Zdravím chlapci.. Utrpěl jsem vražení na hrazení (při hokeji) kdy sem vletěl palicí na mantak a po tom co jsem se vzpamatoval jsem cítil menší bolest v rameni.. Diagnoza byla taková že se mi utrhl vaz v rameni. Už před tím jsem měl na stejnym rameni úraz kdy došlo k natržení vazů, takže měsíční fixace. Před tím v rameni přeskakovalo,křupalo a kdesi cosi. Nyní mi při rotačním pohybu přeskakuje i v lopatce,v určitým pohybu,například při střele hokejkou,nebo při prudším pohybu stále cítím určitou bolest. Klik už udělám poměrně dobře bez bolesti. Shyby to samý. Občas jen cítím něco, jako kdyby to mělo přeskočit čim lupnout (nevím jak popsat) K hokeji už jsem se vratil,občas tejpuju. Nic jsem nedělal cca 4-5 týdnu..jen mírně procvičoval. Konec klíční kosti směrem ven od těla mám vystouplou,takže to tvoří bouličku,klíční kost je vystouplá víc než obvykle,takže stačí blbá rána a bude na kusy.. Nicméně..Potřeboval bych poradit cviky který by mohly pomoc správnému rozhýbaní a regeneraci mýho ramena. Tlaky? Přítahy? Mám to rameno odepsaný a můžu se jít klouzat? :D