Wass - Zatim to moc nejde...

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Wass - Zatim to moc nejde...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wass

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:02 pm    Předmět: Wass - Zatim to moc nejde... Odpovědět s citátem

Pro začátek jen shrnutí - 18 let, 189cm, 81kg . Celej život u PC, cvičim 4 měsíce a výsledky mizerný . 2 měsíce jsem moc neřešil stravu, další dva měsíce se dostanu na max 120g bílkovin denně většinou z mléčných výrobků.

Stravu si nemůžu korigovat sám a ještě celej rok nebudu moct. V tom je asi hlavní problém. Snažim se z toho vytěžit co nejvíc, ale nic moc. Jinak v posilovně makám (co jinýho dělat v posilovně?) a spim 7-8 hodin denně. Alkohol tak jednou za dva měsíce a to nic extra, ten sem omezil už zezačátku. Vzhledově žádnej rozdíl, asi je to taky tim tukem, kdybych byl hubenej, tak by to asi bylo o něco víc vidět. Kdyžtak sem pak hodim fotky, abych to mohl někdy potom porovnat.

Trénink - momentálně split AB 4x týdně, celkem mi to vyhovuje. Našel jsem ho tady na fóru a trochu poupravil.

Trénink A1 (TĚŽCE): Stehna, lýtka, triceps, biceps
• Stehna: dřep 5x8, zakopávání 3x8
• Triceps: francouzský tlaky v leže 3x8, bench-press s úzkým úchopem 3x8
• Biceps: jednoručky ve stoje střídavě 3x8
• Lýtka: výpony 3x15

Trénink B1 (TĚŽCE): Prsa, záda, ramena
• Prsa: bench-press 5x8, rozpažky 3x8
• Záda: mrtvý tah 5x8, horní kladka 3x8
• Ramena: tlaky s jednoručkama 3x8, upažování v předklonu 3x8

Trénink A2 (LEHCE) : Stehna, lýtka, triceps, biceps
• Stehna: leg press 3x10, zakopávání 3x10
• Triceps: přítahy horní kladky nadhmatem 3x12
• Biceps: bicepsový zdvih s obouruční činkou 3x12
• Lýtka: výpony 3x15

Trénink B2 (LEHCE): Prsa, záda, ramena
• Prsa: tlaky s jedoručkama 3x10, rozpažky 3x12
• Záda: přítahy činky v předklonu/přítahy jednoručky k boku 3x10, horní kladka 3x12
• Ramena: předpažování s jednoručkama 3x12

Dřep a MT dělám jen dva týdny. MT zvládnu série se 60kg, dřep víceméně to samé, dneska sem třeba na dřepu dal i 2x80kg.
Na benchi jsem začínal na 30kg, teď jsem na 48kg. (to nejsou maximálky :D ty na benchi raději nezkoušim, cvičim sám..)

Cíle: U mrtvoly i u dřepu 100kg, u dřepu by to neměl být problém, i když ono se to nezdá. 2x80kg a 1x100kg je rozdíl.
U benche by těch 100kg bylo na o dost delší cestu, proto teď spíš těch 70kg, to dával kámoš. Jinak taky zpevnit pořádně záda a víc posílit tricpes, ten je u mně celkem odolnej a roste pomalu.

Už sem s tim chtěl seknout, když nemůžu mít stravu podle sebe, zase fakt nechci nechat za rok 6 000,- v posilce za nic. Rád dělám věci na 100% a je to smůla, že prostě spousta lidí zezačátku jede jen bicák, břicho a hrudník kvůli holkám a neřeší to... já to jedu komplet tělo, zajímám se o to, ale prostě nemůžu.

Když třeba kouknu na log "Kancelářská krysa", tak má dotyčný za měsíc lepší progress ne já za měsíce čtyři. A to mě právě celkem demotivuje :/ Proto sem si udělal taky log, třeba se to časem zlepší.

Naposledy upravil Wass dne čt červenec 05, 2012 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wass

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink A1
- dřep 5x8 (20-40-60-60-70 a přidal sem si sérii 2x80 na zkoušku)
- zakopávání 3x8 (35-40-40)
- bench-press s úzkým úchopem 3x8 (10-10-10) 3 série jen 7op
- stahování horní kladky na triceps lanem (20-25-25) týpek měl zabranou půl hodiny EZ tyč a cvičil s ní tak 4 minuty, tak sem zatim přidal tu kladku
- francouzský tlaky v leže 3x8 (11,5-15,5-15,5) 3 série jen 7op
- jednoručky ve stoje střídavě 3x8 (10-10-12,5)
- výpony jsem nestihl, byla zavíračka brzo kvůli svátku

Jídlo:
- 3 koláče, 450g meruňkový kefír, 250ml černý čaj
- 2 plátky chleba s máslem, celozrnná houska, paprika, okurky, jablko
200ml mléka + lžička kakaa
- jablko po tréninku
- velký sýrový rohlík, 250g tvaroh měkký, 2 velký plátky chleba, nanuk Míša (na zchlazení :D ), kafe, černý čaj
- 30g eidam, plátek chleba (zabiják hladu než se udělá večeře)
- +-200g hovězího mletého masa, brambory, zelenina
- 250ml mléka po večeři
- 250g tvaroh měkký

- v průběhu dne většinou voda (2-3l), sem tam minerálka
- 1 tableta multivitamínu přes den po jídle
- šumák horčík po tréninku
blazen

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic si z toho nedělej, já už rok a půl vypadám stejně taky kvůli jídlu, který nemůžu mít podle sebe... ale dost mi v tomhle pomohl proteiňák, na doplnění potřebných bílkovin během dne byl ideální.. a když už nic, tak mi i s nižším množstvím bílkovin stoupá síla, ikdyž mi to zrovna nebuduje svaly

a ono to nejde hned, ale dej tomu ještě pár týdnů a uvidíš, jak se tělo začne měnit i s nižším příjmem bílkovin - jako začátečník budeš růst i z tohoto

tak hodně zdaru!
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli pořád nahoru poleze jen samotná síla, tak mi to bude taky stačit, zatim. Jen prostě doufám, že ty výsledky (ať už silové nebo vzhledové) budou odpovídat tomu úsilí v posilce. Proteiňák zatim nebudu brát, jednak když nemám ideální stravu, tak by to nemuselo mít úplně ideální účinek a druhak jsem bez brigády na celý prázdniny, což jsem nečekal = nejsou peníze.

Trénink B1
- mrtvý tah 5x8 (40-40-50-50-60)
- horní kladka 3x8 (40-40-40) poprvé, co jsem dal všechny série se 40kg a to sem byl už mrtvej z MT.
- bench-press 5x8 (40-44-44-48-50) poprvé jsem jel 5 sérii a u poslední jsem dal 6x50 :)
- rozpažky 3x8 (7,5-10-10)
- tlaky s jednoručkama 3x8 (10-10-10)
- upažování v předklonu 3x8 (4-5-5) zkoušel jsem ho poprvé
- výpony ze včerejška a břicho sem nestihl zase kvůli zavíračce ve 14:00

Jídlo:
- 70-100g Emco Müsli jahodové, 450g višňový kefír, 250ml mléka
- jablko po tréninku
- 250g tvaroh měkký, pečivo, zelenina, kafe
- 150g vepřová krkovice, brambory, zelenina
- 250g tvaroh měkký, 250ml mléka, zmrzlina na zchlazení, je tu vedro jaxviňa

dneska ani těch 120g bílkovin, co se dá dělat..
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, proč dáváš po tréninku tvaroh s jablkem místo toho, aby sis dal něco co máš k večeři?

Jestli si to tu někde psal, tak se omlouvám, nečetl jsem to celé.
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože matka začla péct maso pozdějc a upeklo se až navečer (to je právě to, že si nemůžu dělat jídlo sám..), po tréninku jiná možnost nebyla.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já, že si to měl i minule takhle. To jsi ty, kterému matka nedovoluje vařit?
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se to řešilo v nějakym topicu asi před dvouma měsícema, tak to jsem já.
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
Jestli se to řešilo v nějakym topicu asi před dvouma měsícema, tak to jsem já.

To s tím vařením jsem to měl stejně. Nakonec jí to začlo vadit, vařit mi 2-3 jídla denně, tak jsem se s ní pohádal a řekla mi ať si vařím sám, že na to sere :-D Pro mě to byla spása...
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A furt se to nehlo, jo? Co se stane, když si uvaříš něco?
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak moje matka vaří jen večeře, spíš jde o to, co kupuje. Tvarohy, kefír, celozrnné pečivo a müsli. A nechce si za žádnou cenu do toho nechat zasahovat. Pro ni to znamená, že mám všechno co potřebuju a když třeba naznačim, že dneska bych si chtěl uvařit ještě 2-3 vejce, aby mi to vycházelo, tak se začne vztekat, že toho přece mám dost a ať to s těma bílkovinama nepřehánim, že kupuje všechno, co je potřeba... na to jí řeknu, že všechno to rozhodně není (nějak diplomaticky) a že kdybych si to koupil a dělal sám, tak by to bylo lepší, načež mi začne nadávat (sprostě) a chytne záchvat vzteku a už to jede... jakože ona dělá všechno nejlíp a já to ani neocenim. Ona si řekne: "Dneská má 100g sýra, to pokryje všechny bílkoviny" a dál to neřeší. To je furt tohleto. Člověk si na to zvykne za ty roky, ale i tak se tomu snažim vyhnout, proto sem ani nezkoušel si nikdy nakoupit suroviny a fakt něco uvařit, protože to už bych asi fakt vyletěl nebo já fakt nevim...
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
Tak moje matka vaří jen večeře, spíš jde o to, co kupuje. Tvarohy, kefír, celozrnné pečivo a müsli. A nechce si za žádnou cenu do toho nechat zasahovat. Pro ni to znamená, že mám všechno co potřebuju a když třeba naznačim, že dneska bych si chtěl uvařit ještě 2-3 vejce, aby mi to vycházelo, tak se začne vztekat, že toho přece mám dost a ať to s těma bílkovinama nepřehánim, že kupuje všechno, co je potřeba... na to jí řeknu, že všechno to rozhodně není (nějak diplomaticky) a že kdybych si to koupil a dělal sám, tak by to bylo lepší, načež mi začne nadávat (sprostě) a chytne záchvat vzteku a už to jede... jakože ona dělá všechno nejlíp a já to ani neocenim. Ona si řekne: "Dneská má 100g sýra, to pokryje všechny bílkoviny" a dál to neřeší. To je furt tohleto. Člověk si na to zvykne za ty roky, ale i tak se tomu snažim vyhnout, proto sem ani nezkoušel si nikdy nakoupit suroviny a fakt něco uvařit, protože to už bych asi fakt vyletěl nebo já fakt nevim...

Měl bys bejt rád, že pro tebe ubec něco udělá, že to pro tebe kupuje a vaří, taky si mohl jist chleba s maslem. Jestli se připravuješ na soutěž tak i takle je to směšný 2-3 vejce zamysli se...raši bud rad zato co mas. A uvědom si, že v životě neni jen cvičení, strava,.......jsou i jiny veci. Kolikrát člověk příde domu utahanej z brigády a musi jít nakoupit a uvarit sam..i obecne....a ty? Se zblaznis z 2 vajec směšnejch...jako kdyby ztebe měl byt veliky kulturista kuli par vajec.
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, nakupuje a "vaří" (v 80% to je jídlo do mikrovlnky, v 10% párky, nudlovky atd. a v 10% to jsou poctivá jídla) a já si to uvědomuju, ale tady jde o celkovej princip toho jídla. Ona je na to maximálně upnutá, plánuje to několik dní dopředu a ještě před pár lety jsem si nemohl dát ani jogurt jako druhou svačinu i když sem měl hlad, protože bych podle ní nemohl jíst večeři. Pokud jdu na oběd k babče, tak z toho chytne depku, že dneska a zejtra bude vařit zbytečně. To je prostě nerozumný na její věk.

Nehledě na to, že Ty za tim nevidíš milion jinejch problémů, co v naší domácnosti jsou. Většina lidí by tady nevydržela ani tejden a pak mi něco říkaj. Není to tak dávno, co na mě sprostě křičela každej den třeba kvůli tomu, že sem nesnědl banán k svačine apod.

To už tu prosím neřešte. Já se se stravou snažim dělat, co to jde a i když to nebude super, tak se aspoň snažim v posilovně a to se mi snad časem vrátí.
Wass

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska regenerace.

Jídlo:
- 100g ovesných vloček + 230g tvarohu, posypané kakaem (lepší je to s jogurtem)
- 125g klobása, 2 vajíčka
- 100-150g tuňák ve šťávě, 2 housky, kus sýra
- kafe, čaj
- 150-170g vepřová krkovice, knedlíky
- 250g tvaroh měkký, hodim k tomu ještě zeleninu, v nejhoršim jablko

Dneska sem docela dost hladovej. Bílkovin celkem dost, tak snad to najde plné využití i přes to, že to je v den regenerace. Bolí mě asi všechny svaly kromě břicha a lýtek.
Wass

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink A2 - Stehna, lýtka, triceps, biceps
- leg press 3x10 (100-100-100kg)
- zakopávání 3x10 (40-40-40) poslední dvě opakování 35
- přítahy horní kladky nadhmatem 3x12-11-8 (20-20-20kg) nechtěl jsem snižovat váhu, takže jsem neudělal všech 12op, ale jel jsem nadoraz
- bicepsový zdvih s obouruční činkou 3x12-10-8 (17,5-21,5-21,5) tady to samé jako u kladky, asi jsem si neměl přihazovat váhu, ale chtěl jsem to zkusit...
- výpony na legpressu 3x20 (100-100-100)

Dneska sem cvičil po snídani, nic moc teda, byl sem unavenej, hladovej a bylo mi divně, takže sem ani nejel břicho...

Jídlo:
- miska piškotů, jablko, 450g jahodový kefír
- banán, kus sýra, 250ml mléka + kakao (doma po tréninku před obědem)
- 250g hovězí guláš, 2 plátky chleba
- kafe
- karbanátky, brambory
- večer dám ještě tvaroh nebo zeleninu

v průběhu dne voda, minerálka, tableta multivitamínu po jídle, šumák hořčík

vzhledem k tomu, že už měsíc mám ucpanej nos a dozvěděl jsem se, že to může způsobovat větší spotřeba mléka a mlěčných výrobků (v mém případě 0,5l mléka a 0,5kg tvarohu denně), tak je zkusim vysadit, a budu doufat, že to bude v pohodě... nerad bych měl nosní polypy. Možná bych zkusil nejdřív jen vysadit mléko a až pak tvarohy. Každopádně by to byl celkem problém pro příjem bílkovin.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde... Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: