Volby do senátů a do krajů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby do senátů a do krajů  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby do senátů a do krajů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

O těchto volbách...
...volit nepůjdu
28%
 28%  [ 22 ]
...volit půjdu (ODS)
32%
 32%  [ 25 ]
...volit půjdu (ČSSD)
15%
 15%  [ 12 ]
...volit půjdu (KDU-ČSL)
0%
 0%  [ 0 ]
...volit půjdu (SZ)
1%
 1%  [ 1 ]
...volit půjdu (jiná strana)
5%
 5%  [ 4 ]
...volit půjdu (ne dle stran, ale dle konkrétních lidí)
7%
 7%  [ 6 ]
...oni jsou volby?:-)
9%
 9%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 77

Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máme jen krajské volby (Moravskoslezský kraj), ale určitě půjdu. Volit budu podle své signatury.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomi .. ty si na to asi opravdu nehrajes, ty ses doopravdy naprostej kreten ...
tomi99

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ty ses doopravdy naprostej kreten

Takhle si oslovuj třeba tvého rodiče, ale ne někoho kdo v topicu o volbách vyjádřil preference k řádně registrované politické straně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je dalsi smutny fakt,ze zlocinecka organizacia moze byt registrovana ako strana
Diana

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná bude Tomi problém v tom, že tu tvou řádně registrovanou stranu považuje většina lidí za zločineckou.
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ano, souhlasím. Nicméně u malých stran je vždycky riziko, že je někdo pohltí/převálcuje. Mě se obecně náš parlamentní systém vůbec nelíbí. Jsem pro změnu na dvoupartajový, který by (v ideálním případě :-) ) zahrnoval vždy jen odborníky z jednoho nebo druhého spektra. Vím, že ve skutečnosti by to tak nebylo, ale na druhou stranu by zase nemusela vítězná strana dělat kompromisy , jak tomu bylo doposud. A to bychom se snad konečně dočkali opravdového snížení daní atd.

Jsou tu nicméně dvě VELKÁ ale .... jednak to chce určitou úroveň politické kultury, jednak změnu systému poměrného za většinový. V opačném případě se ti stane to, co se stalo před prvním Haiderovým nástupem. Lidovci a socánci si prostě v klidu žili a vedle sebe koexistovali, na všechny kašlali s klidným vědomím, že chvíli budou u vesla, chvíli v opozici, a že občan/volič stejně nemůže volit nikoho jiného.

Jo, ale na snižování daní zapomeň, ať bude systém jakýkoli
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Možná bude Tomi problém v tom, že tu tvou řádně registrovanou stranu považuje většina lidí za zločineckou.

Mám obavy, že v rámci naší drahé vlasti ta většina moc velká nebude, pokud tedy bude vůbec většinou... .
Diana

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Diana napsal:

Mám obavy, že v rámci naší drahé vlasti ta většina moc velká nebude, pokud tedy bude vůbec většinou... .

Nestraš Ale možná jsem to až příliš vztahovala ke svému slušnému a rozumnému okolí.
Taková perlička... vím o člověku, který si ještě v dnešní době píše před jméno RSDr. ( pro ty co nevědí http://cs.wikipedia.org/wiki/RSDr. )
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ber to tak, že když když Paroubek těsně po volbách žil s vidinou 101 hlasů pro socánky a bolševiky, tak nikdo z těch prvních moc neprotestoval. Za tu možnost být ve vládě by to klidně většina akceptovala. Kalouska sice idea menšinové vlády se socánky, s tichou podporou rudochů, stála předsednický post, ale asi zas tak nezhřešil, když má stále takovou pozici jakou má. Stejně jako jsou nejen socánci s bolševiky u vesla v mnoha obcích. Že by se těšili nějakým celonárodním sympatiím, to sice ne, ale takto vyhraněný postoj k nim většina společnosti podle mne nemá, ať si o tom myslíme co chceme.
Diana

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť jsem to napsala... asi to beru příliš podle svého okolí. A můj vyhraněný postoj má své velmi silné kořeny....
konny

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řádně si mohu registrovat i stranu "Tomi má v hlavě nasráno".
tomi99

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konny napsal:
Řádně si mohu registrovat i stranu "Tomi má v hlavě nasráno".

Nevěřím že člověk s takovým projevem jako ty dokáže zaregistrovat jakoukoliv stranu...už to že jsi se dokázal registrovat pod svým nickem tu na foru.cz považuji za vrchol tvých možnosti.
s.sman

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, vy se tady chováte, jako by jste sami kandidovali.
BerryDeMey

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ty s.smane ?
Dáš hlas Vystrčilovi ?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
mirio napsal:
Ano, souhlasím. Nicméně u malých stran je vždycky riziko, že je někdo pohltí/převálcuje. Mě se obecně náš parlamentní systém vůbec nelíbí. Jsem pro změnu na dvoupartajový, který by (v ideálním případě :-) ) zahrnoval vždy jen odborníky z jednoho nebo druhého spektra. Vím, že ve skutečnosti by to tak nebylo, ale na druhou stranu by zase nemusela vítězná strana dělat kompromisy , jak tomu bylo doposud. A to bychom se snad konečně dočkali opravdového snížení daní atd.

Jsou tu nicméně dvě VELKÁ ale .... jednak to chce určitou úroveň politické kultury, jednak změnu systému poměrného za většinový. V opačném případě se ti stane to, co se stalo před prvním Haiderovým nástupem. Lidovci a socánci si prostě v klidu žili a vedle sebe koexistovali, na všechny kašlali s klidným vědomím, že chvíli budou u vesla, chvíli v opozici, a že občan/volič stejně nemůže volit nikoho jiného.

Jo, ale na snižování daní zapomeň, ať bude systém jakýkoli
Ale to si zase nemyslím. Každopádně už to mám za sebou a teď zase můžu pár let doufat, že mě každoměsíční pohled na superhrubou mzdu nebude furt posílat do kolen a daňové přiznání už nikdy nebude mít zhruba 1000 stran. :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby do senátů a do krajů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: