ve škole již nemám možnost ohřevu jídla v mikrovlnce. Je problém ( například s trávením ), když jídlo jím za studena ( myslím oběd, například rýži s kuřecím ) nebo to nemá žádný vliv ?
ve škole již nemám možnost ohřevu jídla v mikrovlnce. Je problém ( například s trávením ), když jídlo jím za studena ( myslím oběd, například rýži s kuřecím ) nebo to nemá žádný vliv ?
Děkuji za případné odpovědi.
Problém je jen chuťový, tj. má to negativní vliv na přibírání/pozitivní vliv na hubnutí
Nekdo rika, ze mu neohrivana jidla chutnaji vic. Me se nekdy maso nechce hazet na minutu do mikrovlnky, tak to snim studene a zatim jsem na sobe nespozoroval nejake zhoubne ucinky
Děkuji za případné odpovědi.
Problém je jen chuťový, tj. má to negativní vliv na přibírání/pozitivní vliv na hubnutí
tak to bych řek přesně obráceně , teplé jidlo lépe zasytí . Studené mě nikdy tolik neuspokojí ( i když většinu obědů mám studených ), vždycky mám potom chut ještě na nějaký koláček nebo něco ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru