Rada pro začátečníka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada pro začátečníka  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rada pro začátečníka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fillidius

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 10:57 pm    Předmět: Rada pro začátečníka Odpovědět s citátem

Dobrý den, chtěl by jsem začít posilovat, ale moc o tom nevím. Zatím jenom pročítám forum a různé stránky, ale možná bude lepší když se zeptám :) Takže, je mi 15, vážím 71 kg, měřím 183 cm a do teď jsem nebyl moc sportovně aktivní. Ocenil by jsem kdyby jste mi mohli poradit ohledně cviků a jídelníčku. A nemáte někdo náhodou zkušenost s Holmes Place Černý Most a jejich trenéry? Děkuji moc všem za jejich odpovědi. Filip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html
tady máš trénink, s trenéry žádnou zkušenost nemám, určitě si projdi články pro začátečníky i na hlavní stránce a najdeš i přehled jídelníčku, jak by měl vypadat pro tvuj somatyp. Všechno se tu na ronnie dá najít, stačí hledat.
lukas95

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj k tvému dotazu. Až najdeš nějaký trénink pro začátečníky zadej názvy cviků do google bude tam popis techniky, obrázky a na youtube jsou i videa. Trénéři z toho fitka cos uvedl by měli být dobří, co jsem zaslechl, tak tam docela trenéry vybírají a vůbec neuškodí i když ti nesestaví nejlepší plán, když ti doladí tvůj jídelníček, vysvětlí a ukáže ti techniku a během cvičení ji s tebou dopiluje a zopakuje.
Jinak vřele dopuručuji kouknout na web a najít uživatele na různých webech - tetsuo - ten ti hodně poradí, má hodně zkušeností.

Proč doporučuji jeho? Dobře ho znám a vím, že umí.

A kdybych chtěl něco doporučit, tak třeba se koukni na trénink HST, nízký objem a více cviků, kde se naučíš techniku, navíc se dá dobře ujíst a uregenerovat. Na webu ronnie
http://kulturistika.ronnie.cz/c-2725-treninkova-technika-hst.html

Rychle na stránku:

Přejdi na: