady ti "ynteligenti", kteří si myslí, že jsou nejlepší na světě.
Jinak aby to nebylo uplně off-topic, já bych to celý ještě překousl pokud by aspoň to co řiká bylo:
1. něco co má nějakou přidanou hodnotu
2. fakticky správně - což v řadě případů není
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | "dosahnout spravnyho levelu haterstvi"
ted jsi me fakt pobavil, to si musim zapomatovat |
Ted nevim, jestli jsem te fakt pobavil, nebo jestli to je sarkasticka narazka a-la "Hm, fakt vtipny blbecku, pockej az te priste potkam... " .
Samozrejme at si kazdej mysli, co chce, nicmene bych spis ty zvracejici smajliky a hruby vyrazy cekal u videi nejakyho Tomase Lukase nebo jak se ten nouma jmenoval. Tenhle borec mi pripada, jak psal Diamond, prave docela skromnej (aspon vzhledem k okolnostem), anglicky vyrazy me nejak prehnane neiritovaly, to uz spis nemuzu vystat, kdyz nekdo rika "respektiv ě ", ale skoro kazdej cloveka necim sere, kdyz se to tak veme , tak v tom nejsem tak uzkoprsej.
Ze to pro vas nema pridanou hodnotu, to uplne chapu, ale treba ja jako nekdo, kdo to cviceni/stravu bohuzel vubec neresi nejak do hloubky, jsem si to video pustil k snidani a jednak me to bavilo, a myslim si, ze jsem se i neco dozvedel. A rekl bych, ze to mel cilovany prave spis na lidi, co o tom vi prd jako ja.
Takze ze se to nekomu nelibi je naprosto ok, jen mi ty reakce tady prisly trochu vyhroceny. Tolik ode me v ramci prokrastinace ve zkouskovym.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
Me to taky prijde v pohode, takovy americky styl.Hezky dum, auto, grilovani, slunicko, proste dela to mlady kluk pro stejnou vekovou skupinu.
Me spise zarazi, ze 70 kilovy kluk, vekem junior, vyhraje absolutku naCechach v muzich. Tady je neco spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:58 pm Předmět: |
|
|
jj, Tomáš Lukáš to teď rozjel ve velkym, dokonce se dal dohromady s nějakym výživovym poradcem, asi takovej expert a inovátor jako ten borec v tom videu tady.... ten to ale má ještě víc promáklý, založili několik webů a součástí každého videa samozřejmě reklama na vlastní práci...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | Me to taky prijde v pohode, takovy americky styl.Hezky dum, auto, grilovani, slunicko, proste dela to mlady kluk pro stejnou vekovou skupinu.
Me spise zarazi, ze 70 kilovy kluk, vekem junior, vyhraje absolutku naCechach v muzich. Tady je neco spatne. |
Tak to už tady můžeme spekulovat jestli s tím měl co dočinění hlavní sponzor soutěže, nebo neměl, ale neřešil bych to a nechal to být . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | jj, Tomáš Lukáš to teď rozjel ve velkym, dokonce se dal dohromady s nějakym výživovym poradcem, asi takovej expert a inovátor jako ten borec v tom videu tady.... ten to ale má ještě víc promáklý, založili několik webů a součástí každého videa samozřejmě reklama na vlastní práci... |
ty dva - Lukas ten vyzivovy poradce, sleduju je (bohuzel) a nevim, kterej z nich je vetsi sasek a looser. Ti se taky nasli... (doufam, ze jsme dosahl doustatecneho levelu haterstvi, abych mohl takto verejne vyjadrit sve antipatie k nim ) :D
Ttedy:
ne fakt me to pobavilo
Ja bych ho treba nehejtoval az tolik, kdyby si odpustil tu cecho anglictinu. Chapu , ze se tak citi hodne " cooooool " , ale nehodi se to. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
ty dva - Lukas ten vyzivovy poradce, sleduju je (bohuzel) a nevim, kterej z nich je vetsi sasek a looser. Ti se taky nasli... (doufam, ze jsme dosahl doustatecneho levelu haterstvi, abych mohl takto verejne vyjadrit sve antipatie k nim ) :D
|
Nemáš sklony nosit latex a nevzrušuje tě pohled na bič? Musím říct, že je docela masochistické sledovat to, co vrcholně nesnášíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ono jde o to, ze je to nekdy tak trapne, ze se na to clovek proste musi koukat. Podobne jako Grznar. A je mi uplne jedno, ze jim tim zvysuji sledovanost a nasledne popularitu. Pokud ty to nedelas, tak asi nejsem masochista a gratuluji ti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:33 pm Předmět: |
|
|
taky se pridavam do klanu masochistu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ono když tu angličtinu hodně studuješ, ovládáš a si s ní v každodenním kontatku, je celkem nasnadě mít tendenci některá slovíčka říkat v AJ protože v češtině nejsou tak vypovídající a přesná. A nemusíš být vůbec nějaký namyšlenec... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ono když tu angličtinu hodně studuješ, ovládáš a si s ní v každodenním kontatku, je celkem nasnadě mít tendenci některá slovíčka říkat v AJ protože v češtině nejsou tak vypovídající a přesná. A nemusíš být vůbec nějaký namyšlenec... |
Je zvlastni, ze nekdo je v cizine dva roky a uz nevi jak se to rekne czesky a takova Jagr nebo Nedved jsou v cizine 15 let a nikdy jsem je takhle mluvit neslysel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|