Unava jak s ní bojovat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Unava jak s ní bojovat  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Unava jak s ní bojovat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pijete energy drinky?
Ano
9%
 9%  [ 4 ]
Ano s alkoholem
7%
 7%  [ 3 ]
Ne
41%
 41%  [ 17 ]
Jen příležitostně
41%
 41%  [ 17 ]
Celkem hlasů : 41

Autor Zpráva
Lameboy

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minulý týden jsem měl setrvalý pokles energie, nemohl jsem to ani za boha dospat, prostě více spánku nepomáhalo a to jsem netrénoval. Všiml jsem si, že málo piju asi 1- 1,5 l, tak jsem začal zase chlastat 2-3 l vody denně mimo trénink a pomohlo to, teď se cítím přímo nabitý energií. Piju 1 l zchladlého čaje a zbytek obyč voda. Všem doporučuju, jediný co mě sere, že chodím na záchod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to me taky pekne sere:) Ale kdyz se pije, tak se chcije
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vokr

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Minulý týden jsem měl setrvalý pokles energie, nemohl jsem to ani za boha dospat, prostě více spánku nepomáhalo a to jsem netrénoval. Všiml jsem si, že málo piju asi 1- 1,5 l, tak jsem začal zase chlastat 2-3 l vody denně mimo trénink a pomohlo to, teď se cítím přímo nabitý energií. Piju 1 l zchladlého čaje a zbytek obyč voda. Všem doporučuju, jediný co mě sere, že chodím na záchod.

taky chalstám jak divej ale potom nevydržím snad hodinu nechcat, takže když jedu z fitka tak se tam vychčiju přijedu busem a zase chvátám na hajzl
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez týdnu volna v tréninkových cyklech, bych se naturálně nikam nedostal. Začíná se u Tebe projevovat unavový syndrom, být Tebou, přestanu na 14 dní cvičit, spim minimálně 9 hodin denně, uberu bílkoviny na minimum, pak zařadím týden deload tréninku a pak se do toho vrhnu znovu, takhle se nikam nedostaneš!
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co to vysazeni bilkovin?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Na co to vysazeni bilkovin?

Velké množství bílkovin zatěžují CNS (centrální nervovou soustavu). Pakliže chceš aby se Tvoje periferní nervy opět zotavily, tak musíš logicky vynechat všechno čím je zatěžuješ.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik je přijatelné minimum. 1g B/1kg těl. váhy?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Kolik je přijatelné minimum. 1g B/1kg těl. váhy?

Já bych to nepočítal, vysadil bych hlavně maso, vejce, nízkotučné tvarohové vaničky, proteinové koktejly a sýry s vysokým obsahem bílkovin. Nemusíte mít strach pokud má člověk natrénováno a není vyloženě odpálený, tak o svaly nepřijdete. Maximálně dojde k mírné glykogenové depleci, která může na čas vézt k poklesu síly, ale v momentě kdy nacukrujete, tak síla je zpět.

Pakliže je člověk opravdu hodně přepálený, tak už se nějaké komplikace můžou objevit, nicméně i zde je jediné řešení "odpočinek", jinak dřív nebo později vlivem stupnující se únavě dojde ke zranění!
Vokr

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a sacharidy se nemají snížit?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
a sacharidy se nemají snížit?

To už rovnou přestan pít a jíst. Téměř všechny potraviny obsahují všechny makroživiny, i Ty rostliné. Jen se redukují Ty potraviny, které obsahují velké množství bílkovin, abychom mohli bílkoviny dočasně snížit na minumum, ale pořád bych zachoval pestrou stravu.
RDavid

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2009 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď jsem zařadil víc cocacoly 0 - takže se uvidí co to bude dělat..........taky jsem trošku předělal trenink........zkusil jsem někde trochu ubrat, abych se trošku probral a mohl do toho jít zase na novo...............odpočinek by se hodil, ale spíš mi chybí ty sacharidy, takže možná bouchnu nějaký prasečí den nebo dva...uvidíme...........
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2009 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauzu a nechat to až to přejde asi. Já jsem začal hodně kofeinovat a zvedal jsem to až jsem bez 6 kafí denně nebyl schopnej něco dělat. Tak jsem si zase nějakej čas musel odvykat a unavenej jsem byl zase
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2009 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Pauzu a nechat to až to přejde asi. Já jsem začal hodně kofeinovat a zvedal jsem to až jsem bez 6 kafí denně nebyl schopnej něco dělat. Tak jsem si zase nějakej čas musel odvykat a unavenej jsem byl zase

zvysovat davky kofeinu je kravina, to te nezachrani a z osobni zkusennosti muzu rict, ze velike davky kavy pak uz pusobi spise kontraproduktivne
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Drapere ale asi ti na sebe dám číslo a až mě napadne nějaká kravina zase tak mi to musíš napsat dřív a ušetříš mi čas.
Teď už to vím ale mohl jsem to vědět dřív
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
RavenStalker napsal:

zvysovat davky kofeinu je kravina, to te nezachrani a z osobni zkusennosti muzu rict, ze velike davky kavy pak uz pusobi spise kontraproduktivne

Přesně tak, po nějaké době dojde k toleranci na kofein i při zvyšování jeho dávek.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Unava jak s ní bojovat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: