Zaslal: po duben 23, 2012 12:18 pm Předmět: Trénink na jaro
Zdravím všechny:-)
Chci Vás požádat o rady co se týče zařazení nového tréninku. Jsem po 3 měsíční objemovce a vážím 91Kg/ 185cm.
Mám v úmyslu užívat protein a carnitin. Snažím se najít vhodný trénink, ale zatím nic moc úspěchu... Proto Vás žádám o rady,triky,tipy...
Moje představa je, že chci spálit tuk a svaly, aby byly (atletciky) napnuté i když je zapínat nebudu s co nejmenší ztrátou objemu. Snad rozumíte co tím chci říct. :)) .
Předem děkuji!
Zaslal: po duben 23, 2012 3:24 pm Předmět: Re: Trénink na jaro
Daven napsal:
Zdravím všechny:-)
Chci Vás požádat o rady co se týče zařazení nového tréninku. Jsem po 3 měsíční objemovce a vážím 91Kg/ 185cm.
Mám v úmyslu užívat protein a carnitin. Snažím se najít vhodný trénink, ale zatím nic moc úspěchu... Proto Vás žádám o rady,triky,tipy...
Moje představa je, že chci spálit tuk a svaly, aby byly (atletciky) napnuté i když je zapínat nebudu s co nejmenší ztrátou objemu. Snad rozumíte co tím chci říct. :)) .
Předem děkuji!
Fullbody a sprinty.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru