Vídeňský řízek - občasník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vídeňský řízek - občasník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vídeňský řízek - občasník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EddieCz

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten jidelnicek mi prave sestavili tam, melo by to byt okolo 1900 kcal, aby sel tuk dolu a svaly aby dolu nesly

119b, 50t, 200s

jestli je uz i tohle spatne tak pak nevim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tracey

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
Tak ten jidelnicek mi prave sestavili tam, melo by to byt okolo 1900 kcal, aby sel tuk dolu a svaly aby dolu nesly

119b, 50t, 200s

jestli je uz i tohle spatne tak pak nevim.

Tak tohle se mi špatné nezdá, podle mě jsou ty hodnoty, pokud chce hubnout, správné. Do diety mi 2,5g S/kg nepřijde málo a 1,5g B/kg mi taky nepřijde moc
EddieCz

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusim to takhle, na me se toho uz moc pokazit neda
Reichenberk

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tam vidím minimálně 2,5 g B /kg (před chvílí jsme mluvili o aktivní hmotě - ta je 60 kg). A ty sachry? No spočítat to na dálku přesně nedokážu, ale pokud by měl být poměr B:S zhruba 1:2,5, tak tam určitě 350g S není, jestli je to třetina tak kdo ví. A s tuky jsme někde na celkem 2500 kcal. Vysoký příjem bílkovin má smysl jen tehdy, pokud je po nich poptávka - tedy těžké tréninky. Jinak je to výrobna čpavku.
Navíc, proč dieta? Ten zásadní problém je v nízkém bazálním metabolismu a se související malou svalovou hmotou. To je otřeba spravit a až po tom se soustředit na tuky. Já bych teď začal pořádně cvičit - žádné šolichání, prokládat to kardiem a začal bych se slušně krmit, zvednul razantně kondici, sílu a pak bych se obrátil na ty tuky. Tohle mi jinak přijde jako slepá cesta bez šance na úspěch.
Tracey

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
Já tam vidím minimálně 2,5 g B /kg (před chvílí jsme mluvili o aktivní hmotě - ta je 60 kg). A ty sachry? No spočítat to na dálku přesně nedokážu, ale pokud by měl být poměr B:S zhruba 1:2,5, tak tam určitě 350g S není, jestli je to třetina tak kdo ví. A s tuky jsme někde na celkem 2500 kcal. Vysoký příjem bílkovin má smysl jen tehdy, pokud je po nich poptávka - tedy těžké tréninky. Jinak je to výrobna čpavku.
Navíc, proč dieta? Ten zásadní problém je v nízkém bazálním metabolismu a se související malou svalovou hmotou. To je otřeba spravit a až po tom se soustředit na tuky. Já bych teď začal pořádně cvičit - žádné šolichání, prokládat to kardiem a začal bych se slušně krmit, zvednul razantně kondici, sílu a pak bych se obrátil na ty tuky. Tohle mi jinak přijde jako slepá cesta bez šance na úspěch.

Tak pokud správně počítám já, pokud budeme počítat jen ATH, tak je 60kg, bílkovin 119g, tak tam minimálně 2,5 určitě není Proč tak trváš zrovna na poměru 1:2,5? Souhlasím s částí: . Já bych teď začal pořádně cvičit - žádné šolichání, prokládat to kardiem a začal bych se slušně krmit, zvednul razantně kondici, sílu a pak bych se obrátil na ty tuky. . Ale co je podle Tebe slušně krmit? Pokud tedy počítáš jen s ATH, pak 200g sacharidů znamená 3,3g S/kg, kolik by jich měl mít podle Tebe?
Reichenberk

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Reichenberk napsal:

Tak pokud správně počítám já, pokud budeme počítat jen ATH, tak je 60kg, bílkovin 119g, tak tam minimálně 2,5 určitě není Proč tak trváš zrovna na poměru 1:2,5? Souhlasím s částí: . Já bych teď začal pořádně cvičit - žádné šolichání, prokládat to kardiem a začal bych se slušně krmit, zvednul razantně kondici, sílu a pak bych se obrátil na ty tuky. . Ale co je podle Tebe slušně krmit? Pokud tedy počítáš jen s ATH, pak 200g sacharidů znamená 3,3g S/kg, kolik by jich měl mít podle Tebe?

No jestli má bílkovin dle hrubého odhadu z publikovaného jídelníčku minimálně 150g, tak při aktivní hmotnosti 60kg to je těch 2,5 g/kg, to se nedá nic dělat. A pere tam BCAA, ecdysteron. Na poměru 1:2,5 netrvám, trvám na odpovídajícím výdeji. A k tomu je potřeba jídelníček přepočítat, srovnat energie z jednotlivých složek a zpětně to zase objemově srovnat. Potřebuje enegrii, aby se mohl na tréninku pořádně rozbít, nepotřebuje se cpát bílkovinama když je tělo na nic nepoužije. Já nepočítám to co by měl dle rady jíst, já počítám to co v jídelníčku má. Jídelníček není dogma, ten musí reflektovat reálné výkony a potřeby.
EddieCz

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi diky, ze jste ochotni se zabejvat starym volem a budu vdecnej za kazdej napad. Tvrdy trenink neni problem, problem je co vlastne cvicit, Korte + ve volny den kardio, nebo lehko tezky split. Zrat neco specialniho ? Dik.
Tracey

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Já nepočítám to co by měl dle rady jíst, já počítám to co v jídelníčku má.

Tak to jsme se špatně pochopili, v tomto případě souhlas a to i se zbytkem, co jsi napsal.
Tracey

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
Chlapi diky, ze jste ochotni se zabejvat starym volem a budu vdecnej za kazdej napad. Tvrdy trenink neni problem, problem je co vlastne cvicit, Korte + ve volny den kardio, nebo lehko tezky split. Zrat neco specialniho ? Dik.

Jestli můžu do diskuze chlapů vstoupit , tak bych Korteho nechala až na dobu, kdy ho budeš moct jet pořádně. První bych určitě zpevnila core, začala spiltem a kombinovala s kardiem jak po tréninku, tak i v některé volné dny (zase s ohledem na individuální pocit, abys to nepřepálil, i ten odpočinek je nutný).
EddieCz

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jejda to se omlouvam, nevedel jsem, ze jsi zena. Dobre zkusim to tedy takto. A co s tim jidlem, nechat jak je a pridat sachry tedy ?
Reichenberk

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:

K romu co napsala Tracey bych ještě zvážil konzultaci s trenérem. Ať se na tebe někdo podívá, ideálně tě pokud možno poměří, nechá zacvičit - někdo zkušený kdo rychle pozná jak na tom jsi, jaké máš možnosti a na čem je potřeba pracovat, jak to poskládat, jak strečovat. Ale musíš mu jasně říct svoje cíle - tedy získání síly, svalové hmoty. A stejně tak nový jídelníček - ten nezajistí hubnutí, ten zajistí správnou výživu a neukládání nadbytečného tuku. Ten současný tuk je potřeba spálit výdejem, ne hladovkou. Ale k tomu je potřeba tělo připravit - bez síly, vytrvalosti a kondice to jde špatně. A ano, zvednul bych cukry - minimáně si to vyzkoušej. Pokud začneš pořádně cvičit tak se další tuk ukládat nebude a ten co máš pak snadno po získání kondice a vytrvalosti spálíš efektivně kardiem. Možná by nebylo od věci pořídit si slušnou literaturu o cvičení a o sportovní výživě. Se znalostí teorie to je pak o něčem zcela jném - proč zkoušet slepé uličky když už to někdo vymyslel a vyzkoušel, to je ztráta času a taky chuti do cvičení.
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, zkusim to a budu sem psat progress, trenerku mam v patek !
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:33 pm    Předmět: 21.4.2012 Odpovědět s citátem

Navsteva u tchyne na Morave, mistni posilovna a lehci trenink, prsa, nohy, ruce.

Takovyhle veci uz se dneska vubec nevidi :

Judson

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, uplne jak posilka kam sem chodil na stredni )
Naprosto dostacujici.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je retro jako kráva!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vídeňský řízek - občasník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: