Úprava jídelníčku - nepřibírám

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku - nepřibírám  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Úprava jídelníčku - nepřibírám
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
vlkisekk: Trénink jsem už zredukoval, ale spíše si myslím, že nepřibírám z důvodu těžkého nadbytku bílkovin. Nikdy jsem to nepozoroval, ale když jsem si to včera vše spočítal, tak prostě takové množství bílkovin je pro mou váhu naprosto mimo mísu. Takže prostě to zkusím nějak překopat, ubrat na bílkovinach, sachry zkusím zachovat a musí to nějak jít...

Hanis: Promiň, ale snažím se tady přibírát, takže určitě nějaké podobné půsty aplikovat rozhodně nebudu.

Urcite, ty bilkoviny delaji strasne hodne, telo ma velkou praci pri jejich traveni, sniz je na 1.5 g na kilo a sacharidy zvys na 6-8 gr . , tuky 1-1.5, uvidis, ze to pujde nahoru.Jak uz jsem psal, jez hodne testovin, sam C.Aceto je oznacil za jednu z nejlepsich potravin do objemu, take rozinky jsou super, jsou levne, nenadymaji a jsou velmi energeticke, polivky jsou super, kukurice, hrasek, to je zeleninav, ktera je taky hodne energeticka, ryzove nakypy ti muzou pomoci.Hubeni lidi se musi orientovat na sacharidy a tuky , jenze vetsina tam hrne proteiny
a divi se, ze nepribiraji.A vykasli se na nejake palea, pusty, snidane bez sacharidu a ruzne modni vystrelky. Drz se zakladu racionalni stravy.Mimochodem, slanina tam urcite nepatri ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis: Já tomu rozumím, jen říkám, že na pusty mám ještě čas. Vím, že méně je někdy více, a vím, v čem mám v jídelníčku chybu, jen prostě opravdu ty bílkoviny naskáčou samy, a i když vyhodím protein ráno, uberu na masu, tak pořád jsem těžce nad limitem...Takže to budu muset celý překopat

Big Muscle: Bohužel ne, jedině teda každý den celý den piju ochranný nápoj, co se dostává na šachtách, ale tam je těch vitamínu a minerálu asi jen jakoby plivnuto Takže vím, že musím zařadit do jídelníčku hodně zeleniny, když už extra suplamenty vitamínu nemám, a pokusím se nějak zredukovat i ty bílkoviny.

vlkisekk: Víš ono se to lehce řekne, sniž bílkoviny na 1.5, sachry na 6-7, tuky na 1-1.5, jenže v reálu, a zejména tady v UK, je pak až téměř nadlidský úkol poskladat funkční jídelníček za dostupnou cenu Každopádně udělám co budu umět, nějak to překopu, uberu na masu, zkusím saláty přelíte olivovým olejem, ovoce, sýry apd. Uvidíme...Slanina se nehodí proč? Jestli proto, že ráno nedokáže žaludek spořádat maso, tak s tím jsem počítal a vždycky před snídani se snažím vypít tak 300ml - 500 ml tekutin, aspoň tak 40 minut předtím než začnu jíst.
weightlifter

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si vzal vaše rady k srdci a dnešní nákup byl v režii zeleniny, sýrů a i nějakého toho masa. Na zítřek do práce mám přípravený zeleninový salát, ingredience: papriky, živá okurka, porek, ledový salát, mrkve, kukuřice, cheddar, balkánský sýr, těstoviny. Plánuju lžíci majonezy, ať to není takové suché a celé to přelít oliváčem. Už teď se olizuju a snad se konečně bude přibírát.

Jinak dnešní večeře

http://i62.tinypic.com/fk5w8p.jpg
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimavej topic, par veci sem si tu z toho vzal, ale i tak tu par lidi se neshodovalo, jsem totalni ektomorf, ted jsem jel kulturisticko tezko lehkej split od freimena, a jediny zjisteni bylo, ze proste pro ektomorfa splity asi nesmysl..vaha mozna tak o 0,5kg stoupla, takze dam korteho po kterym jsem v zime pribral sice pro nekoho chudy 2 kila, ale pro me rekord a neskutecna vyhra no ale hlavne proc sem pisu, tak chci vedet jak ti funguje ta zmena jidelnicku? potrebuju proste tam napalit brutal kalorii abych pribral a srat na naky pocitani gramu potravin, pocitam s tim ze i me ektomorfovi to pujde do bricha coz uz ted se docela zatucnilo, ale co no tohle leto ozelim, jinak klidne piste i ostatni jak jednoduse zvysit kalorie v tak nak zdravym stylu.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
zajimavej topic, par veci sem si tu z toho vzal, ale i tak tu par lidi se neshodovalo, jsem totalni ektomorf, ted jsem jel kulturisticko tezko lehkej split od freimena, a jediny zjisteni bylo, ze proste pro ektomorfa splity asi nesmysl..vaha mozna tak o 0,5kg stoupla, takze dam korteho po kterym jsem v zime pribral sice pro nekoho chudy 2 kila, ale pro me rekord a neskutecna vyhra no ale hlavne proc sem pisu, tak chci vedet jak ti funguje ta zmena jidelnicku? potrebuju proste tam napalit brutal kalorii abych pribral a srat na naky pocitani gramu potravin, pocitam s tim ze i me ektomorfovi to pujde do bricha coz uz ted se docela zatucnilo, ale co no tohle leto ozelim, jinak klidne piste i ostatni jak jednoduse zvysit kalorie v tak nak zdravym stylu.

Já bych neřekl, že pro ektomorfa jsou splity nesmysl, pokud jsou dobře sestavený. Naopak to může mít výhodu v tom, že u fullbody se spálí strašně moc energie a o to víc pak musí ektomorf žrát, kdežto u splitu se toho spálí míň a je víc energie na růst svalů. Dobře postavenej split rozhodně smysl má.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to vymlouvani se na ektomorfa uz me zacina srat, taky sem, ale proc to kurva psat do kazdyho prispevku. Je to JEN O TOM NEBYT LINEJ SE NAZRAT!!!!

kolik zeres kalorii dejvinho?
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
dejvinho napsal:

Já bych neřekl, že pro ektomorfa jsou splity nesmysl, pokud jsou dobře sestavený. Naopak to může mít výhodu v tom, že u fullbody se spálí strašně moc energie a o to víc pak musí ektomorf žrát, kdežto u splitu se toho spálí míň a je víc energie na růst svalů. Dobře postavenej split rozhodně smysl má.
je to mozny, taky zase proste hlavne rozhoduje ta strava, ja nevim haled, nechci to tvrdit, jelikoz tohle byl muj prvni split, ale od ledna jsem cvicil silovy FB a to na me fungovalo, pak jsem dal korte...a ta hormonalni odezva udela asi taky svoje u FB a u splitu..
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
to vymlouvani se na ektomorfa uz me zacina srat, taky sem, ale proc to kurva psat do kazdyho prispevku. Je to JEN O TOM NEBYT LINEJ SE NAZRAT!!!!

kolik zeres kalorii dejvinho?
nevymlouvam se na to, jen to rikam, aby lidi co tu budou psat s tim byli obeznameni, ja vim moc dobre ze to je jen o jidle, ale je to fakt tezky to sestavit nejak smysuplne, do ted jsem zral nejak nasledovne: snidane klasika vlocky obcas s proteinem, tenhle mesic jsem mel volno ve skole, takze trenink dopoledne, obed: maso kureci,vepr,hov. s pytlik rejze/brambor co se do me vejde/testoviny to sami, svacina:2celozrny housky, 100g sunka nejvyssi jakosti, 2svacina par lzicek arasidoveho masla, 1x celorzrna houska a dnes banan, vecere to sami co obed+aspon naka zelenina, pred spanim v treninkovy dny tvaroh. kalorie cca 2k+- vaha:73kg
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2k? to je proste zalostne malo... dej dvojnasob a uvidis
jez zdrave, ale nejez JEN zdrave, dej si sem tam neco sladkyho, polej si tu ryzu nejakou omackou.. si ektomorf, muzes si to dovolit.. zacni v tom hledat pozitiva sakra
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ukazali to kaloricky tabulky, a s tim co jim me to prekvapilo, ze to je tak malo, proto se ptam jak jednoduse zvysit kalorie, a kam to vsunout do jakyho jidla
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuky, kamkoliv
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
No ukazali to kaloricky tabulky, a s tim co jim me to prekvapilo, ze to je tak malo, proto se ptam jak jednoduse zvysit kalorie, a kam to vsunout do jakyho jidla

Do kasi si pridej rozinky, jine susene ovoce, mandle, orechove masla, k obedu a pridej polevku, k veceri salat zakapnuty olejem, k prvni svacine pridej pul litru dzusu, k druhe svacine pridej jogurt, kefir nebo mleko, tvaroh vyhod.
Alejandro Rojales

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netréninkový den:
07:00 budíček
07:30 Smažená omeleta (3 vajíčka), 90g slaniny, 50g bílého pečiva
10:00 100g pečiva (celozrnné či bílé) s hustou dávkou peanut butteru a jamu, instant oats s proteinem a kreatinem (70g sacharidu, 40g bílkovin, 10g monohydrát)
13:30 1 vepřový plátek (160-190g), 150-200g vařených brambor, 150g mražené zeleniny (případně 150-200g rýže s cibulí, omáčka) + 50g pečiva s peanut butterem a jamem (v případě hladu)
18:30 1 vepřový plátek (160-190g), 150-200g vařených brambor, 150g mražené zeleniny (případně 150-200g rýže s cibulí, omáčka)
20:00 100g pečiva s peanut butterem a jamem (v případě hladu)
22:50 30g protein
23:00 spánek

Tréninkový den:
07:00 budíček
07:30 Smažená omeleta (3 vajíčka), 90g slaniny, 50g bílého pečiva
10:00 100g pečiva (celozrnné či bílé) s hustou dávkou peanut butteru a jamu, instant oats s proteinem a kreatinem (70g sacharidu, 40g bílkovin, 10g monohydrát)
13:30 1 vepřový plátek (160-190g), 150-200g vařených brambor, 150g mražené zeleniny (případně 150-200g rýže s cibulí, omáčka) + 50g pečiva s peanut butterem a jamem (v případě hladu)
18:00 trénink
20:00 ihned po tréninku 1litr čokoládového mléka (850kcal)
21:00 2 vepřové plátky (320-380g), 200-250g vařených brambor, 150g mražené zeleniny (případně 200-250g rýže s cibulí, omáčka)
22:00 100g pečiva s peanut butterem a jamem
22:50 30g protein
23:00 spánek

---- Ahoj, jsem naprostý začátečník, a VŮBEC NIC o tom nevím.
Jaké jsou dobré cviky pro nováčka, a co by měl jíst člověk, kterému nejde o kdovíjaké svlastvo (tudíž by do sebe cpal něco, co by stejně cvikem nepředělal na nic) ale prostě o to být fit a mít správnou hruď (tím myslím širokou hruď, ne špek).

Mám trochu sádla na břiše, ale v rodině máme dobré geny, nikdo z chlapů nikdy nedržel žádné diety, jíme českou klasiku (což není nic extra), ale vyhejbáme se těm moderním sračkám z FF. A máme docela slušnou postavu, a hlavně, praděd zemřel (druhý zemřel ve válce) v 93 letech na úraz skoro úplně zdravý.

Tak jak začít? Děkuju za tipy, v okolí na toto nic nemám. Začal sem tím, že si dávám k snídani vajíčka (prej je to dobře, protože to nabudí organismus na spalování tuků po celej den), k oběd různá kungpaa či steaky z kuřecího masa v přírodní omáčce, přílohy se snažím vybírat v pořadí: rýže, brambory/těstoviny, pečivo, knedlíky. A od 16:00 hodiny zaháním hlad banánama, jablky či hroznama.

Je to laická metoda selského rozumu.

A jak začít posilovat ruce? |Celý život sem na to kašlal, poprat se pro mě nebo odtáhnout těžké věci pro m není problém, ale že by ty moje ruce za něco stály... to se říct nedá.

185cm na 89kg.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku - nepřibírám Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: