|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Axlik

|
Zaslal: ne září 16, 2012 9:27 pm Předmět: Zhodnocení treninku |
|
|
Zdarec, cvičím už nějaký čas, ale dělal jsem treninky ve stylu cvičení celého těla v jeden den, ale jelikož mi to do sebe zasahovalo tak jsem si udělal A B trenink a měl by se cvičit A, B, volno, A, B ..Zajímalo by mě, jestli to mám dobře..Podotýkám, že cvičím pouze doma, v okolí nemám zatím dostupnou posilku, kdyby jo, vypadá to jinak..Čili jsem nucen k tomu kliky dělat s batohem ve kterym mám činky :D Nemohu tam ani zařadit kladky a lavice apod.
A
Prsa
Kliky se zátěží 3 x 10 – 12
Rozpažování s JČ 4 x 6 - 8
Biceps
Bicepsový zvih 3 x 6 - 8
Kladivový zdvih 3 x 10
Trapézy
Zvedání ramen s JČ 3 x 12 - 15
Břicho
Sed lehy, zvedání nohou v leže, zkracovačky
B
Nohy
Dřepy se zátěží 4 x 6 – 8
Lýtka ve stoje 3 x 15 – 20
Záda
Shyby 3 x max
Triceps
Úzké kliky se zátěží 15 - 12, 8, 5, 2
Francouzský tlak (v sedě, leže) 4 x 6 - 8
Ramena
Předpažování s JČ 4 x 6 – 8
Rozapažování (v předklonu) 3 x 10
Břicho
Sed lehy, zvedání nohou v leže, zkracovačky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Axlik

|
Zaslal: po září 17, 2012 12:23 pm Předmět: ?? |
|
|
Nikdo nic takže asi dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po září 17, 2012 1:38 pm Předmět: Re: ?? |
|
|
| Axlik napsal: | | Nikdo nic takže asi dobrý? |
Jednoznačně toho máš hrozně málo na záda. Zařadil bych tam minimálně přítahy jednoručky v předklonu a nebo vzhledem k tomu, že to vypadá, že máš jak hrazdu (děláš shyby) i jednoručky, tak bych cvičil asi nejlepší domácí cvičení, co znam: P90X. Už to tu pár lidí taky jelo. Něco si o tom přečti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Axlik

|
Zaslal: po září 17, 2012 1:51 pm Předmět: Re: ?? |
|
|
| 8Shade napsal: | | Axlik napsal: | | Nikdo nic takže asi dobrý? |
Jednoznačně toho máš hrozně málo na záda. Zařadil bych tam minimálně přítahy jednoručky v předklonu a nebo vzhledem k tomu, že to vypadá, že máš jak hrazdu (děláš shyby) i jednoručky, tak bych cvičil asi nejlepší domácí cvičení, co znam: P90X. Už to tu pár lidí taky jelo. Něco si o tom přečti. |
No joo, jenže to je kondiční, mě jde o objem, což vím že s tímto půjde těžko, ale jak řikám, teď fakt nemám přístup do posilky : ( jinak o těch zádech vím, chtěl bych třeba mrtvý tah nebo přítahy velké činky, jenže ji nemám, tak tam teda aspoň dám tu JČ..
Mám hrazdu a na mě už lehký JČ : ( Každopádně díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po září 17, 2012 3:26 pm Předmět: Re: ?? |
|
|
| Axlik napsal: | | 8Shade napsal: | | Axlik napsal: | | Nikdo nic takže asi dobrý? |
Jednoznačně toho máš hrozně málo na záda. Zařadil bych tam minimálně přítahy jednoručky v předklonu a nebo vzhledem k tomu, že to vypadá, že máš jak hrazdu (děláš shyby) i jednoručky, tak bych cvičil asi nejlepší domácí cvičení, co znam: P90X. Už to tu pár lidí taky jelo. Něco si o tom přečti. |
No joo, jenže to je kondiční, mě jde o objem, což vím že s tímto půjde těžko, ale jak řikám, teď fakt nemám přístup do posilky : ( jinak o těch zádech vím, chtěl bych třeba mrtvý tah nebo přítahy velké činky, jenže ji nemám, tak tam teda aspoň dám tu JČ..
Mám hrazdu a na mě už lehký JČ : ( Každopádně díky :) |
Tak je to jasný, chce to investici do VČ/lavice + nějaké další kotouče. Vydrží ti to prakticky na celej život a budeš toho moct zařadit o dost víc...
EDIT: Pokud nemáš peníze a jednoručky ti přijdou lehký, tak mam pro tebe řešení. Změň tempo. Určitě se na něj vůbec nezaměřuješ, tak zkus s těma lehkýma vahama tempo 1s pozitivní, 4s negativní a uvidíš, že i s lehčí vahou si dáš slušnej trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Axlik

|
Zaslal: po září 17, 2012 4:40 pm Předmět: Re: ?? |
|
|
| 8Shade napsal: | | Axlik napsal: | | 8Shade napsal: | | Axlik napsal: | | Nikdo nic takže asi dobrý? |
Mám hrazdu a na mě už lehký JČ : ( Každopádně díky :) |
Tak je to jasný, chce to investici do VČ/lavice + nějaké další kotouče. Vydrží ti to prakticky na celej život a budeš toho moct zařadit o dost víc...
EDIT: Pokud nemáš peníze a jednoručky ti přijdou lehký, tak mam pro tebe řešení. Změň tempo. Určitě se na něj vůbec nezaměřuješ, tak zkus s těma lehkýma vahama tempo 1s pozitivní, 4s negativní a uvidíš, že i s lehčí vahou si dáš slušnej trénink. |
Slyšel jsem o tom a kdysi dávno jsem zkoušel 2s a 4s ale to bylo v posilce a tam to jaksi nemělo význam když jsem si naložil kolik jsem potřeboval..Určitě to zkusím u cviků který zvládám s tím co mám, díky moc za tip !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|