|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Nepíši to za účelem z vás tahat ještě více peněz naopak každému ještě jednou děkuji za přispění.
Někteří mi psali do PM, ať jim později dám vědět, jak operace dopadla apod.
Před chvilkou mi psala slečna, že dnes byla s pejskem na vyšetření, a že bohužel je potřeba operovat obě oči, tudíž bude operace nákladnější (30.000). Aktuální "vybraná" (to je debilní slovo) je okolo 5 tisíc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Nepíši to za účelem z vás tahat ještě více peněz naopak každému ještě jednou děkuji za přispění.
Někteří mi psali do PM, ať jim později dám vědět, jak operace dopadla apod.
Před chvilkou mi psala slečna, že dnes byla s pejskem na vyšetření, a že bohužel je potřeba operovat obě oči, tudíž bude operace nákladnější (30.000). Aktuální "vybraná" (to je debilní slovo) je okolo 5 tisíc. |
Doufám, že slečna je opravdu férová a není to ala s jídlem roste chuť, aby pejsek za chvíli neměl operaci dysplazie kyčelních kloubů. :)) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
pejsek má šedý zákal? podle fotky to tak vypadá i že jsou zasažené obě oči, takže bych klidně věřil tomu, že potřebuje operovat obě. Spíš bych být paničkou zvedl telefon a obtelefonoval psí kliniky, myslím, že by mohla ušetřit podstatnou částku _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
Čím to, ze nejvíce k tomu maji co říct Ti, co neposlali ani korunu. :-) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Čím to, ze nejvíce k tomu maji co říct Ti, co neposlali ani korunu. :-) |
Protoze jsou mozna trochu skepticky tak jako ja. Takovejch dojaku, co meli z lidi vytahnout penize, uz v tyhle republice bylo, ze bych se nedivil vubec nicemu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:08 pm Předmět: |
|
|
Tak když nechci, tak neprispeju. Já už taky přispěl na ulici - na útulky, na dět a já nevím na co všechno. A neresim to. Já se jen snažím slečně pomoci. Jen pro info, není to moje přítelkyně a dokonce jsem ji tak rok a pul neviděl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R napsal: | | Čím to, ze nejvíce k tomu maji co říct Ti, co neposlali ani korunu. :-) |
Protoze jsou mozna trochu skepticky tak jako ja. Takovejch dojaku, co meli z lidi vytahnout penize, uz v tyhle republice bylo, ze bych se nedivil vubec nicemu. |
asi tak. Já jsem v tomhle strašně nedůvěřivej. 90% z toho jsou podvodníčci, kteří na lidském soucitu vydělávají miliony. Nejde o těch 50 kč, kdybych toho člověka znal osobně, přispěl bych mu mnohem víc a rád. Je to cca rok až dva nazpět, kdy se v televizi objevila reportáž, kde taky na nějakej strašně dojemnej příběh nemocnýho kluka hromadně sdílenýho mailem (samozřejmě rozesilatel té žádosti byl člověk který ho osobně zná a o podvod samozřejmě nejde) poslalo menší či větší částku skoro půl milionu lidí a podvodníček si tak přišel na skoro 10 mega.
Tímto vás žádám, pošlete mi prosím na konto ,,Tomík v nouzi" symbolických 50 kč, stačí když to pošle pouze ubohých 30 tisíc lidiček z naší krásné republiky. Rád bych si splatil hypotéku. Sám na to nemám. Děkuji všem dobrým lidem. :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
No jen aby z toho ve skutecnosti nebyla sbirka pro Mat3Ra na doplnky vyzivy a novy hadry do fitka
(ber to s nadsazkou, ale ja jsem v tomhle opravdu hodne neduverivy clovek) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
Jasné, chci si takhle privydelat.
Ale jsem rad, ze se nasli i lide co přispěli a jen pozadali o FB slečny či jen popřáli hodně štěstí.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
Já tu neduverivost chápu. Ale proste, tak bud chci a přispějí a nebo nechci, ale kecy si necham od cesty. :-) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 4:40 pm Předmět: |
|
|
Obvykle je zvykem davat vypis z uctu, beze jmen samozrejme.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Já tu neduverivost chápu. Ale proste, tak bud chci a přispějí a nebo nechci, ale kecy si necham od cesty. :-) |
Mě spíš trochu zaráží, že si někdo pořídí psa (kort nepapíráka, který není testovaný na genetické vady), aniž by přemýšlel nad tím, jestli má bokem peníze na nouzové životní situace. To slečna žije od výplaty k výplatě a doufá, že se nikdy nic nepo...? Rodiče nejsou? Kamarádi, prarodiče, opravdu nikdo, kdo by mohl poskytnou dost peněz? Trochu rozumný člověk nad tímhle zauvažuje, takže se není čemu divit, že lidé podezřívají. Fotka psa s šedým zákalem se dá na netu sehnat během pár kliknutí, čímž ale neříkám, že nesdílíš pravdivý příběh. Jen je tu spousta "ale", nebo spíše "a proč". _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|