mléko nebo voda

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mléko nebo voda  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> mléko nebo voda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spek-oun

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:19 pm    Předmět: mléko nebo voda Odpovědět s citátem

ahoj, měl bych dotaz... mám 87% protein na kterém se píše by se měl míchat s mlékem, jelikož u sebe nemám pořád mléko tak si Ho dám s vodou? myslíte že je v tom naky (nutriční hodnotou neboj vstřebávání atd..) problém?? děkuju za vaše názory a rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po treninku určitě s vodou, jindy muzes s mlekem.. i když voda je voda
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řek, že pokud nejsi profi top kulturista, u kterýho záleží na každým procentu čehokoli, je to úplně kompletně totálně jedno.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:57 pm    Předmět: Re: mléko nebo voda Odpovědět s citátem

spek-oun napsal:
ahoj, měl bych dotaz... mám 87% protein na kterém se píše by se měl míchat s mlékem, jelikož u sebe nemám pořád mléko tak si Ho dám s vodou? myslíte že je v tom naky (nutriční hodnotou neboj vstřebávání atd..) problém?? děkuju za vaše názory a rady

Záleží na tom jaké máš trávení, rozhodně bys to ale neměl míchat s plnotučným mlékem. A když to dáš do odstředěného mléka tak je to skoro stejné jako bys to dal do vody - dramatický rozdíl ve vstřebávání nebude. Pokud je u proteinu skutečně uváděno že se může míchat s mlékem, tak jeho složení tomu bude pravděpodobně odpovídat. Tak to příliš neřeš a vyzkoušej to. Na druhou stranu, mlíko - na rakev víko.

Rychle na stránku:

Přejdi na: