Cvičení naboso

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvičení naboso  Úvodní stránka -> Trénink -> Cvičení naboso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Cvičíte naboso?
ne a neplánuju to, jseš úchyl
75%
 75%  [ 24 ]
taky jsem úchyl a cvičím naboso
25%
 25%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 32

Autor Zpráva
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:40 pm    Předmět: Cvičení naboso Odpovědět s citátem

Jak tak plyne čas, odhazuju nepotřebné. Začalo to odhozením rukavic, přešel jsem na molitany. Molitany jsem taky odhodil a až na vyjímky (shyby, mrtvola pokud není maglajz) už pár let beru železo do holé ruky, protože mi to tak nejvíc vyhovuje. Opasek roky neberu na nic vyjma nejtěžší série mrtvol (a ani to není pravidlo).
Tento rok jsem ale s údivem zjistil, že se mi strašně dobře cvičí bez bot, naboso. Vyjma cvičení noh (tam si to nelajznu.. zatím) když to jde (a obsluze posilovny to nevadí), jsem naboso. Nevím, jestli se líp chladím, nebo je chodidlo stimulované kobercem či co, ale pocitově je mi prostě líp.

Je tu někdo podobně postižen, nebo jsem úchyl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty seš jelen :D ta anketa je neúplná, nebo nevím co si o ní myslet
Pavelito

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky když můžu cvičím bosí. Přijdu si víc fresh, a třeba při mrtvole si přijdu i pevnější, takže nejsi sám
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opraveno, zobrazovaly se jen dvě možnosti, tak jsem to musel opraviti :)
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal jsme naboso, ale cvičím v ponožkách
kuše

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nemají z vás ostatní lidi prdel? Já když někoho vidim v žabkách nebo pantoflích nebo v ponožkách, mám chuť po něm skočit a vynýst ho v zubech... to to pak vypadá, že kucí nemáte ani na boty, působí to hodně směšně :)... zas je pravda, že snad všichni dospělí mají normální obuv, tak snad z toho jednou vyrostete
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já nevím, mě se prostě tak cvičí líp :) myslím, že to není tím, že bych na boty neměl, když mám hodinky na měření tepovky ta 10k jenže to je právě o tom, každej preferuje něco jinýho.. někdo chodí do posilky v koženejch botech od armaniho, někdo si radši koupí pořádní sporttester

PS: ať si každý cvičí v čem chce, pokud nesmrdí a je čistotnej
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

ať si každý cvičí v čem chce, pokud nesmrdí a je čistotnej

tak. Holt tohle je většinou ten problém.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no frozzi, v pardubkách choděj do posilky borci sice obutí, ale v trikách snad pět let jetejch... kolem nich je takový zvláštní vakuum, že jakmile do něj pronikneš, vzduch je hustší, smrad je k padnutí, ale jim to ne a ne dojít :D ... zlatí borci, co cvičej naboso a nesmrděj
kuše

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
no frozzi, v pardubkách choděj do posilky borci sice obutí, ale v trikách snad pět let jetejch... kolem nich je takový zvláštní vakuum, že jakmile do něj pronikneš, vzduch je hustší, smrad je k padnutí, ale jim to ne a ne dojít :D ... zlatí borci, co cvičej naboso a nesmrděj

jenomže si to každej spojí s tebou...
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
Grimley napsal:

A tak já nevím, dneska jsem sice v posilce málem přišel o nohu, když se týpkovi vedle mě vysypala osa, ale zasmáli jsme se tomu a nikomu nic nevadilo myslím, že vážně není třeba nikoho omezovat... já nevím, já citlivka nejsem (možná je to tím, že jsme zvyklej na smrad od kámošů - vojáků) :D ... ale pokud někod v posilce vyloženě nesmrdí, ať si cvičí třeba v trenkách :) ... každýho věc, jak se mu dobře cvičí .. a komu se to nelíbí, ať si prd*el políbí že :)) ... a cvičit naboso má plno výhod podle mě :) ... pokud zrovna neletí na palec 20kg kotouč :)
kuše

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
kuše napsal:
Grimley napsal:

A tak já nevím, dneska jsem sice v posilce málem přišel o nohu, když se týpkovi vedle mě vysypala osa, ale zasmáli jsme se tomu a nikomu nic nevadilo myslím, že vážně není třeba nikoho omezovat... já nevím, já citlivka nejsem (možná je to tím, že jsme zvyklej na smrad od kámošů - vojáků) :D ... ale pokud někod v posilce vyloženě nesmrdí, ať si cvičí třeba v trenkách :) ... každýho věc, jak se mu dobře cvičí .. a komu se to nelíbí, ať si prd*el políbí že :)) ... a cvičit naboso má plno výhod podle mě :) ... pokud zrovna neletí na palec 20kg kotouč :)

jasný, jen jsem proti tomu trošku zaujatej a nemám s tim moc dobrý zkušenosti, promiň...
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jasný, pokud někdo celej den nosí holiny, je pak průser, když si jde zacvičit naboso ale já mám ve zvyku se díky mýmu sprotování sprchovat třeba 3x za den, takže u mě většinou nehrozí, že bych smrděl... a kolikrát je člověk v ponožkách čistotnější, než někdo v pět let starejch teniskách :)) ale samozřejmě, je to případ od případu :))
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:55 pm    Předmět: Re: Cvičení naboso Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Jak tak plyne čas, odhazuju nepotřebné. Začalo to odhozením rukavic, přešel jsem na molitany. Molitany jsem taky odhodil a až na vyjímky (shyby, mrtvola pokud není maglajz) už pár let beru železo do holé ruky, protože mi to tak nejvíc vyhovuje. Opasek roky neberu na nic vyjma nejtěžší série mrtvol (a ani to není pravidlo).
Tento rok jsem ale s údivem zjistil, že se mi strašně dobře cvičí bez bot, naboso. Vyjma cvičení noh (tam si to nelajznu.. zatím) když to jde (a obsluze posilovny to nevadí), jsem naboso. Nevím, jestli se líp chladím, nebo je chodidlo stimulované kobercem či co, ale pocitově je mi prostě líp.

Je tu někdo podobně postižen, nebo jsem úchyl?

Bos si cvič doma. Jestli cvičíš u Hoffmanových, tak tam mají koberec a když jim tam bude cvičit na boso/v ponožkách více lidí, bude jim to tam za chvíli smrdět jak v pavilonu opic, protože budou mít propocený koberec a z něj to už nedostanou.
mikro6

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Súhlas s Mablungom - cvičenie naboso je humus a ak si čistotný, stále sa potíš do koberca, z čoho bude časom luxusný puch. Presne tento problém je už v dvoch brnenských posilkách kam chodím. Ja by som si do svojej posilky neobutých ľudí z bezpečnostných (keď niekto cvičí na legpresse, časom to asi neskončí dobre), ale hlavne z hygienických dôvodov nepustil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cvičení naboso Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: