|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
víc jak 99% lidí se sebou může něco udělat.... spíš tak 99,9%
0,1% to má fakt blbý, ale nic se nedá dělat
Lidi se štítnou žlázou, poruchama příjmu potravy a bla bla bla to maj taky těžší, ale můžou ze sebe klidně udělat "korbu"...
se tu zas řešej blbosti....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
r@mbo

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
somatografickej trojúhelník je vyplněn populací celkem rovnoměrně, takže se tu opravdu nebavíme o pár promilých extrémů a skoro 100% střeďáků (průměráků) to ani náhodou - to by po ulici chodili milióny stejných těl
a čím jsi dál od toho středu k nějakému vrcholu - tím míň, pomalejc, hůře půjde s tělem něco dělat a měnit predispozice toho či onoho somatotypu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | somatografickej trojúhelník je vyplněn populací celkem rovnoměrně, takže se tu opravdu nebavíme o pár promilých extrémů a skoro 100% střeďáků (průměráků) to ani náhodou - to by po ulici chodili milióny stejných těl
a čím jsi dál od toho středu k nějakému vrcholu - tím míň, pomalejc, hůře půjde s tělem něco dělat a měnit predispozice toho či onoho somatotypu |
Víš co je zajímavé? Zatímco ty náhodou znáš dva lidi ze zcela opačného spektra, já jsem vždy potkával lidi kteří byli buď líní a nebo nedělali to co mají. Že bys měl zrovna takové štěstí na příklady? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
ano jak píšeš - hůř, pomaleji, víc se snažit! a né že "ať dělají co dělají, tak budou prostě stejní", co jsi psal hned v úvodu  a miliony stejných těl nepotkáš, protože každý se stravuje jinak a nikdo nepsal, že všichni mají stejnou genetiku, ale že nemají "dokonalou genetiku" a tím pádem se neřadí do skupiny "jde to samo", ale do "musí se snažit"
ale líbí se mi, jak přeskakuješ od jednoho názoru k druhýmu
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Řeknu to takhle, rambo má pravdu s tim, že to někdo má relativně zadarmo... znam takových případů nespočet... (i co v životě nebyli v posilce a vypadaj výborně při naprosto příšerný stravě - např muj bratr) Pak jsou případy jako já (ektomorf), kdy jde nabrat, ale strava musi byt dodrzovana na sto procent 24/7. Horsi uz je to, ze takovy clovek nabira stejnak docela pomalu a pak prijde nemoc a je to skoro jako kdyby zacinal od zacatku. Ale neznamena to, ze by se mel takovej clovek vymlouvat na svoji genetiku. Většina těch, co se na ní vymlouvají jen blbě žerou (popř. regenerujou/cvičí) a to mi nikdo nevymluví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
"o těch co jsou a budou namakaný a vyrýsovaný i kdyby nechtěli"
Takovýho člověka jsem v životě neviděl. Tzn. člověk co se mu samovolně ničí podkožní tuk a svaly mu rostou už jen z toho, že se zvedne pro další pivo protože mu z basy u telky došli ... takhle to tu podáváš a takhle to prostě není.
Todle je nekonečná debata, eště můžeme začít s tím, že opticky jsou výhodnější menší postavy, protože jim stačí nabrat míň svalů a vypadá to suprově, zatím co 230cm výšky jen tak neobalíš... a blabla jedna bába povídala, je to blbost.
Genetika hraje podstatnou roli v několika faktorech:
- maximální hranice
- rychlost progresu
A tím to končí. Ale u nikoho (kluka) není maximální hranice 186/50kg. A to si říkej co chceš, JO nikdy z tebe nebude třeba coleman, ale o tom, že bys nemohl vypadat vyrýsovaně a namakaně? U toho žádnej samotyp nerozhoduje.
Brečet teda zbejvá nad malým usílím, blbým tréninkem, malou vůlí a energií kterou místo do cvičení věnuješ do hovadin. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
Mýmu kamarádovi je 16, po dvou měsících v posilovně s jídelníčkem typu gainer protein celltech a rohlík se salámem vypadal mnohem líp, než kdokoliv jiný, kdo tam chodil i roky. Teď cvičí už o něco dýl a jídelníček poladil. Když se nafoukne při cvičení, tak má ruce skoro jako já stehna. A to nepřeháním, těch 45-50 (10% tuku) tam bude.
Proto je posilování osobní závod. Každý začíná jinde a každý má možnost jinde skončit. To ale neznamená, že za pár let tvrdého makání a žrádla nemůže být z každého vazba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
Kam se hrabou profíci _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
Kdyby mě to nějak víc zajímalo, tak ti ho i vyfotim.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
jen jsem chtěl upozornit na to, že všichni opravdu nemají stejné podmínky a rozdíl mezi 2ma lidma může být až propastný...
a taky obhájit lidi co nemají to štěstí a fakt tvrdě dřou a omezujou se a stejně jsou okolím označovaný za líný tlusťochy co to dělaj špatně a jen se vymlouvaj (ani nechci vědět jak se musel cejtit Pavlik, když makal jak kůň a pořád byl na míle daleko od vysněné postavy, kterou měl kolega životosprávní dobytek prostě jen tak a jen si užíval..)
prostě né každej tlusťoch je línej povaleč bez vztahu ke sportu a né každej plážovej machýrek se six packem to má těžce a zaslouženě vydřený a je sportovec...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
o tom se tu ale nikdo nehádá a snad všichni jsou si toho vědomi :)
a běda jestli napíšeš, že se o tom hádáme
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | no nevim no... zaznělo tu, že za takové případy nemůže genetika (fyziologický somatotyp), ale lenost.. tak nevim no jach |
kde to zaznělo? pošli citaci
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
v drtivé většině případů tomu tak je  zatímco ty se bavíš o tom, že údajně znáš 2 lidi, kteří jsou naprosto rozdílní, a bereš je jako naprosto běžný příklady :)
dál se o tom nebavím
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|