|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
Sakra, furt si tady ten svůj jídelníček neobhajuj, radši si přiznej, že je na hovno a že jsi to udělal blbě, to není žádná ostuda, než když se v tom budeš půl roku plácat a bude to stejně k ničemu. Když budeš odmítat všechno, co ti tady radíme, tak se nikam neposuneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GeorgeRo
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ok, zítra půjdu a nakoupím si jídlo, každý den si dám 200g masa, sacharidy z rýže natural (natural chleba fakt ne bo budu prdět), dám tam nějakou zeleninu, omezím meloun a mlíko, koupím selský jogurt a tvaroh, přidám nějakou tu zeleninu a překousnu že se na mě doma blbě dívají co zase dělám. Za dva týdny se ozvu co se děje, podle mě to nebude fungovat a bude to prašť jako uhoď, ale aspoň to učiním měřitelným. Ale kdoví, jistou naději mám :-)
Tak díky a uvidíme teda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
| GeorgeRo napsal: |
Čekal jsem, že napíše vystuodavaný místní odborník na výživu a řekne:
"ok, jídelníček nic moc, ale stejně bys měl hubnout. nemáš spomalený metabolismus? Nedietoval si?" |
Ne, ty jsi čekal, že ti někdo napíše, jak je tvůj jídelníček přepychovej a že stačí, aby sis k svačině namazal meloun taveňákem a do měsíce budeš mít buchty na břiše.
Spousta lidí ti už tady napsalo svuj názor a ty místo toho, aby sis to vzal k srdci a hledal cestu k cíli, tak se snažíš všemožně okecávat ty svoje blafy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
| GeorgeRo napsal: | Ok, zítra půjdu a nakoupím si jídlo, každý den si dám 200g masa, sacharidy z rýže natural (natural chleba fakt ne bo budu prdět), dám tam nějakou zeleninu, omezím meloun a mlíko, koupím selský jogurt a tvaroh, přidám nějakou tu zeleninu a překousnu že se na mě doma blbě dívají co zase dělám. Za dva týdny se ozvu co se děje, podle mě to nebude fungovat a bude to prašť jako uhoď, ale aspoň to učiním měřitelným. Ale kdoví, jistou naději mám :-)
Tak díky a uvidíme teda. |
a vajíčkááááá
EDIT: meloun je dobrá věc, ale jako doplněk třeba ke kostce tvarohu ... meloun nekrájím, ale odříznu nahoře čepec a do polévkovou lžící vydlabané menší dutiny narvu rozdělaný tvaroh a jdu dlabat...rychlovka
Pokud se na tebe doma budou dívat blbě tak se na ně taky dívej blbě - když nemají chuť tě podporovat. A zda-li na tebe působí nový jídelníček nebudeš vědět za dva týdny :)
A jogurt si vyrábím v jogurtovači - nepapám ty pseudojogurty co se při naklonění vylejí jako nějaké Jovo. Domácí jogurt drží pohromadě (je jako vychladlý pudink) - není tekutý - je jogurtovatý.
Jestli jsem to dobře pochopil tak jsi chtěl shodit tuk a přitom do sebe ládoval 400g sacharidů ? úsměvné... _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Naposledy upravil MilanaliM dne st červenec 08, 2015 9:27 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
| GeorgeRo napsal: | Ok, zítra půjdu a nakoupím si jídlo, každý den si dám 200g masa, sacharidy z rýže natural (natural chleba fakt ne bo budu prdět), dám tam nějakou zeleninu, omezím meloun a mlíko, koupím selský jogurt a tvaroh, přidám nějakou tu zeleninu a překousnu že se na mě doma blbě dívají co zase dělám. Za dva týdny se ozvu co se děje, podle mě to nebude fungovat a bude to prašť jako uhoď, ale aspoň to učiním měřitelným. Ale kdoví, jistou naději mám :-)
Tak díky a uvidíme teda. |
BOŽE můj!!!
Tebe tu Ronnie snad platí!:-)))
Nejdřív si nastuduj jak má takový rozumný jídelníček vypadat, a pak to sem klidně postni, ať se ti k tomu lidé mohou vyjádřit. Tohle je fakt ode zdi ke zdi, a výsledek bude jak když pejsek s kočičkou patlali dort. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
200g masa to se teda moc nenajis :- (
Ja jsem momentalne taky v diete a mam podobny miry jako ty. No zajimalo by me jak jsi se dopocital k tomu ze by jsi mel hubnout na 2800KCAL? Bazal mas mozna spocitanej na vahu i s tukem ale mela by se spis pocitat podle aktivni hmoty. Takze misto do kramu si zejtra zajdi na inbody kde ti to zmeri a budes se mit aspon od ceho odpichnout.
Ja momentalne jedu jidlo na pokryti bazalu (2000) a deficit vytvarim treninkama a jedu dolu cca 1kg tydne.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
s minimem peněz jsem v 90.tých letech krotil po objemovce příjem sacharidů nějak takto (a krásně jsem se vyrýsoval - se změněným tréninkem s menší váhou o vysoké intenzitě, zvýšeným počtem opakování a sérií samozřejmě!
Snídaně-důležitý start do dne:
Chléb s vejci a mlékem, rajčátko, okurčička
nebo
obyčejné vločky+vlašské ořechy to celé posypané trochou suš.mléka a krapet zalité vroucí vodou a na to na kostičky nastrouhaným jablkem (V-kráječem)
Dopolední svačina:
Tvaroh s melounem
nebo
Meloun s tvarohem
Oběd:
Rýže s kuřetem a salátová mísa
Svačina:
vaječná omeleta s něčím ze zahrádky
Večeře
Tuňáček ve vlastním oleji s těstovinama a zeleninou
Druhá večeře:
Tvaroh
200-max240g sacharidů naproti tomu zvýšení příjmu bílkovin (188cm 97kg sraženo na 93kg)
* * * * *
při dietě je zelenina důležitá na doplnění vitamínů, takže mrkev, ředkvička atd. tady není pro srandů králíkům z klobouku :)
meloun http://www.kaloricketabulky.cz/meloun-vodni/
mrkev http://www.kaloricketabulky.cz/mrkev-cerstva/
salát http://www.kaloricketabulky.cz/hlavkovy-salat/
kedlubna http://www.kaloricketabulky.cz/kedlubna/
atd _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
GeorgeRo
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 1:28 am Předmět: |
|
|
Neda mi to a musim reagovat na prispevky na predchozi strance.
Dieta ktera nekterym lidem funguje je napriklad jeden den 5 jablek, druhy den 5 jogurtu, nebo taky nejist vubec. To je samozrejme velice ekonomicke, ale asi to taky nebude fungovat dlouhodobe, ze?
Je ti 25 a argumentujes tim, ze nemas vlastni byt a musis jist co je doma?
To si jako neumis nakoupit sam? Nebo ti rodina zakazuje skladovat si jidlo v lednici? Proboha vzdyt i ty orechy, olivovy olej, ryze a vlocky muzes mit nekde v krabici v pokoji.
Sunku bych zas tak nedoporucovat, kdyz jsem byl naposledy v Cechach, tak byl problem najit neco, co ma vice jak 70% masa. To uz je lepsi upect si kus bucku (pro tvou informaci to myslim zcela vazne. Snad uz jsou nadobro pryc doby nizkotucnych diet), ktery je mimochodem levny.
Chtelo by to trochu pokory kamarade a hlavne nehledat vymluvy a hledat reseni. Take prestan hledat dietu a zacni hledat novy zivotni styl, ktery ti bude vyhovovat. Inspiruj se u paleo diet, raw diet, warrior diet, vegetarianstvi (pokud ti nejde o hmutu a nemas prachy), ale nehrot to do extremu, k tomu aby jsi vypadal a citil se dobre to nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 6:57 am Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: |
Sunku bych zas tak nedoporucovat, kdyz jsem byl naposledy v Cechach, tak byl problem najit neco, co ma vice jak 70% masa. |
to uz jsi v Cesku nebyl tak 10 let ne ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
GeorgeRo
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
| GeorgeRo napsal: | | Co teda tady tato skladba? |
Predpokladam, ze si nafrkal pod sebe jidlo z celeho dne. V tom pripade ho mas sice kaloricky dostatek, pocitove budes mit hlad jako krava.
Porovnej to schvalne s timhle naprosto nahodne vybranym jidlenickem a rekni mi, kdo z nas dvou ma "vic" jidla...
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze mas dost pres miru s vahou a potrebujes jednoduchy a prisny jidelnicek, jestli chces videt vysledky brzy. Proste udelat si maso, ryzi, zeleninu do krabicek, spocitat si to a pak to jist cely den. A ovoce a arasidy bych tam vubec nedaval, tech par mesicu to bez toho vydrzis....A tech kalorii mas urcite moc, jestli nemas poradny svaly, tak se stejne nemusis bat ze o ne prijdes a muzes jit i o dost nize, zalezi co delas a co sneses....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Krokodyll napsal: | | Ja myslim, ze mas dost pres miru s vahou a potrebujes jednoduchy a prisny jidelnicek, jestli chces videt vysledky brzy. Proste udelat si maso, ryzi, zeleninu do krabicek, spocitat si to a pak to jist cely den. A ovoce a arasidy bych tam vubec nedaval, tech par mesicu to bez toho vydrzis....A tech kalorii mas urcite moc, jestli nemas poradny svaly, tak se stejne nemusis bat ze o ne prijdes a muzes jit i o dost nize, zalezi co delas a co sneses.... |
Prave naopak ... jednoduchy jidelncek je vetsinou nudny a proto u nej clovek moc dlouho nevydrzi.
Proboha a proc by mel vynechat ovoce? To je pro cloveka asi stejne prirozene jako voda. A jeste jsem nevidel cloveka, co by s ovoce pribiral (nekacem, dej mi vedet pokud na nekoho narazis). Pokud se clovek navic odnaucuje na sladky a chut ho neustale provazi tak pomeranc, svestka, ci broskev dost pomuze.
Jablko a pomeranc jsou pravdepodobne to nejlepsi co si muzes dat na svacinu. Vsimnul sis obsahu vlakniny?
GeorgeRo: Nepripravujes se na soutez, aby jsi konzumoval jen kure z ryzi. Hledej si a postupne se uc zdravy a zajimavy a hlavne chutny jidla.
Mam takovy debilni dotaz. Jaky mas plan s tou mrazenou cinskou zeleninou? Videl jsi nejaky porad o vareni, treba s Pohlreichem? Co takhle si udelat salat s cerstve zeleniny?
Napriklad:
hlavkove zeli, salatova okurka, paprika, rajcata + zalivka z olivoveho oleje, balsamico octa a pepre?
Do salatu ti bez problemu staci 4 slozky, muzes to nakombinovat s mrkvi, rukolou, orechy, jogurtovou zalivkou, ruznymi typy zeli atd ...
Pokud chces vydrzet u zdraveho jidelnicku, tak musi byt ruznorody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 3:07 pm Předmět: |
|
|
Jednoduchy a nudny jidelnicek je to, co vetsinu lidi pri redukci tuku stejne ceka. Kvuli casu. To je proste fakt. Ono uz samotne shaneni "vhodne" potravy a priprava je dost casove narocna vec. Snazim se jist pestre, ale kdyz si varim, tak minimalne na 2-3 dny, protoze to jinak proste nejde. Ne kazdy je PetkaB (coz myslim v dobrem :)
Pokud nekdo pojede nizkosacharidovou dietu, tak zrovna ovoce nebude jeho kamos. Navic "potlacovat" chut na sladke tim, ze si dam neco sladkeho taky zrovna neni 3x efektivni. Co se tyce vlakniny, ktera je v procesu redukce tuku dost dulezita, tak tu muze ziskat ze zeleniny napr. kvetak, brokolice, kedlubna, avokado. Pokud jo musi ovoce, tak idealne bobule - maliny, boruvky, kde je obsah vlakniny zhruba dvojnasobny nez u tebou zminovaneho jablka a pomerance, ale porad jde o male mnozstvi, tedy 50-100g v porci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|