| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 5:14 pm Předmět: Výběr gaineru |
|
|
Cau, můžete mi pls poradit nějaký gainer? Mám teď aminostar whey actions gainer, jsem spokojen, ale nevyznam se v tom, když bych se rozhodoval sám tak bych si ho koupil znova větší balení.
Jde mi hlavne o to aby:
1) obsahoval jednoduche i slozite cukry
2) měl kolem 70% sacharidu
3) neměl projímavé účinky :D
4) byl kvalitní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Na to jsem se koukal ale nenasel jsem tam to na co se ptam. A hodne z toho taky nechapu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
A chapes k cemu je gainer? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 5:56 pm Předmět: Aminostar |
|
|
Pokud jsi spokojen s Aminostarem, tak si myslím, že tvé tělo už zvládne cokoliv :-D _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
No vim k cemu gainer je :D Jen potrebuju nejaky doporucit protoze si ho sam vybrat nedokazu.
Jsem spokojen protoze mi chutna, predtim jsem nikdy jiny nemel az po precteni ruznych clanku jsem zjistil ze je dulezity.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| kernda napsal: | No vim k cemu gainer je :D Jen potrebuju nejaky doporucit protoze si ho sam vybrat nedokazu.
Jsem spokojen protoze mi chutna, predtim jsem nikdy jiny nemel az po precteni ruznych clanku jsem zjistil ze je dulezity. |
Kup si GoPro30 od Extrifit. Oproti tomu Actions Whey to bude jako nebe a peklo... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
Dík za tip ale nevím, jestli je to zprávná volba - má jen 50% sacharidů, jako ektomorf bych měl mít asi víc ne? A nejsou po tom treba prujmy?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
| kernda napsal: | | Dík za tip ale nevím, jestli je to zprávná volba - má jen 50% sacharidů, jako ektomorf bych měl mít asi víc ne? A nejsou po tom treba prujmy? |
Jestli nemáš průjem po Actions Whey, nedostaneš průjem po ničem :-D
Já jsem také ektomorf a nepomohl mi ani Mutant Mass, ani Hyper Mass od dymatize...
Buď rád za ty bílkoviny, jediná "nevýhoda" je vyšší cena... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jo tak ja ho asi zkusim, budu si ho prat k vanocum tak doufam ze mi vydrzi do ty doby ten co mam :D
Kdyz dojde tak si muzu dat po treninku treba ovoce ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| kernda napsal: | Jo tak ja ho asi zkusim, budu si ho prat k vanocum tak doufam ze mi vydrzi do ty doby ten co mam :D
Kdyz dojde tak si muzu dat po treninku treba ovoce ne? |
nejlíp banán :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
No tak ten bych mohl zkusit jako dalsi, taky dekuju za tip :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
Nabralo to chvilku zpoždění, bude to o týden později, podle mě od 11. 11. 2013.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |