Regenerace pri pretrenovani

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Regenerace pri pretrenovani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Regenerace pri pretrenovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:34 pm    Předmět: Regenerace pri pretrenovani Odpovědět s citátem

Cau nejsem asi jedinej komu se to stalo ale chci se zeptat jak nejlepe resit bolest svalstva pri pretrenovani :)

Trosku jsem to prehnal s drepy a ted chodim jak namrdany kacer : (
Sauna a virivka mi tentokrat nepomohla tak se chci zeptat co dal :D
Konska mast?
nebo mate jine finty?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:38 pm    Předmět: Re: Regenerace pri pretrenovani Odpovědět s citátem

Hodně jíst, hodně spát a zvyknout si na těžký tréningy
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ses si jisty, ze jde opravdu o pretrenovani nebo mas proste jen svalovku v nohach po drepech?
Izman

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:43 pm    Předmět: Re: Regenerace pri pretrenovani Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Hodně jíst, hodně spát a zvyknout si na těžký tréningy

Jo ale porad budu nasledujici 2-3 dny jeste chodit jak kdyz bych se vratil ze sprch v kriminale : (

Tezky treningy mi problemy nedelaji, ale proste jestli mate finty jak nejrychleji vratit svalstvo do normalu :P
Izman

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ses si jisty, ze jde opravdu o pretrenovani nebo mas proste jen svalovku v nohach po drepech?

No spis jen znicene svalstvo po drepech ...
CIZO

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénovat nohy častěji, alespoň 2x týdně. To je dobrý způsob jak se vyhnout svalovce. Ta totiž nejvíc trápí takzvané sváteční dřepaře a různé "hevy djůty" experimentátory :)

Derek Poundstone
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jít se proběhnout. Protáhnout. Zdá se to neproveditelné, ale fakt to pomáhá. Hlavně to proběhnutí, to ti krásně svaly uvolní a budeš se cítit lépe.
jirdano

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to ale nemá s přetrénováním co dělat pokud tě další dny bolí svaly tak je to známka efektivního tréninku (přečti si co o tom píše arnie) takže bych radil začít si tu bolest hezky užívat, obměňovat trénink abys to aspoň trochu cejtil pokaždý a hlavně kloudně papat a netrénovat tu partii znova dokud není 100% fit
Izman

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Trénovat nohy častěji, alespoň 2x týdně. To je dobrý způsob jak se vyhnout svalovce. Ta totiž nejvíc trápí takzvané sváteční dřepaře a různé "hevy djůty" experimentátory :)

Diky za zhodnoceni

nohy davam jen jednou v tydnu, takze rikas zvysit frekvenci? OK
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
pokud tě další dny bolí svaly tak je to známka efektivního tréninku (přečti si co o tom píše arnie) takže bych radil začít si tu bolest hezky užívat, obměňovat trénink abys to aspoň trochu cejtil pokaždý a hlavně kloudně papat a netrénovat tu partii znova dokud není 100% fit

Tak to je prosím kravina jak barák, abych to tak přesně zhodnotil. Lehká svalovka je v pořádku. Svalovka co výrazně omezuje v pohybu třeba 2 - 3 dny znamená jediné - překročení aktuální úrovně trénovanosti.

Derek Poundstone
jirdano

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jirdano napsal:
pokud tě další dny bolí svaly tak je to známka efektivního tréninku (přečti si co o tom píše arnie) takže bych radil začít si tu bolest hezky užívat, obměňovat trénink abys to aspoň trochu cejtil pokaždý a hlavně kloudně papat a netrénovat tu partii znova dokud není 100% fit

Tak to je prosím kravina jak barák, abych to tak přesně zhodnotil. Lehká svalovka je v pořádku. Svalovka co výrazně omezuje v pohybu třeba 2 - 3 dny znamená jediné - překročení aktuální úrovně trénovanosti.

nech si svojí kravinu jak barák já nemluvim o svalovce co tě omezuje 2-3 dny v pohybu a můžeš si přečíst že ani autor topicu - píše že pokud ho budou bolet 2-3 dny
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opakuji znovu, pokud máš svalovku po každém tréninku 2 - 3 dny, tak trénuješ špatně. A je mi jedno co říkal božký Arnold

Derek Poundstone
Izman

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale kluci kluci nehadejte se :D

Jinak ja jsem opravdu sel za svuj limit a to docela hodne (klasicke tahani a paleni svalu neberu jako spatnou vec ale to je jen druhy den) Ze jsem sel za svuj limit vim ale jak resit to ze uz me cely clovek boli. Repektive urychlit regeneraci :)

Tentokrat jsem cvicil pres svuj limit, velmi hluboke drepy se 120kg a 10-12 opakovani. Proste mi nedocvaklo ze uz jdu pres : ( byl jsem trosku vybuzenej :)

btw. jen malej dotaz je nejaka vaha u ktere bych mel mit opasek ,kdyz mi stred tela a zada vse bez problemu zvladaji? (zadne bolesti atd...) nebo opasek pouzivat jako prevenci?
jirdano

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo dyť fajn to beru ale na druhou stranu by mě i celkem zajímalo co by člověk musel dělat aby na tom takhle byl, já se snažim když to de rvát tréninky co to dá a stejně to necejtim uplně vždycky
kuše

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

před rokem jsem cejtil svalovku 3-5 dní po tréninku... od tý doby, co každou partii cvičím ob 3 dny, každý den se protahuju a mám spánku a stravy dostatek, druhej den necejtím skoro nic... zvedám těžší váhy a navýšil jsem frekvenci tréninku... je to divný, cca rok nepiju žádný gainery ani podobný svinstvo a jsem na tom zdravotně i fyzicky líp, než při pravidelném užívání....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Regenerace pri pretrenovani Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: