Typy pro začátečníky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Typy pro začátečníky  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Typy pro začátečníky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
... a sám nemám potřebu všem sdělovat, že jsem taky byl víc jak 10 let venku....

Jenom v tomhle topicu uz jsi to rekl dvakrat . Jinak mne to video prislo v pohode, ale asi jsem jeste nedosahl toho spravnyho levelu haterstvi, abych vyp*coval i takovy "nezavadny" veci. No, jeste par let tady na ronnie a uz toho levelu snad dosahnu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jasnej Dunning-Kruger efekt . Blbečci si mysleji, že snědli všechnu moudrost světa a ostatní můžou poučovat, zatímco odborníci si nejsou jistí, že jsou odborníky natolik, aby ostatní mohli/měli poučovat.

http://www.skepticblog.org/2013/06/26/the-dunning-kruger-effect/
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No borec byl třetí na MČR v chlapech i když je ještě junior a minulý rok posbíral snad všechny první místa na kondičácích. Navíc skoro všude mi přijde, že se vyjadřuje ještě docela skromně, takže moc nechápu ten jakbystevyřekli hate.

Edit: Jinak borec sám ve videu zmiňuje, že studoval v USA . . .

Naposledy upravil DiamonD123 dne pá květen 29, 2015 7:23 pm, celkově upraveno 1 krát
jachym

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
jachym napsal:
... a sám nemám potřebu všem sdělovat, že jsem taky byl víc jak 10 let venku....

Jenom v tomhle topicu uz jsi to rekl dvakrat . Jinak mne to video prislo v pohode, ale asi jsem jeste nedosahl toho spravnyho levelu haterstvi, abych vyp*coval i takovy "nezavadny" veci. No, jeste par let tady na ronnie a uz toho levelu snad dosahnu.

Máš pravdu, byl jsem si toho vědomý když jsem to psal, ale v kontextu jsem chtěl aby to zaznělo, protože vím, že zároveň nejsem zdaleka jediný tady. Neberu to jako něco co by bylo u mne neobvyklé, naopak, moje chování je normální a většina inteligentních lidí se chová stejně... no a pak jsou tady ti "ynteligenti", kteří si myslí, že jsou nejlepší na světě.

Jinak aby to nebylo uplně off-topic, já bych to celý ještě překousl pokud by aspoň to co řiká bylo:
1. něco co má nějakou přidanou hodnotu
2. fakticky správně - což v řadě případů není
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
jachym napsal:

"dosahnout spravnyho levelu haterstvi"

ted jsi me fakt pobavil, to si musim zapomatovat
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
"dosahnout spravnyho levelu haterstvi"

ted jsi me fakt pobavil, to si musim zapomatovat

Ted nevim, jestli jsem te fakt pobavil, nebo jestli to je sarkasticka narazka a-la "Hm, fakt vtipny blbecku, pockej az te priste potkam... " .
Samozrejme at si kazdej mysli, co chce, nicmene bych spis ty zvracejici smajliky a hruby vyrazy cekal u videi nejakyho Tomase Lukase nebo jak se ten nouma jmenoval. Tenhle borec mi pripada, jak psal Diamond, prave docela skromnej (aspon vzhledem k okolnostem), anglicky vyrazy me nejak prehnane neiritovaly, to uz spis nemuzu vystat, kdyz nekdo rika "respektiv ě ", ale skoro kazdej cloveka necim sere, kdyz se to tak veme , tak v tom nejsem tak uzkoprsej.

Ze to pro vas nema pridanou hodnotu, to uplne chapu, ale treba ja jako nekdo, kdo to cviceni/stravu bohuzel vubec neresi nejak do hloubky, jsem si to video pustil k snidani a jednak me to bavilo, a myslim si, ze jsem se i neco dozvedel. A rekl bych, ze to mel cilovany prave spis na lidi, co o tom vi prd jako ja.

Takze ze se to nekomu nelibi je naprosto ok, jen mi ty reakce tady prisly trochu vyhroceny. Tolik ode me v ramci prokrastinace ve zkouskovym.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to taky prijde v pohode, takovy americky styl.Hezky dum, auto, grilovani, slunicko, proste dela to mlady kluk pro stejnou vekovou skupinu.
Me spise zarazi, ze 70 kilovy kluk, vekem junior, vyhraje absolutku naCechach v muzich. Tady je neco spatne.
jachym

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, Tomáš Lukáš to teď rozjel ve velkym, dokonce se dal dohromady s nějakym výživovym poradcem, asi takovej expert a inovátor jako ten borec v tom videu tady.... ten to ale má ještě víc promáklý, založili několik webů a součástí každého videa samozřejmě reklama na vlastní práci...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Me to taky prijde v pohode, takovy americky styl.Hezky dum, auto, grilovani, slunicko, proste dela to mlady kluk pro stejnou vekovou skupinu.
Me spise zarazi, ze 70 kilovy kluk, vekem junior, vyhraje absolutku naCechach v muzich. Tady je neco spatne.

Tak to už tady můžeme spekulovat jestli s tím měl co dočinění hlavní sponzor soutěže, nebo neměl, ale neřešil bych to a nechal to být . . .
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
jj, Tomáš Lukáš to teď rozjel ve velkym, dokonce se dal dohromady s nějakym výživovym poradcem, asi takovej expert a inovátor jako ten borec v tom videu tady.... ten to ale má ještě víc promáklý, založili několik webů a součástí každého videa samozřejmě reklama na vlastní práci...

ty dva - Lukas ten vyzivovy poradce, sleduju je (bohuzel) a nevim, kterej z nich je vetsi sasek a looser. Ti se taky nasli... (doufam, ze jsme dosahl doustatecneho levelu haterstvi, abych mohl takto verejne vyjadrit sve antipatie k nim ) :D

Ttedy:

ne fakt me to pobavilo

Ja bych ho treba nehejtoval az tolik, kdyby si odpustil tu cecho anglictinu. Chapu , ze se tak citi hodne " cooooool " , ale nehodi se to.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

ty dva - Lukas ten vyzivovy poradce, sleduju je (bohuzel) a nevim, kterej z nich je vetsi sasek a looser. Ti se taky nasli... (doufam, ze jsme dosahl doustatecneho levelu haterstvi, abych mohl takto verejne vyjadrit sve antipatie k nim ) :D

Nemáš sklony nosit latex a nevzrušuje tě pohled na bič? Musím říct, že je docela masochistické sledovat to, co vrcholně nesnášíš.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono jde o to, ze je to nekdy tak trapne, ze se na to clovek proste musi koukat. Podobne jako Grznar. A je mi uplne jedno, ze jim tim zvysuji sledovanost a nasledne popularitu. Pokud ty to nedelas, tak asi nejsem masochista a gratuluji ti.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky se pridavam do klanu masochistu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono když tu angličtinu hodně studuješ, ovládáš a si s ní v každodenním kontatku, je celkem nasnadě mít tendenci některá slovíčka říkat v AJ protože v češtině nejsou tak vypovídající a přesná. A nemusíš být vůbec nějaký namyšlenec...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ono když tu angličtinu hodně studuješ, ovládáš a si s ní v každodenním kontatku, je celkem nasnadě mít tendenci některá slovíčka říkat v AJ protože v češtině nejsou tak vypovídající a přesná. A nemusíš být vůbec nějaký namyšlenec...

Je zvlastni, ze nekdo je v cizine dva roky a uz nevi jak se to rekne czesky a takova Jagr nebo Nedved jsou v cizine 15 let a nikdy jsem je takhle mluvit neslysel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Typy pro začátečníky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: