Vídeňský řízek - občasník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vídeňský řízek - občasník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vídeňský řízek - občasník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
zkousel si se stravovat ciste stylem Paleo diet? hodne bych se divil, kdyby si timhle nesel vyrazne s tukem dolu.. btw jak vypada momentalne tvuj jidelnicek?

jsou tam sacharidy (ryze, testoviny) a patrne jich bude proste moc. Uz jsem nad tim premyslel a zkusim to.

Naposledy upravil EddieCz dne po listopad 26, 2012 12:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
A co zkusit nějaký sport?

To me opravdu nenapadlo, diky za konstruktivni poznamku.
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska konecne cviceni pod vedenim, v podstate funkcni trenink, hlavne na stabilizaci.

Jen pro zajimavost, sepsal jsem si jidlo, po kterem proste ten tuk porad je a je

6 vajec (2 zloutky) , zelenina, vitamin C, rybi olej

kava

30 g proteinu

maso (hovezi, kruti, ryba) 75 g ryze, zelenina

1 smakoun 75 g ryze

trenink

30 g proteinu

200 g tunak, 75 g ryze, zelenina

pred spanim 30 g nocniho proteinu
--------------------------------------------------------------------------

zjevne porad spatne ...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty sachry držíš tak nízko kvůli čemu? Nebo si to už zmiňoval v topicu a uniklo mi to?
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protoze kdyz je mam vejs, jsem jeste tlustsi, kdysi mi rekli, ze mam nejak rozdrbanej metabolismus prave z tohodle hlediska. Kdyz mam malo sachru je to blby, kdyz hodne je to jeste horsi.
Blby je, ze mam sedavou praci, u ktery se musi hodne premejslet, takze mysleni neco spotrebuje, jenze tam davam asi moc ci co. Uz fakt nevim co s tim. Trosku mi s tim pomohl ERASE, ale i to ma svy meze.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když si sáhl po takových preparátech, tak předpokládám, že ti štítná žláza byla vyšetřena, ne?
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Když si sáhl po takových preparátech, tak předpokládám, že ti štítná žláza byla vyšetřena, ne?

Vim kam miris, ale tohle na stitnou nesaha, Erase je jen inhibitor aromatazy. Ja si myslim, ze jsem si to proste rozmrdal sam svoji hlouposti a neduslednosti a ted proste nevim jak z toho ven.
Ale az pujdu na servisku, necham to zahrnout do schematu vc. testaku.

Jen pro zajimavost, muj 72 letej tatik, co nikdy nesportoval ma testak zcela v norme.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tu nejvíc základní věc si vyzkoušel? Normální racionální způsob stravování, mírně podseknutý příjem (ale jen mírně, když to člověk přežene, tak je to taky blbě), k tomu pravidelně posilovna v níž by si měl zahrnutý základní vícekloubové cviky (klidně sem tam i s vyšší intenzitou) pro stimulaci hormonální odpovědi organismu a do toho aerobka pro zlepšení aerobního metabolismu a pálení tuků? Co nějakej odborník na výživu, byl si za někým? Neříkej mi, že to je jen aromatázou a tesťákem, na fotce to tak zrovna nevypadá. Něco je u tebe špatně, buď ze zdravotního hlediska a je potřeba to řešit s lékařem, nebo děláš něco špatně.
EddieCz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
A tu nejvíc základní věc si vyzkoušel? Normální racionální způsob stravování, mírně podseknutý příjem (ale jen mírně, když to člověk přežene, tak je to taky blbě), k tomu pravidelně posilovna v níž by si měl zahrnutý základní vícekloubové cviky (klidně sem tam i s vyšší intenzitou) pro stimulaci hormonální odpovědi organismu a do toho aerobka pro zlepšení aerobního metabolismu a pálení tuků? Co nějakej odborník na výživu, byl si za někým? Neříkej mi, že to je jen aromatázou a tesťákem, na fotce to tak zrovna nevypadá. Něco je u tebe špatně, buď ze zdravotního hlediska a je potřeba to řešit s lékařem, nebo děláš něco špatně.

To je racionalni uvaha, dam tomu sanci do konce roku, pak se uvidi. Presne jak rikas, budu hlidat kazdou kcal, BMR mam cca 1700 kcal, takze zkusim okolo 2000. Dik za strizlivej pohled.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak se ozvi po vyšetření, jak si dopadl. Kdyby si chtěl pomoc s výživou, tak PM.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
eSko napsal:

To je racionalni uvaha, dam tomu sanci do konce roku, pak se uvidi. Presne jak rikas, budu hlidat kazdou kcal, BMR mam cca 1700 kcal, takze zkusim okolo 2000. Dik za strizlivej pohled.

Jak vypadá přehled týdenního výdeje? Čím vlastně spaluješ?
EddieCz

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Premejslenim Ne, fakt samozrejme toho vydeje tam bude malo, nakonec jsem se domluvil s eSkem na spolupraci, takze prestanu vymyslet kraviny a budu se ridit radami profiku.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem něco o tom profíkovi říkal, takhle mě fakt nenazývej. Klidně nutriční pošahanec nebo něco, ale profík fakt ne.
EddieCz

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Já jsem něco o tom profíkovi říkal, takhle mě fakt nenazývej. Klidně nutriční pošahanec nebo něco, ale profík fakt ne.

Dobre, zapocal jsem spolupraci s Nutricnim posahancem, dale jen N.P., takze se budu snazit udelat maximum. Jakmile mam jasny plan, kteremu mohu verit, nemusim premyslet, nemusim kombinovat co kdyby, kdyby ... a to me hodne stresuje.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
Reichenberk napsal:

Premejslenim Ne, fakt samozrejme toho vydeje tam bude malo, nakonec jsem se domluvil s eSkem na spolupraci, takze prestanu vymyslet kraviny a budu se ridit radami profiku.

Bude spalovat za Tebe? :-) Tak to je ideální stav, cvičení a spalování korespondenční cestou - vrchol dokonalosti. Doufám že se to projeví sofistikovaným zápisem v logu - to si nenechám ujít. :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vídeňský řízek - občasník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: