|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Louskáček
|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:56 pm Předmět: Moc rychlé hubnutí *a09* |
|
|
Zdravím,
mám dotaz ohledně správného hubnutí, přes podzim-zimu jedu objemovku (10-15kg) a přes jaro-léto jezdim na kole. Většinou jezdím obden a cca 2-3 hodiny a přijde mi, že moc rychle schazuju a proto se chci zeptat, co do sebe rvát, před, při a po.....před dávám spalovač+karnitin a po do sebe leju kokteily (gainer,protein)....někde jsem četl, že už po hodině cvičení bych každých dalších 20 minut měl dát 20g cukrů.....díky za rozumné rady;)) a těch 2-3 hodin se nevzdám a bcaa nehodlám kupovat,páč na svých 105kg bych musel dávat kila;))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:04 pm Předmět: Re: Moc rychlé hubnutí *a09* |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Louskáček
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
je přece jasný, že objemovka není o čistym svalu, takže ten spalovač a karnitin je na prorýsování, jenže mě to prorýsuje až na kost:-))))
Jídelníček bych viděl OK..klasika...několik jídel denně...ráno spíš něco tekutýho a cukry, odpo normál jídla a poslední jídlo buď tvaroh a nebo teď jsem si koupil od Extrifit Long 80 - 7 Hours,ale tem mi vůbec nechutná: (
a Taky se mi stává, že druhej den po kole,nemám ani chutě na jídlo, jsem pořád takovej moc rozprouděnej;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
Tak ti nevím, co na tom kole vyvádíš.. Já loni jezdil na kole dost, jedna trasa měla třeba i 140km a že bych nějak závratně hubnul, to určitě né.
A ten jídelák bys víc přiblížit nemohl? Tohle nám nic moc neřekne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Louskáček napsal: | je přece jasný, že objemovka není o čistym svalu, takže ten spalovač a karnitin je na prorýsování, jenže mě to prorýsuje až na kost:-))))
Jídelníček bych viděl OK..klasika...několik jídel denně...ráno spíš něco tekutýho a cukry, odpo normál jídla a poslední jídlo buď tvaroh a nebo teď jsem si koupil od Extrifit Long 80 - 7 Hours,ale tem mi vůbec nechutná: (
a Taky se mi stává, že druhej den po kole,nemám ani chutě na jídlo, jsem pořád takovej moc rozprouděnej;) |
a konkrétně?
a to rychlý hubnutí bylo kolik kg/měsíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Louskáček
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
za tím prorýsováním až na kost bylo několik smailů,takže se to mělo brát s rezervou chlapi;)
no nevim co na tom kole vyvádim a to jsem si dokonce koupil i pulsmetr abych jel v té správné tep. frekvenci, i když venku se to moc nedá...mě předjížděly i babky co jely s nákupem;)))
Jídelák cca:
ráno: tm. pečivo (100g)+šunka (100g)+sýr
dopo: vločky (100g) v mléku či jogurtu nebo domácí pribiňák (200g)+piškoty
oběd: maso (100-200g)+rejže (sáček) nebo prostě těstoviny či brambor
odpo: tm. pečivo (50g)+šunka+jogurt
kolo
ihned po něm: gainer, časem i protein
večer: maso (100-200) + rejže
večer2: tvaroh a nebo kokteil
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Kolik je rychlé hubnutí? Shazuji i 10 kg/měs...to je rychlé. Optimální je do 1 kg/týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Louskáček
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
sorry jsem zapomněl. no určitě neshazuju 10kg/měsíc;)), asi zhruba za 4-5 měsíců dám 20 kg dolu.
Tak já položim otázku jinak a snad už správně;) po shození cca 10 kil chci přestat shazovat a přesto chci jezdit na kole
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ta rychlost hubnutí je v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|