|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 11:11 am Předmět: ILikeBike - Split |
|
|
Zdravím, rozhodl jsem si založit tréninkový log. Chci sledovat zlepšení, cílem je ( jak jinak ) co nejkvalitněji přibrat a zvyšovat váhy s ohledem na můj věk. Je mi 15 let a posiluju zhruba půl roku, z toho první tři měsíce byly hlavně o hubnutí ( zhubl jsem z 73 na 62 ). Teď vážím 67 kg, vážím se každou středu poránu. Tady je páteční trénink ( sériexopakování ).
Pátek 25.11.
Benchpress
1x8 60 kg
2x5 70 kg
1x1 75 kg
1x1 80 kg PR
Tady to mělo být 5x5 70 kg, ale chtěl jsem zkusit maxko po splitu
Mrtvý tah
1x15 20 kg
1x10 50 kg
4x7,7,8,8 80 kg
Zakopávání
2x8
2xshazovaná série8-5-5
Kliky na bradlech
1x8 Já
2x6,8 Já plus 5 kg
2x5 Já plus 10 kg
Zdvihy EZ činky
2x6 33kg
2x4 38kg
Celkově to byl skvělej trénink  .
Naposledy upravil ILikeBike dne pá červenec 06, 2012 8:48 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ILikeBike
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Neděle 27.11.
Military press
1x8 20 kg
1x6 30 kg
3x4 45 kg
1x1 50 kg PR
Upažování v předklonu
3x10 8 kg
Předkopávání
2x12
Dřep
1x15 30 kg
1x10 50 kg
3x7,6,7 70 kg
Tady epic fail, dneska na dřepy absolutně bez síly, zato krásně procítěný nohy. Padlo tolik sprostých slov...
Předkopávání
4x8
Svíčka plus sed lehy
3xsupersérie 10 - 10
Výpony v sedě
3x12
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Úterý 29.11.
Tlaky s jednoručkami na rovné lavici
1x10 15kg
1x10 25kg
2x8,5 30kg
2x6 27kg
Přítahy velké činky v předklonu
1x15 20kg
1x10 40kg
1x10 50kg
1x5 70kg
2x8 60kg
Kliky na bradlech
3x5 Já plus 15kg
1x10 Já
Dneska parádní trénink, jen nebyl čas, takže jsem musel vynechat břicho
edit: takhle málo sem toho odcvičil jen proto, že jsem nestíhal vlak
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:13 am Předmět: |
|
|
Jestli to tu čte někdo zkušený ( jestli to tu vůbec někdo čte ), tak bych prosil o radu. V tréninkový den jsem vyzkoušel to, že ubírám sacharidy před tréninkem ( u mě to je od snídaně 6:00 do 15:00 asi 80g sachrů ), a přidávám na tucích a na bílkovinách ( jím 45% sýr, vajíčka, oříšky a kuřecí maso polité olivákem - před tréninkem ), jenže dneska při vážení jsem zjistil, že jsem zhubl asi kilo od minulé středy.  Mám raději oželet cvičení s míň energií, nebo tam cpat těch bílkovin a tuků víc?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
jakej má smysl nedávat ubírat sacharidy před tréningem?
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | jakej má smysl nedávat ubírat sacharidy před tréningem? | Už víc lidi tady na fórku píše, že když vyřadí před tréninkem sacharidy, necítí se pak unavení ( můj případ ), prostě jsem to takhle týden dělal, ale myslím, že asi chyba bude někde jinde než co se týče pár sachrů před tréninkem. Tady napíšu můj dnešní jídelníček :
Snídaně : 200g ovesných vloček + 500ml mléka + med + skořice + hrst mandlí + 500g C + multivitamín
Svačina1 : 2 banány
Svačina2 ( měl být oběd ) : 30g proteinu + 125g ovesných vloček ( došlo maso, takže trošku provizorní, jinak bývá 150g masa + 125g rýže ( děláno na olivovém oleji ))
Svačina1 : 100g 30% eidamu
Svačina2 : 4 vejce na másle + zelenina
Večeře1 : 150g masa + 125 g ryže + zelenina ( děláno na olivovém oleji )
Večeře2 : 250g tvarohu ( někdy přidám zeleninu a ořechy )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Take si myslim, ze cpat do sebe pred treninkem sacharidy na trenink zadny vliv ve smyslu vice sily / energie nema, casto je to spise naopak. Energii na trenink telo cerpa z jidla, ktere jsi snedl mnohem drive, treba predchozi den. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Take si myslim, ze cpat do sebe pred treninkem sacharidy na trenink zadny vliv ve smyslu vice sily / energie nema, casto je to spise naopak. Energii na trenink telo cerpa z jidla, ktere jsi snedl mnohem drive, treba predchozi den. | Mě osobně teda připadlo, že když jsem měl třeba 250 sachrů v ten den před tréninkem, všechno bylo ospalý, táhlý, usínal jsem ve vlaku a tak. S minimem sachrů mě připadal trénink takovej živej, plnej energie. Jen mě vážně udivuje, že mě jakožto endomorfovi stačí minimální ubrání jídla ( a to jsem ještě přidal tuky a bílkoviny ) a hnedka jde váha dolů. Jinak co říkáš na jídelníček? Spíš kde bych měl přidat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Endomorfove lepe hubnou pri strave, kde je vetsi podil tuku a billkovin oproti sacharidum, takze te to ani nemusi prekvapovat. A i ta unava ze sacharidu by se timto dala vysvetlit, proste tve telo s nima neumi efektivne hospodarit.
Jidelnicek ok, ale jako endomorfni mne teda zrovna neprijde :) Tech sachru je tam celkem dost, ale pokud ti to takto funguje a nepribiras sadlo, tak se toho drz. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Endomorfove lepe hubnou pri strave, kde je vetsi podil tuku a billkovin oproti sacharidum, takze te to ani nemusi prekvapovat. A i ta unava ze sacharidu by se timto dala vysvetlit, proste tve telo s nima neumi efektivne hospodarit.
Jidelnicek ok, ale jako endomorfni mne teda zrovna neprijde :) Tech sachru je tam celkem dost, ale pokud ti to takto funguje a nepribiras sadlo, tak se toho drz. | Dík za zhodnocení, ono já ani moc porovnat nemůžu kolik sádla přibírám nebo nepřibírám, protože jsem toho moc nenabral celkově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
Zaujimave... Ja toho zjem cca rovnako vela a vazim 98 kg. Dokonca mozno mam tych sachrov menej xD
Inak pekne jednoduche treningy, tak sa mi to paci, akurat si nemyslim, ze by si si mal nechavat drepy az po ramenach ^^ _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Zaujimave... Ja toho zjem cca rovnako vela a vazim 98 kg. Dokonca mozno mam tych sachrov menej xD
Inak pekne jednoduche treningy, tak sa mi to paci, akurat si nemyslim, ze by si si mal nechavat drepy az po ramenach ^^ | Už dřívě jsem si všiml, že někdy chlapi, oproti kterým jsem jako moucha, toho sní skoro stejně a potom mají problém s tukem. Ale já mám někdy i týden, po kterém nepřiberu ani gram se stejným jídlem. Možná je to tím, že jaksi tohle dodržuju, držím se toho, vůbec nejím sladký a tak. Já jsem dostal na ty ramena takovou chuť , možná to byla ta chyba a ty dřepy nešly.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Pátek 2.12.
Benchpress
1x15 20kg
1x6 40kg
3x6 70kg
1x2 75kg
1x6 65kg
Tady uplně na krev
Mrtvý tah
1x15 20kg
1x8 50kg
4x8 80kg
Kladivový zdvih
3x6 15 kg
Extenze jednoručky v sedě obouruč
1x8 22kg
3x8 25kg
Dneska opět málo času, měl jsem jenom 40 minut, už mě ta začíná štvát, všechno dneska hrozně těžký, k tomu nějáký problémy psychický, no hrůza
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodl trošku změnit stravu a i trénink, to co je teď je opravdu hrůza. Důvod, proč měním jídelníček je ten, že chci nabrat kvalitně, s co nejmenším podílem tuku, objem plánuju tak do dubna, chtěl bych nabrat tak na 75kg, určitě se mi to bez tuku nepovede, ale připadne mi 0,6kg za týden tak akorát.
Jídelnček:
snídaně : 130g ovesných vloček, 20g ořechů, 300ml mléka, med, dvě vejce, vit C 500mg, multivitamín
svačina : 80g rýže, 50g sýru ( eidam, tvarůžky )
oběd : 150g masa ( hověz, kuře ), 100g rýže
svačina : 3 vejce, káva, vit C 500mg
večeře : 150g masa, 80g rýže
večeře2 : 250g tvarohu, 20g mandlí
Maso by bylo děláno na celkem 1 lžíci oliváku. Přidal bych hodně zeleniny ( nejčastěji salátová okurka, rajče a paprika ), a každý den alespoň jeden kus ovoce ( mandarinka, banán ), v tréninkový den by přibyl 50g malty/glukopuru, 30 g proteinu ( dřív než na vánoce nebude ). Co se týče pitného režimu, piju tak 3- 4 litry vody za den.
Byl by někdo tak hodný a řekl mi k tomu nějaké připomínky?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Myslim, že je to dobré. Pestré a vyvážené.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|