| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvicite trapezy? |
| Ano,viac krat tyzdene |
|
13% |
[ 8 ] |
| Niekedy,podla chute |
|
27% |
[ 16 ] |
| Nie,vobec necvicim |
|
55% |
[ 32 ] |
| Co su to trapezy? :D |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
BigJay

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:29 pm Předmět: Trapezy |
|
|
Ja som cvicil trapezy tak pred rokom a celkom ma to bavilo ale potom sa mi zdalo ze som nesimetricky,tak som prestal a teraz sa mi zda ze ich mam zasa velmi male,ako ste na tom vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
saty

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
odkedy som schopny dat na krcenie ramen s cinkou viac nez na mrtvy tah, som si povedal ze mi moc netreba cvicit trapezy priamo ...
takze akurat sem tam nepriamo cez mrtvy tah, silove premiestnenie a tak ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Emperor

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:37 pm Předmět: h |
|
|
Ja som tiež, cvičil trapézy ale viac osohu prinášalo kašlať na ne a poctivejšie makať cviky na chrbát podľa mňa sa dosť precvičia pri cvičení chrbta
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:40 pm Předmět: Re: h |
|
|
| Emperor napsal: | | Ja som tiež, cvičil trapézy ale viac osohu prinášalo kašlať na ne a poctivejšie makať cviky na chrbát podľa mňa sa dosť precvičia pri cvičení chrbta |
to si aj ja myslim preto ich necvicim,ale zdaju sa mi take zanedbatelne budem musiet asi zacat
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:43 pm Předmět: Re: h |
|
|
Cvičim mrtvolu nebo nějaký její variace na ní 3x týdně a nemám si nač stěžovat:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nikdy mne z mrtvoly a jinych cviku moc nerostly, nez sem je zacal cvicit dodatecne a bylo to znat. 3-4 serie krceni ramen nikoho nezabiji...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út duben 24, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
mne tiez nerastu z mrtvoly,ale ani to nechcem,takze som spokojny _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út duben 24, 2007 11:26 pm Předmět: |
|
|
me rostou. nevim z ceho, ale rostou, a vubec se mi to nelibi. Ale uz doufam neporostou :) Nechci schovavat krk jako zelvak Cizopasnik  , i kdyz jsem si to zkousela v zrcadle. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 5:22 am Předmět: |
|
|
Já nevim, z mrtvoly mně trapézy nikdy nerostly. Většinou na ně cvičím krčení ramen s jednoručkou (občas dám pro změnu dlouhou činku) a jednou za čas kroužení ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
Me na ne brala vzdycky mrtvola, silovy premisteni apod. Cvicit je zvlast mi nic moc navic neprineslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
h.a.n.c.a.
|
Zaslal: st duben 25, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | me rostou. nevim z ceho, ale rostou, a vubec se mi to nelibi. Ale uz doufam neporostou :) Nechci schovavat krk jako zelvak Cizopasnik , i kdyz jsem si to zkousela v zrcadle. |
A já se snažím,cvičím a nerostou - mám odjakživa lopatky jak větrný mlýn a ne a ne to vylepšit
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st duben 25, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
od te doby co sem zacal jezdit nadhozy tak celkem dost porostly.Jinak mi pripada zbytecny jezdit na ne nejaky cviky _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: st duben 25, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
Ja najviac zo vsetkych cvikov neznasam krcenie ramien a preto cvicim len MT.
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
Při většině cvicích na záda se zapojí, hlavně při MT když nemáš extra těžkou váhu tak tam ty ramena zvednout víc ti nicneudělá a krásně je procítíš...s těžkou vahou je to hodně těžký, ale já to cvičím jedině takhle (mám v <> záda, takže ty váhy menší) a nemůžu si stěžovat :) nějaký krčení, toho jsem nechal asi po dvou měsících v posilce...
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: | | Při většině cvicích na záda se zapojí, hlavně při MT když nemáš extra těžkou váhu tak tam ty ramena zvednout víc ti nicneudělá a krásně je procítíš...s těžkou vahou je to hodně těžký, ale já to cvičím jedině takhle (mám v <> záda, takže ty váhy menší) a nemůžu si stěžovat :) nějaký krčení, toho jsem nechal asi po dvou měsících v posilce... |
no co ja viem,ja to pri MT necitim vobec a ze by mi z toho nejako rostli tiez sa povedat neda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |