|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| O těchto volbách... |
| ...volit nepůjdu |
|
28% |
[ 22 ] |
| ...volit půjdu (ODS) |
|
32% |
[ 25 ] |
| ...volit půjdu (ČSSD) |
|
15% |
[ 12 ] |
| ...volit půjdu (KDU-ČSL) |
|
0% |
[ 0 ] |
| ...volit půjdu (SZ) |
|
1% |
[ 1 ] |
| ...volit půjdu (jiná strana) |
|
5% |
[ 4 ] |
| ...volit půjdu (ne dle stran, ale dle konkrétních lidí) |
|
7% |
[ 6 ] |
| ...oni jsou volby?:-) |
|
9% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 77 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 11:33 am Předmět: Volby do senátů a do krajů |
|
|
Zítra a pozítří tu je první kolo senátních voleb a volby krajské. Půjdete volit? Pokud ne, proč? A pokud ano, podle čeho se rozhodujete?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 11:37 am Předmět: Re: Volby do senátů a do krajů |
|
|
Nepůjdu. Protože teď bydlím v kraji Praha. Za 2 týdny budu bydlet v kraji Jihomoravském a volil bych zástupce pro kraj Východočeský. Ať si ty svoje zástupce zvolí ten, kdo ví, kde chce bydlet _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 11:59 am Předmět: |
|
|
Půjdu. Podle toho, kdo mne nejméně s..e, a u koho jsem si zachoval zbytek iluze, že by tam mohl aspoň trochu k něčemu být _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 12:11 pm Předmět: |
|
|
Proto nám odpadá hodina ve škole  a já si říkal, že by na nás chtěli být snad hodní ... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
Volit půjdu a volím ODS. I když nejsem současnou vládou zrovna nadšen, ODS je pořád nejmenší zlo.
Když vidím volební slogany ČSSD, začínám se děsit, čeho bychom se opět dočkali...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Volit půjdu a volím ODS. I když nejsem současnou vládou zrovna nadšen, ODS je pořád nejmenší zlo.
Když vidím volební slogany ČSSD, začínám se děsit, čeho bychom se opět dočkali... |
to je aspon nazor... _________________ sypka leze na bednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
chybej ti tam komunisti _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Volit pujdu, jelikoz mam trvale bydliste v kraji stredoceskem. A volit urcite budu ODS, jako vzdy:) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
ještě tam chybí možnost "Co to jsou volby?" _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
| BigOne napsal: | | chybej ti tam komunisti | komu co? Komunisti jsou zítřka lidský rod, tak kdo by je volil už dnes? _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:38 pm Předmět: |
|
|
| BigOne napsal: | | chybej ti tam komunisti |
Aha, to fakt není úmyslné, ale ono se zase tak nic moc asi nestane.
Škoda, že jejich volební lístky nechybí i v těch obálkách, ze kterých lidé vybírají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
Ako sa hovori u nas - on tu urcite nechyba,on tu dnes len nie je pritomny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 2:31 pm Předmět: |
|
|
V pátek určitě nejdu mám započ. písemku z matiky, a v sobotu nevim......
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Volit půjdu a volím ODS. I když nejsem současnou vládou zrovna nadšen, ODS je pořád nejmenší zlo.
Když vidím volební slogany ČSSD, začínám se děsit, čeho bychom se opět dočkali... |
Prágl volí jen do Senátu a i to jen některé obvody, a říkám upřímně, že než volit drahého kandidáta ODS v mém obvodě (kdyby byly volby do zastupitelstva městské části tak to platí ještě daleko víc), tak raději Milouše Jakešů se Štěpánem....protože co se tady děje, to by člověk fuck .
Takže jsem tak prošel kandidátky, vyřadil krom ODS i socánky, Zelené a KDU-ČSL , a budu doufat... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | BigOne napsal: | | chybej ti tam komunisti |
Aha, to fakt není úmyslné, ale ono se zase tak nic moc asi nestane.
Škoda, že jejich volební lístky nechybí i v těch obálkách, ze kterých lidé vybírají. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|