|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pijete energy drinky? |
| Ano |
|
9% |
[ 4 ] |
| Ano s alkoholem |
|
7% |
[ 3 ] |
| Ne |
|
41% |
[ 17 ] |
| Jen příležitostně |
|
41% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lameboy
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 01, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | Minulý týden jsem měl setrvalý pokles energie, nemohl jsem to ani za boha dospat, prostě více spánku nepomáhalo a to jsem netrénoval. Všiml jsem si, že málo piju asi 1- 1,5 l, tak jsem začal zase chlastat 2-3 l vody denně mimo trénink a pomohlo to, teď se cítím přímo nabitý energií. Piju 1 l zchladlého čaje a zbytek obyč voda. Všem doporučuju, jediný co mě sere, že chodím na záchod. |
taky chalstám jak divej ale potom nevydržím snad hodinu nechcat, takže když jedu z fitka tak se tam vychčiju přijedu busem a zase chvátám na hajzl
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
Bez týdnu volna v tréninkových cyklech, bych se naturálně nikam nedostal. Začíná se u Tebe projevovat unavový syndrom, být Tebou, přestanu na 14 dní cvičit, spim minimálně 9 hodin denně, uberu bílkoviny na minimum, pak zařadím týden deload tréninku a pak se do toho vrhnu znovu, takhle se nikam nedostaneš!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Na co to vysazeni bilkovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Na co to vysazeni bilkovin? |
Velké množství bílkovin zatěžují CNS (centrální nervovou soustavu). Pakliže chceš aby se Tvoje periferní nervy opět zotavily, tak musíš logicky vynechat všechno čím je zatěžuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
Kolik je přijatelné minimum. 1g B/1kg těl. váhy?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Kolik je přijatelné minimum. 1g B/1kg těl. váhy? |
Já bych to nepočítal, vysadil bych hlavně maso, vejce, nízkotučné tvarohové vaničky, proteinové koktejly a sýry s vysokým obsahem bílkovin. Nemusíte mít strach pokud má člověk natrénováno a není vyloženě odpálený, tak o svaly nepřijdete. Maximálně dojde k mírné glykogenové depleci, která může na čas vézt k poklesu síly, ale v momentě kdy nacukrujete, tak síla je zpět.
Pakliže je člověk opravdu hodně přepálený, tak už se nějaké komplikace můžou objevit, nicméně i zde je jediné řešení "odpočinek", jinak dřív nebo později vlivem stupnující se únavě dojde ke zranění!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 01, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
To už rovnou přestan pít a jíst. Téměř všechny potraviny obsahují všechny makroživiny, i Ty rostliné. Jen se redukují Ty potraviny, které obsahují velké množství bílkovin, abychom mohli bílkoviny dočasně snížit na minumum, ale pořád bych zachoval pestrou stravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
RDavid

|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 5:07 am Předmět: |
|
|
Tak teď jsem zařadil víc cocacoly 0 - takže se uvidí co to bude dělat..........taky jsem trošku předělal trenink........zkusil jsem někde trochu ubrat, abych se trošku probral a mohl do toho jít zase na novo...............odpočinek by se hodil, ale spíš mi chybí ty sacharidy, takže možná bouchnu nějaký prasečí den nebo dva...uvidíme...........
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 6:01 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Pauzu a nechat to až to přejde asi. Já jsem začal hodně kofeinovat a zvedal jsem to až jsem bez 6 kafí denně nebyl schopnej něco dělat. Tak jsem si zase nějakej čas musel odvykat a unavenej jsem byl zase |
zvysovat davky kofeinu je kravina, to te nezachrani a z osobni zkusennosti muzu rict, ze velike davky kavy pak uz pusobi spise kontraproduktivne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po červenec 06, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | RavenStalker napsal: | Pauzu a nechat to až to přejde asi. Já jsem začal hodně kofeinovat a zvedal jsem to až jsem bez 6 kafí denně nebyl schopnej něco dělat. Tak jsem si zase nějakej čas musel odvykat a unavenej jsem byl zase |
zvysovat davky kofeinu je kravina, to te nezachrani a z osobni zkusennosti muzu rict, ze velike davky kavy pak uz pusobi spise kontraproduktivne |
Přesně tak, po nějaké době dojde k toleranci na kofein i při zvyšování jeho dávek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|