Zaslal: st září 12, 2012 11:21 pm Předmět: Magnesium kostka vs tekuté
Ahoj rád bych přešel po 2 letech používání rukavic na magnesium akorát potřebuju poradit co je lepší jestli kostka nebo tekuté které jsem ještě nezkoušel. Díky moc za rady:))
PS : Pouze fitness, horolezectví atp. neprovozuji:)
co jsem slyšel tak tekuté je vlastně to samé...myslím že je zvláštní se na to takhle ptát...prostě si to vyzkoušej...co člověk to názor...
pokud vim často se lidé uchylují k tekutému halvne pokud majitel posilovny nadava na prašnost apod... :)
jinak podle kontextove reklamy koukam že i magnezko se da prodat za 4nasobnou cenu hehe :D kostka pro horolezce je fajne...alespon me se osvedčila...kamoš použival klasickou křidu nadrcenou (to bylo naprd,hrudky a navic to ma takovou pudrovitějši strukturu a přišlo mi že to snad klouže stim vic než bez toho :)
co jsem slyšel tak tekuté je vlastně to samé...myslím že je zvláštní se na to takhle ptát...prostě si to vyzkoušej...co člověk to názor...
pokud vim často se lidé uchylují k tekutému halvne pokud majitel posilovny nadava na prašnost apod... :)
jinak podle kontextove reklamy koukam že i magnezko se da prodat za 4nasobnou cenu hehe :D kostka pro horolezce je fajne...alespon me se osvedčila...kamoš použival klasickou křidu nadrcenou (to bylo naprd,hrudky a navic to ma takovou pudrovitějši strukturu a přišlo mi že to snad klouže stim vic než bez toho :)
Tekute magnezko je trochu horsi nez kostka/prasek. Zkouseli jsme to v powerliftingu a tekute magnezko se nam neosvedcilo. Kazdopadne ve fitkach, kde zakazuji magnezium je to reseni...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru