Umělá sladidla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Umělá sladidla  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Umělá sladidla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blikk

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To samozřejmě pak ano....

btw. na kg přibrání je potřeba 30 000 kJ navíc, to náhodou vim :D :D

Ale spálit 5000 denně je docela mazec, vim že jezdci Tour de France mají denní výdej okolo 30 000 kJ, ale to jen během těch závodů, který jezdí 3 týdny v roce.... tím ale spíš chci naznačit, že teda klobouk dolu, to musel být celodenní trénink :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Jasně, to jsem pochopil, že je to asi už minulost, ale stejně, pokud si jedl v takovém množství, musela ti váha nahoru doslova letět a to samozřejmě určitě nebylo zcela ideální, protože to nemohla být jen svalová hmota. Sníst 1000g sacharidů plus možná stejné množství bílkovin a něco tuků, to musela být neskutečná zátěž a to teda taky klobouk dolů před tvým trávením, já bych tohle nedal pokud bych to měl dělat nějak pravidelněji :D Porce vloček je přece dle výrobců 30g

Jediny pozitivum je, ze jsem si ten travici system opravdu pekne vycvicil a kdyz tu nekdy ctu, z ceho se nekteri poserou a ja si predstavim, ze se mnou nic neudela nekolikanasobne mnozstvi, tak se musim smat (nikoliv ironicky :) ). Mas ale pravdu, ze jsem pribiral a vypadal jsem jak prase, zacinal jsem na nejakych 72kg a za hodne kratkou dobu jsem mel 105 (pozdeji az 115). Svoji roli sehrala svalova pamet a kreatin (pro rejpaly ano opravdu v tomhle pripade kreatin :D ), ale vyzral jsem se neskutecne, jenze jak rikam, nevidel jsem to, protoze jsem byl posedlej objemem a bylo mne asi jedno, ze to budou z velke casti sracky.
blikk

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ chápu. Asi jedna z nejčastějších chyb začátečníků - přežíračka a fitko denně od rána do večera....

Možná zpátky k tématu :D Myslíš že tak do těch 10 tablet je to ještě normální? Já si dávám tak 1 na hrnek třeba kávy, do tvarohu, pokud budu brát třeba tu vaničku 250g dávám 2. Spíš mě zajímalo co je tak zhruba pro ostatní adekvátní množství a vzhledem k tomu co se taky v tomhle vlákně psalo např. o aspartamu...asi to nic extra výživnýho a zdravýho nebude :D
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus tohle:

jiny sladidla uz vubec nepouzivam, pro me zatim zdaleka nejchutnejsi ze vsech stevia sladidel (a nebo uz mam znecitlively chutovy poharky))
Foresten

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam sukralozu 10-12 kostek do kase, jsou horsi veci :) Klasicky cukr taky neni zadna vyhra.
holota

PříspěvekZaslal: so březen 30, 2013 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pod jakejma výrobkama se prodává ta sukraloza? kdybych chtěl čistou v prášku?
jirdano

PříspěvekZaslal: so březen 30, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

přímo čistou sukralosu maj v brně ve ***, sice to není levná záležitost, ale zase na slazení stačí fakt miniaturní množství (ne jako u většiny ostatních sladidel)
mike scania

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, mám doma rostlinu stevie, pěkně rozkvetlou ale nevím jak ji zpracovat. Mám otrhat lístky nechat uschnout a ptom s tím sladit nebo jak? Dík za radu
jachym

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lístky usušit, nadrtit na prášek
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a hlavne od toho moc necekej.. pouzitelny je to maximalne tak do zelenyho caje, ikdyz ani to moc ne
mike scania

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže do tvarohu nepoužitelný??
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus a uvidis sam.. treba ti to vadit nebude
holota

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemá tady někdo zkušeost s čistou sukralózou? chci koupit na zkoušku 100g z fórfit...
udává se 650x sladší než cukr, je to ale v reálu opravdu tak? aby těch 100g bylo jak 65kg cukru? jestli třeba nepřeháněj... jo a čím to odměřujete? už nechci pokoušet rakovinu močáku tím ládovánímse cyklamáto sacharinovýma tabletovýma sladidlama...
jinak pokud víte, kde ji maj čistou levnějc, pošlete mi PM
díky
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mátě někdo doma Aztécký cukr?
Martys88

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam doma 2 rostlinky z hornbachu.otrham listky.ususim.a namelu v mlynku na kafe na prach.uprimne moc toho neni kdyz to clovek umele ale cosi to osladi a urcite neni to spatne do tvarohu ci jidel.clovek musi jen zkusit kolik je potreba.

nebo si kupte tekute sladidlo stevii v tescu ale stoji 160kc.jako nouzovka da se jednou za cas.nez nejaky levny sh*t sacharin tak radsi zaplatit za kvalitu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Umělá sladidla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: