|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítěz main eventu: |
| Anderson Silva via TKO/KO |
|
44% |
[ 11 ] |
| Vitor Belfort via TKO/KO |
|
32% |
[ 8 ] |
| Anderson Silva via submission |
|
20% |
[ 5 ] |
| Vitor Belfort via submission |
|
0% |
[ 0 ] |
| Anderson Silva via decision |
|
4% |
[ 1 ] |
| Vitor Belfort via decision |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 25 |
|
| Autor |
Zpráva |
deemao

|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:37 am Předmět: |
|
|
myslím, že organizovať drámy na posledný deň pred zápasom už je neskoro a fakt to netreba, takže silno pochybujem, že za tým stál Dana, keďže doteraz bol v podstate kľud a obojstranný vzájomný rešpekt (v porovnaní so zápasom Silva vs. Sonnen)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 3:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:18 am Předmět: |
|
|
hoddte sem plz potom niekto stream pripadne
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 5:27 am Předmět: |
|
|
wow bones dostane title shot !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:23 am Předmět: |
|
|
HOLY SHIT .. fuck :/
nemam ho rad ale doprdele to co uz toto bolo
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
přesně tohodle se sem se bál, člověk na to čeká rok a pak tohle... :/ chudák Phenom.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Nechápu, proč UFC nechá main event rozhodovat takového rozhodčího! Proč tam proboha nedali McCarthyho? _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Yo_
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Já nemyslim, že to bylo předčasně ukončený. Aspoň není Vitor zraněnej.
Ale je to škoda, jedna chyba a konec.
...podle mně tam chyt ještě předtim koleno a už věděl, že je zle, proto šel od Silvy. Jinak by ho určitě chtěl dostat znovu na zem. Škoda, moh ho víc potrápit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Jinak co předvedl Jones? Ten kluk je zvíře, podle mě už je čas na titul... Neskutečný.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
Este k Andersonovi - fakt som v oktagone aroganciu z jeho strany nepostrehol, ak myslite tanecky a opicky, to nie je arogancia, ale sposob akym fighteri demonstruju svoju dominanciu nad superom, cim ho casto zdeptaju este viac. Suhlasim,ze Silva tak par krat vytvoril nudny tanecny zapas, ale to nie je arogancia. To by bol arogantny aj Sefo atd.
K zapasu s Belfortom - no zial k vojne nedoslo, Silva vsak opat dokazal, ze je champ s obrovskou prevahou. Belforta skopol ako gumeneho panaka. Mal by uz ist do LHW za Shogunom _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kareem
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Shogun vs Jones ?, Rashad injured
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Už jsem trochu vychladl  Poprvé jsme se na to díval na videu bez zpomalovačky, které skončilo hned po přerušení rozhodčím. Zdálo se mi, že to rozhodčí mohl ještě nechat, protože Vitor sice spadl jako podťatý, ale nohy i hlavu měl nahoře, takže off nebyl. Ale na zpomaleném záběru jde vidět, že to byla pěkná pecka. Škoda, Vitor neměl dávat Silvovi prostor, ale měl se snažit o takedown a celkově zmenšovat odstup právě aby Silva neměl šanci na takové kopy. Snad teď bude mít zápas co nejdříve :).
btw. Jones neudělal váhu? Neviděl jsem celé vážení, ale na infu před zápasem měl 206 lbs. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Když to je ten problém se Silvou, ono je těžký říct, co měl nebo neměl, kdyby mu šel po těle, vzal ho na zem, mohl prohrát submission, GnP a pak by zase každej říkal, že měl zůstat jako striker ve stand-upu. Silva je prostě komplexní fighter se vším všudy. Nějakej striker - wrestler, na to se u něho nehraje. Strikera dokáže porazit KO, zápasníka subne... Je to škoda jak sem říkal před zápasem - ať už vyhraje kdokoliv, doufal sem za oba, že to bude válka. Tohle byl jen jeden "výstřel" a konec.
Ale tohle dělá šampióny - on si prostě dovolí takovouhle vychytávku, front kick na bradu, to se málo vidí, aby někdo takhle někoho vypnul i v klasických K-1, thai zápasech, natož v MMA.
A pokud jde o Jonese, tak sic to vidím hodně vyrovnaně, bych si na něj proti Shogunovi vsadil. Stejnej případ jako Silva. On si dovolí s Baderem, kterej vyhrál 12 zápasů v řadě takovím parádičky jako highkick z výskoku atd. Bader si ani neškrtl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|