|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| O těchto volbách... |
| ...volit nepůjdu |
|
28% |
[ 22 ] |
| ...volit půjdu (ODS) |
|
32% |
[ 25 ] |
| ...volit půjdu (ČSSD) |
|
15% |
[ 12 ] |
| ...volit půjdu (KDU-ČSL) |
|
0% |
[ 0 ] |
| ...volit půjdu (SZ) |
|
1% |
[ 1 ] |
| ...volit půjdu (jiná strana) |
|
5% |
[ 4 ] |
| ...volit půjdu (ne dle stran, ale dle konkrétních lidí) |
|
7% |
[ 6 ] |
| ...oni jsou volby?:-) |
|
9% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 77 |
|
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
Máme jen krajské volby (Moravskoslezský kraj), ale určitě půjdu. Volit budu podle své signatury. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
tomi .. ty si na to asi opravdu nehrajes, ty ses doopravdy naprostej kreten ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ty ses doopravdy naprostej kreten |
Takhle si oslovuj třeba tvého rodiče, ale ne někoho kdo v topicu o volbách vyjádřil preference k řádně registrované politické straně
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
Co je dalsi smutny fakt,ze zlocinecka organizacia moze byt registrovana ako strana _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
Možná bude Tomi problém v tom, že tu tvou řádně registrovanou stranu považuje většina lidí za zločineckou.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Ano, souhlasím. Nicméně u malých stran je vždycky riziko, že je někdo pohltí/převálcuje. Mě se obecně náš parlamentní systém vůbec nelíbí. Jsem pro změnu na dvoupartajový, který by (v ideálním případě :-) ) zahrnoval vždy jen odborníky z jednoho nebo druhého spektra. Vím, že ve skutečnosti by to tak nebylo, ale na druhou stranu by zase nemusela vítězná strana dělat kompromisy , jak tomu bylo doposud. A to bychom se snad konečně dočkali opravdového snížení daní atd. |
Jsou tu nicméně dvě VELKÁ ale .... jednak to chce určitou úroveň politické kultury, jednak změnu systému poměrného za většinový. V opačném případě se ti stane to, co se stalo před prvním Haiderovým nástupem. Lidovci a socánci si prostě v klidu žili a vedle sebe koexistovali, na všechny kašlali s klidným vědomím, že chvíli budou u vesla, chvíli v opozici, a že občan/volič stejně nemůže volit nikoho jiného.
Jo, ale na snižování daní zapomeň, ať bude systém jakýkoli _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Diana napsal: | | Možná bude Tomi problém v tom, že tu tvou řádně registrovanou stranu považuje většina lidí za zločineckou. |
Mám obavy, že v rámci naší drahé vlasti ta většina moc velká nebude, pokud tedy bude vůbec většinou... . |
Nestraš Ale možná jsem to až příliš vztahovala ke svému slušnému a rozumnému okolí.
Taková perlička... vím o člověku, který si ještě v dnešní době píše před jméno RSDr. ( pro ty co nevědí http://cs.wikipedia.org/wiki/RSDr. )
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
Ber to tak, že když když Paroubek těsně po volbách žil s vidinou 101 hlasů pro socánky a bolševiky, tak nikdo z těch prvních moc neprotestoval. Za tu možnost být ve vládě by to klidně většina akceptovala. Kalouska sice idea menšinové vlády se socánky, s tichou podporou rudochů, stála předsednický post, ale asi zas tak nezhřešil, když má stále takovou pozici jakou má. Stejně jako jsou nejen socánci s bolševiky u vesla v mnoha obcích. Že by se těšili nějakým celonárodním sympatiím, to sice ne, ale takto vyhraněný postoj k nim většina společnosti podle mne nemá, ať si o tom myslíme co chceme. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Vždyť jsem to napsala... asi to beru příliš podle svého okolí. A můj vyhraněný postoj má své velmi silné kořeny....
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
Řádně si mohu registrovat i stranu "Tomi má v hlavě nasráno".
|
|
| nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
| konny napsal: | | Řádně si mohu registrovat i stranu "Tomi má v hlavě nasráno". |
Nevěřím že člověk s takovým projevem jako ty dokáže zaregistrovat jakoukoliv stranu...už to že jsi se dokázal registrovat pod svým nickem tu na foru.cz považuji za vrchol tvých možnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
Kluci, vy se tady chováte, jako by jste sami kandidovali. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
A co ty s.smane ?
Dáš hlas Vystrčilovi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | mirio napsal: | | Ano, souhlasím. Nicméně u malých stran je vždycky riziko, že je někdo pohltí/převálcuje. Mě se obecně náš parlamentní systém vůbec nelíbí. Jsem pro změnu na dvoupartajový, který by (v ideálním případě :-) ) zahrnoval vždy jen odborníky z jednoho nebo druhého spektra. Vím, že ve skutečnosti by to tak nebylo, ale na druhou stranu by zase nemusela vítězná strana dělat kompromisy , jak tomu bylo doposud. A to bychom se snad konečně dočkali opravdového snížení daní atd. |
Jsou tu nicméně dvě VELKÁ ale .... jednak to chce určitou úroveň politické kultury, jednak změnu systému poměrného za většinový. V opačném případě se ti stane to, co se stalo před prvním Haiderovým nástupem. Lidovci a socánci si prostě v klidu žili a vedle sebe koexistovali, na všechny kašlali s klidným vědomím, že chvíli budou u vesla, chvíli v opozici, a že občan/volič stejně nemůže volit nikoho jiného.
Jo, ale na snižování daní zapomeň, ať bude systém jakýkoli | Ale to si zase nemyslím. Každopádně už to mám za sebou a teď zase můžu pár let doufat, že mě každoměsíční pohled na superhrubou mzdu nebude furt posílat do kolen a daňové přiznání už nikdy nebude mít zhruba 1000 stran. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|