Úraz kotníku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úraz kotníku  Úvodní stránka -> Trénink -> Úraz kotníku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vittus

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 12:39 pm    Předmět: Úraz kotníku Odpovědět s citátem

Sportu zdar,

Včera na tréninku MMA na mě byla demonstrována páka na nohu a pěkně my ruplo kotníku. Žádná bolest jen parádní zvukový doprovod. Hned sem se na to postavil a po tréninku i běžel domů cca kilometr. Všechno v pohodě - můžu stát, chodit, běhat, dřepovat ale při tahu to bolí (zouvání bot apod.) Zádný viditelný otok nebo podlitina. Má cenu s tím jít za felčarem nebo stačí jen ledovat, trochu to stáhnout tejpem a pár dní neblbnout? Co si o tom myslíte?
jari

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S kotníkem jsem měl menší i závažnější problémy ale nikdy se mi nestalo že by to nenateklo. Navíc ten zvukovej doprovod vypadá jak kdyby se měl minimálně natrhnout vaz.... Určitě ten zvuk byl v kotníku? Nebo máš ty vazy tak pružný, že to udělala jenom chrupavka a je trošku natažený, když můžeš normální činnosti vykonávat. Každopádně bych to stáhnul a určitě bych na to neběhal a vůbec nenamáhal. Ledování je k ničemu, když nemáš otok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: