trenink a jídelníček

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trenink a jídelníček  Úvodní stránka -> Začátečníci -> trenink a jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:10 pm    Předmět: trenink a jídelníček Odpovědět s citátem

čau je mi 14 let cvičim asi měsíc. Chodim 5x týdně běhat 4km a obden posiluju. Posiluju tak že dělam hlavně kliky 8 serii 30 opakování a shyby 10 serii 5 opakování a nějaké cviky na břicho . Chci cvičit hlavně biceps, triceps, prsa, břišní svaly a předloketní svaly. Vzhledem k tomu že mi je 14 tak chci cvičit hlavně na vyrýsování a sílu . A potřeboval bych poradit jak s treninkem klidně i různé cviky a trochu jídelníček. Budu rád za každou radu (za rady neplatim)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alak1234

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klikuj zhybuj co to da brucho cvic pozri si na nete drepi na jednej nohe po anglicky myslim ze pistols ( ale nesom si isty ) aj to rob a na ranajky si rob mliecne kase ( ryza,krupica,ovsene vlocky) obed sa najec co to da a na vecer daj zas kasu z vela mlieka abo tvaroh s vlockami
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu ti doporucit program P90X... je to kompletni jak ohledne cviceni, tak i stravovani.
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok dík :-)
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234 napsal:
klikuj zhybuj co to da brucho cvic pozri si na nete drepi na jednej nohe po anglicky myslim ze pistols ( ale nesom si isty ) aj to rob a na ranajky si rob mliecne kase ( ryza,krupica,ovsene vlocky) obed sa najec co to da a na vecer daj zas kasu z vela mlieka abo tvaroh s vlockami
ok dík
Notrax

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"a trochu jídelníček" s tím moc daleko nedojdeš, i když je pravda, že ty v tomhle věku porosteš i z knedlíků

vyprdni se na to, co chceš cvičit nejvíc (jak vidím, tak ruce) a cvič celé tělo, to že budeš cvičit jen ruce nikam nevede a nezvykej si na to už hned v takhle mladém věku, pak by si toho moh (budeš)l litovat :-)

a ještě " Vzhledem k tomu že mi je 14 tak chci cvičit hlavně na vyrýsování a sílu "

..vyrýsovaní? první by to chtělo na sebe něco nabalit, pokud tedy nejsi malé prasátko, a s tím pak pracovat .. jestli si hubenej, tak na nějaké rýsovaní ser a první na sebe něco dostaň, hlavně kvalitně papej, snaž procvičovat celé tělo a ne jen ruce a ono to poroste :-)
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo dík :-) no mam 160 cm a 57 kg jsem spíše hubenej a jídelníček si držim. Jim 5x denně mam hlavně jeden z dob kdy jsem eště boxoval. A cvičím celé tělo :D
Notrax

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně by si chtělo položit otázku, co chceš vlastně dělat?

Pokud na sebe chceš nějakej ten sval dostat, tak chodit 5x! týdne běhat není moc dobrej nápad.
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakto ?? moc tomu nerozumim tak mě to zajímá :-) no já chci bejt hlavně něco jako Hanibal jestli znáš.
Notrax

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo by nechtěl, za tím stojí několik let tvrdé práce, je sice hezké, že chodíš týdně běhat 20km+, ale tím moc svalů neudržíš.

Já být v tvém věku, snažím se hlavně co nejvíce jíst a najíždět na různé cvičení ať už v posilovně nebo doma, to je podle mě to nejlepší, co můžeš udělat.

On ti to tu určitě podrobněji vysvětlí někdo jinej, nebo tu na webu a všeobecně na internetu máš spooooustu článků, které se týkají cvičení v mládí
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo určitě děkuju za radu, a prosím vysvětli mi to s tím běháním. Jakto že bych nenabíral svalovou hmotu ?
Alak1234

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked chces naberat hmotu musi bit tvoj kaloricky prijem vetsi nez vydaj a beh ti bere kalorie ked budes doseba tlkacit vela jedla ze ti vaha pojde hore aj ked budes behat ta je to v pohode ale kedze si chudy tak radsej len 2 krat dene
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za vysvětlení :-) já sem hubenej právě díky tomu že běham jinak já když nebudu nic dělat a jíst co chci tak to pude hrozně nahoru :-)
Alak1234

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a com si sa vykaslal na box trenovanie na hrazde klikovanie behanie sa hodi akurat k boxu
Zímen154

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boxoval sem asi rok měl jsem 15 zápasů dokonce sem byl i na Mistrovství ČR ale nějak mě to nesedlo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trenink a jídelníček Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: