|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Andilek.Oli

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 2:28 am Předmět: Andílek po 3. miminku - po porodu do původní formy |
|
|
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla. Přesně tak dlouho, abych stihla odnosit a porodit třetí dítko. No a ještě pár měsíců k tomu. Mláděti jsou 4 měsíce, což je nejvyšší čas začít se sebou něco dělat. Váhově jsem už skoro "na svém", ale tvarově darmo mluvit. Cvičím už dva měsíce, ale zatím jsem zařadila pouze izometrické cviky, cviky na zpevnění svalového korzetu a strečing. O svátních jsem provětrala běžky a minulým týdnem počínaje jsem začala běhat a konečně i posilovat. A protože jsem v psaní tréninkových deníků strašný lepml, rozhodla jsem se tady veřejně exhibovat v naději, že budu pečlivější než při psaní vlastních poznámek.
Cílem je vypadat opět takto: https://forum.ronnie.cz/aktualni-formy-vi-t26097-795.html - pátý post zeshora (Aktuální foto dodám co nejdřív, ale je jasné, že je opět na čem pracovat.)
Stručné info: věk 32, výška 172, váha 58
Zatím to vidím zhruba tak, že 4x týdně běh, 4x týdně posilování - celé tělo (doma, s jednoručkama, gymnastickým míčem a extenzní gumou). Postupně tu budu rozepisovat tréninky, zatím vůbec nemám odhad co zvládnu a co ne tak nemá cenu něco nahodit a během 2-3 dní zjistit, že je to mimo mé současné možnosti.
Dneska jsem byla běhat - 25 minut a 10 minut strečing, zatím neprovozuji žádné experimenty s intervalovým během, jsem ráda, že jsem to schopná vůbec uběhnout.
Jídelníček neřeším co do kvantity, sacharidy jím i večer - ještě pořád kojím, takže na nějaké diety není prostor. Kaloricky odhaduji cca 9000-11000kJ. Obecně to vypadá zhruba takto:
Snídaně: vločková, jáhlová nebo pohanková kaše s medem, ovoce, bílý jogurt
Svačina: pečivo+tvarohová pomazánka (tvaroh a bylinky)
Oběd:čočka s rýží nebo quinoa se zeleninou nebo maso s přílohou.....prostě sacharid, bílkovina a lžíce olivového (lněného) oleje
Svačina: mrkev (avokádo, řapíkatý celer), rýžové chleby, kefír, řádek hořké čokolády ke kávě
Večeře:rýže a maso a zelenina + olivový olej nebo salát s vajíčkem a pečivo....
Druhá večeře: kus nějaké zeleniny a kousek sýra (do 30%) + zbytek rýže od večeře nebo rýžové chleby
Sice si to tu budu vést jako samomluvu, hlavně pro své vlastní potřeby, nicméně jakékoliv připomínky a návrhy jsou více než vítané :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
... držím palce, já se nedala do úplně kupy ani po jednom ... ale řekla bych, že ty na to budeš mít větší talent :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
... to netvrdím, jen že došlo ke změně :) ... ale mě tu nerozebírejme, mohla bych se rozpadnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: po leden 07, 2013 1:26 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... držím palce, já se nedala do úplně kupy ani po jednom ... ale řekla bych, že ty na to budeš mít větší talent :) |
Koukala jsem na tvůj log a řekla bych, že ses dala do kupy naprosto fantasticky
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: po leden 07, 2013 1:50 am Předmět: |
|
|
Dneska kruhový trénink s cílem zapojit co nejvíc partií v každém cviku a zároveň střed těla a centrum rovnováhy. Jela jsem 3 kolečka, v posledním už mě síly opouštěly, proto mám méně opakování (ke konci jsem měla problémy s udržením techniky). Mezi jednotlivými cviky bez pauzy, po celém cyklu vždy 2 minuty. Jednoručky po 2kg.
Sumo dřepy: 30, 30, 20
Výpady se zadní nohou na gymnastickém míči: 20 na každou nohu, 20, 20
Výpad do strany s jednoručkama (pohyb obouruč od protějšího ramene k noze, kterou provádím výpad): 20 na každou stranu, 20, 15
Výpony s tlakem na ramena: 20, 20, 10
Kliky: 15, 15, 10
Zakopávání nohy se současným předpažováním ruky s jednoručkou (ruka i noha vodorovně s podlahou): 10 pro každou ruku, 10, 8
Zkracovacky s rotací trupu: 30, 30, 30
Přítahy kolen s rotací: 20, 20, 20
Celkový čas 30 minut plus 15 minut strečing.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: st leden 09, 2013 1:18 am Předmět: |
|
|
Dneska další full body kruhový trénink. Měla jsem v plánu ještě běh, ale vzhledem k počasí jsem ho odložila na zítra. Opět jsem dala 3 cykly, mezi jednotlivými cviky bez pauzy, po celém cyklu vždy 2 minuty. Jednoručky po 2kg, extenzní guma - střední síla.
Výpady (střídavě levá-pravá) 30,30,30
dřepy s tlaky na ramena (jednoručky) 30, 30, 20
zakopávání s extenzní gumou 20 na každou nohu, 20, 20
kliky 15, 15, 15
rozpažky na gymnastickém míči 20, 15, 15
zkracovačky na gymnastickém míči 30, 30, 25
zkracovačky s rotací trupu 30, 30, 30
Celkový čas 35 minut plus 10 minut strečing.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska běh s Chariotem (to je vozík na sportování s miminkem - kolo, brusle. běžky, běh) - 30 minut plus 10 minut strečing
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Včera jsem nějak nestíhala: 10.1. - Pilates 45 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
11.1-17.1 jsem byla na horách. Každý den běžky - 10-20 km - opět s vozíkem, takže to byla docela makačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
Takto nějak to vypadá. Pokud se po fóru potulují nějaká děvčata co mají děti, vřele doporučuji. Uvnitř je jedno miminko a jedno skoro 5ti leté :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
Vypada to super. ale to je poteba jeden vozicek na snih a jeden na silnic, nebo se daj prehodit lyziny a kolecka ? Ono i jeden je asi dost drahej, natoz 2.
Budes i cvicit s cinkama, zatim sama aerobka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | | e-witch napsal: | | ... držím palce, já se nedala do úplně kupy ani po jednom ... ale řekla bych, že ty na to budeš mít větší talent :) |
Koukala jsem na tvůj log a řekla bych, že ses dala do kupy naprosto fantasticky |
... no, tak vyvracet to nikomu nebudu, dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|