Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 10:58 pm    Předmět: Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu? Odpovědět s citátem

Tento dotaz se netyka mne, ale jednoho cvicence z nasi posilovny.

Uz od doby, kdy jsem se vratil z Australie, 2 roky zpatky, ho casto vidam v posilovne. Je to takovy ten na prvni pohled v socialnim zivote neuspesny typ bez vloh pro sport, ale presto...

Necvici spatne. Volne vahy strida se stroji, techniku ma obcas spatnou, vetsinou dobrou, snaha taky neni nejmensi. Na hodinkach sleduje prestavky mezi seriemi. O jeho strave nic nevim, vim jenom, ze si dava po cviceni sacharidak.

Ale i kdyby na to uplne kaslal - znam lidi, kteri na stravu kaslou a za rok ty svaly nabrali. Kteri se v posilovne 70% casu vykecavaji a zlepsili postavu. On vypada uz dva roky stejne. Ruka tak 35cm bez viditelnych svalu, brisko, kulata zada, dopredu vtocena ramena, nebo jak se tomu nadava. Vahy slabe, pochybuju, ze benchne vic nez 70-80kg.

Jak je mozne, ze tam nekdo dva roky dre a ani trochu se nezmeni? :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:03 pm    Předmět: Re: Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postav Odpovědět s citátem

Podle mě, buďto:

1. špatné provedení cviků
2. špatně zvolený treningový plán
3. špatná strava
4. genetika
5. nebo má fakt hodně aerobky, proto si asi nepoznal rozdíl v objemu :))
maria

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nás presne to isté dnes poznamenal jeden kámarát
a možno tým ľuďom ani o pokrok nejde,len o to zacvičiť si
pokrok si vyžaduje viac a nie každý je ochotný pre to niečo viac urobiť
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:11 pm    Předmět: Re: Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postav Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Podle mě, buďto:

1. špatné provedení cviků
2. špatně zvolený treningový plán
3. špatná strava
4. genetika
5. nebo má fakt hodně aerobky, proto si asi nepoznal rozdíl v objemu :))

Prvni tri body bych vyloucil, vim ze naprosto spatne necvici a jak pisu, myslim, ze i kdyby clovek jedl ty dva roky jenom rohliky se salamem, tak ty svaly nabere, vyrysuje se nebo neco :).

Genetika je moznost :).

Aerobku nevim nevim, to by treba byl hubenej, coz neni a tech 10 minut na kole, co provozuje na kole to asi nevytrhne :D.
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
u nás presne to isté dnes poznamenal jeden kámarát
a možno tým ľuďom ani o pokrok nejde,len o to zacvičiť si
pokrok si vyžaduje viac a nie každý je ochotný pre to niečo viac urobiť

Tak kdyz vynechame jeho ocekavani, coz neni uplne urcujici, musime vzit v potaz zpusob jakym cvici... A ja vidim, ze cvici na 90% se stejnou snahou a podobnymi postupy jako vetsina pokrocilejsich cvicencu...a jak pisu, i kdyby nejedl... na sile nebo objemu se to snad musi projevit :)). Mozna hrozna genetika a hrozne stravovani :)
Janze

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:18 pm    Předmět: Re: Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postav Odpovědět s citátem

andy517 napsal:
Jak je mozne, ze tam nekdo dva roky dre a ani trochu se nezmeni? :)

já bych to podle tvého popisu viděl nejvíc na genetiku, druhý opak jsou lidi, co si při cvičení povídaj, kdo víc vypil včera, a stejně vypadaj dost dobře
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo, urcite vsichni muzete mit zcasti nebo uplne pravdu, ja jdu regenerovat k ryzi s tunakem a dobremu filmu a pockam si, jaky nazor tu do zitra vyjadri dalsi lide :)
Lameboy

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s těma a rohlíkama a salámem, že by nabral, to si děláš legraci?, zeptej se ho schválně, kolik g bílkovin denně konzumuje, jestli chodí pátek sobota chlastat do sraček, že druhý den, žere právě jenom polévku večer a jsi doma...
kulíšek

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
s těma a rohlíkama a salámem, že by nabral, to si děláš legraci?, zeptej se ho schválně, kolik g bílkovin denně konzumuje, jestli chodí pátek sobota chlastat do sraček, že druhý den, žere právě jenom polévku večer a jsi doma...

Budeš se divit, ale jsou i tací, kteří jsou obdaření zatraceně dobrou genetikou a prvních pár let rostou i z rohlíků a pravidelných chlastaček jen když se na činku podívají...
Pár takových případů znám...
Jistě, že bez kvalitní stravy se nedostaneš třeba na závodní úroveň.. o tom žádná... ale kondičák v prvních letech cvičení.. to je jiná..:-D
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:

Nedelam si legraci, ja verim, ze lidske telo dokaze nejakym zpusobem reagovat pri jakekoliv strave, at uz nabiranim svalu, nebo hubnutim. Lide s prumernou nebo dobrou genetikou myslim muzou i na rohlicich se salamem pomalu, ale jiste nabirat. Moznost je, ze ma genetiku extremne spatnou.

Moje vira v prizpusobivost tela je nezmerna :)). Trochu OT - Vcera jsem videl dokumentarni cyklus britskeho Channel 4 Supersize vs. Superskinny, kde byla zenska, ktera jedla asi polovinu kalorii, ktere by normalne zena mela jist, zadne proteiny
a stejne delala zavodne maratony a trochu tech vyrysovanych svalu mela... hlavni teda je, ze to to telo i tak zvladalo, kazdodenni treninky a spol. Telo si nejak poradi :)
andy517

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:

Budeš se divit, ale jsou i tací, kteří jsou obdaření zatraceně dobrou genetikou a prvních pár let rostou i z rohlíků a pravidelných chlastaček jen když se na činku podívají...
Pár takových případů znám...
Jistě, že bez kvalitní stravy se nedostaneš třeba na závodní úroveň.. o tom žádná... ale kondičák v prvních letech cvičení.. to je jiná..:-D

Presne tak, i s prumernou genetikou se da za roky cviceni vybudovat dobra postava na rohlicich :)
Spazik

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovejch borců se najde :-) K nám do posilovny chodil jeden a snad 3 roky vypadal pořád stejně a zvedal stejný váhy, i když docela dřel a chodil cvičit třeba i 2x denně, ale chodil do posilovny ze zapálenym cigárem a s posilovny taky a vypadal jako takovej hospodskej typ.
neis

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2009 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak člověk nemůže vědět, jestli nemá časté výpadky, náročnou práci nebo je dokonce nemocný. Kámoš taky cvičil nabral sice dost, ale musel jíst jako dva kulturisti a jen ležet. Při výšce 187 mu to nad 85kg šlo stejně jenom do tuků. Po nějaké době mu začala i síla stagnovat, i když měl vše ostatní naprosto precizní, potom se dozvěděl u doktorky, že vlastně nikdy neměl posilovat, že jeho nemoc zabraňuje růstu a udržení svalů, nebo něco takového a dojebal si zdraví. Celkově jsou i výpadky kvůli běžným nemocem zdrcující na výsledky, jak svalové, tak hlavně silové.
Medek

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to k nevíře ale stejný případ pozoruji i u nás ve fitku. Myslim si, že za to mohou tyto aspekty:

1, výběr cviků - jede jen bench, mrtvy tah, obrácený bench na multipresu na zada, prsa na multipresu hlavou nahoru, peckdeck i obrácenej, občas bicák s velkou cinkou nebo jodnoruckama. nic jinyho nebo jen zridka neco pridá

2, jede stále stejnou váhu, nevidle jsem ze by si nekdy pridal zatez

3, chodí každy den, hodne aerobky - kolo
4 asi nulová strava
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se mi, že je řeč o mě.
Pro:
-nosím hodínky a hlídám si pauzy
-ten bench by odpovídal (poslední maxko bylo 80kg při TV 72kg)
-chodím cvičit do stejného města (nejspíš i posilka)
-ruka 34cm
Proti:
-nevím jestli tam chodím dva roky. Několikrát jsem měnil fitko (cca 3krát)
-bříško? neřikám, že jsem hubenej, ale přes triko by to poznat jít rozhodně nemělo.

Když jsem tam začínal chodit, měl jsem 63,5kg (25. listopadu,2008 ). Dopracoval jsem se na 76kg (22 dubna 2009) pak jsem zhubl na 72kg (10 července 2009). Jednu dobu jsem přestal cvičit uplně zhubl jsem na 68kg (12 řijna 2009- zase začátek cvičení), součastnost 72kg (4 prosince 2009) .
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: