Tak, minulej tejden sem zacal rysovat, nebo se o to aspon pokousim, zatim mam dole dve kila, ted vazim asi 79kg, tak sem zase obcas napisu jak vypadaj treninky.
Hrudnik, zada, biceps:
Benchpress:
100kg x 10 3serie
Tlaky s JC:
35kg x 15 3 serie
Bench hlavou dolu na MP: nevim kolik ma tyc, je to naka ta s protizavazim, tak nevim kolik to ma, budu psat jen zavazi.
80kg x 12 3 serie
Peck deck:
max x 12, 10
MT:
100kg x 10 3 serie
Pritahy na stroji jednou rukou:
107kg x 12 3serie (je to tak polovina vahy odhaduju)
Venco ja nejsem zadnej Guru v technice, spis naopak, ale ty pritahy JR me prijdou, ze to neni moc dobře provedený, spíš jen takový cukání v rámci 10cm
Spíš sis asi odjel bicepsy, ty teda nepotřebuješ
Treba ti k tomu nekdo fundovanej rekene vic, pokud to teda chceš vubec slyset
Já bych to nehrotil. Tak jako Venca jede přítahy většina lidí napříč celou zeměkoulí a spousta z nich o dost hůř. Je to asi vůbec nejpodváděnější cvik na světě a ikdyž to někdo takhle drtí se 100kg jednoručkou, ukazatel síly zad to není.
Pokud to někdo chce jet čistě, nesmí vytáčet trup, má jet absolutně bez švihu (bez toho obvyklého trhnutí v dolní pozici, kdy jednoručka setrvačností vyletí až nahoru, bez přičinění souvislé práce zádového svalstva.) Jeden z dobrých ukazatelů techniky je schopnost jednoručku zastavit v horní pozicí.
Jinak ale Venca . Má sílu. Až na tu debilní hudbu se to dobře sledovalo. A shyby naprosto libové.
jo to je prvda ze u tech pritahu to necvicim technicky uplne spravde, ale po tech 7-8mi letech cviceni nebo jak dlouho uz sem prisel na to z ceho mi ty zada nejvic zabiraji a nejvic rostou, a z toho ze budu zvedat technicky 30ku nebo 40ku jednorucku proste ty zada necitim, dobre je cejtim na pritazich na spodni kladce, ale tu doma nemam, jinak bych tenhle cvik vubec nedelal. Z tohohle je cejtim docela dobre, tak si nalozim radsi vic, i kdyz to nevypada, tak to docela namahavy je , a je pravda ze to takhle cvici kazdej, pomalu technicky to muzu davat v rysovacce, ale ne ted...
Tyvole venco ty si zvíře, ty přítahy teda technika na hovno, ale ruku na srdce kdo z nás by takovou váhu v té jedné ruce aspoň udržel? A ty shyby byli fakt parádní, palec hore
Tyvole venco ty si zvíře, ty přítahy teda technika na hovno, ale ruku na srdce kdo z nás by takovou váhu v té jedné ruce aspoň udržel? A ty shyby byli fakt parádní, palec hore
ja bych ji bez trhacky taky neudrzel, teda udrzel, ale cvicit bych s ni nemoh
Aktualni forma rukou, nic vic tam asi videt nebude , jen to tu chci zas trochu ozivit, jinak mam ted asi 78kg, a chtel bych to trochu zkvalitnit na 75, ale spalovac brat nechci, tak uvidime.
Aktualni forma rukou, nic vic tam asi videt nebude , jen to tu chci zas trochu ozivit, jinak mam ted asi 78kg, a chtel bych to trochu zkvalitnit na 75, ale spalovac brat nechci, tak uvidime.
Pěkný Venco. Já ti vždycky fandil i přes tu tvojí věčnou kritiku tady
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Pěkný Venco. Já ti vždycky fandil i přes tu tvojí věčnou kritiku tady
jojo, na vsech forech mi kazdej rikal jak cvicim spatne, nikdy timhle cvicenim nebudu mit zadnou silu ani svaly, budu porad stejne hubenej jako sem byl, zniceny zada a ramena budu mit a uz ani nevim co jeste
To 2x50kg znamená dvě plná opakování? Jinak solidní výkon.
o zatez tam nejde, to sem tam napsal protoze sem nevedel jakej tomu dat nazev , tohle byla treti serie tlaku, celkove desata serie na kozy, takze uz sem toho mel dost...jinak to zvednu vic nez 8x samozrejme , i tady byla jeste dost rezerva
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru