|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JENDA10
|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:12 pm Předmět: Jenom další slabej kondičák :-) |
|
|
Po dlouhý době, co si tiše pročítám Ronnieho a další fóra, jsem se rozhodnul založit si log.
Proč si zakládám log?
- chci mít přehled, co jsem kdy cvičil, abych to mohl zpětně dohledat, a psát si to do sešitu mi připadá až moc autistický
- byl bych rád za jakýkoliv připomínky k tréninku, technice cviků (videa postupně dodám) atd.
Něco o mně
Je mi 23 let, mám kolem 90-95 kg na 190 cm, studuju posledním rokem ČVUT. Asi od pěti let jsem hrával fotbal, se kterym jsem skončil v šestnácti kvůli škole. Potom jsem dlouho cvičil doma voloviny s jednoručkama, do posilovny jsem začal chodit asi před dvěma lety, takže trochu seriózním způsobem cvičím tak rok
Cíle
Chci se postupně zlepšovat silově, ovšem při stávající hmotnosti a kondici. Jakmile mám víc než těch 95 kg, překáží mi to při běhání a celkově se necítím ve svý kůži  Konkrétní cifry si proto stanovovat nebudu, uvidím, kam mě to časem pustí...
Strava a doplňky
Klasika, maso, rejže, vajíčka, vločky, zelenina atd., z doplňků jenom protein, vitamíny, omega3.
Trénink
Cvičím fullbody buď 3xtýdně nebo 1+1 a k tomu dvakrát týdně běh (běhám zpravidla 1-1,5 km intervaly ve svižnym tempu, sprinty, skoky apod.), občas plavání, a teď v létě taky hodně jezdím na kole.
Trénink se snažím nějak rozumně cyklovat, ale v tuhle chvíli měním intenzitu spíš instinktivně podle pocitu, takže střídám 3-5 opakování ve spektru (60-90)%.
Pro začátek asi dost řečí, takže začnu včerejškem
Pondělí 25. června
Přemístění+výraz
Systém 2xpřemístění (jednou ze země, podruhý z visu) + 1xvýraz
(2+1)x60 kg
(2+1)x70 kg
(2+1)x80 kg
5x (2+1)x85 kg
Military press
5x50 kg
5x5x60 kg
Zadní dřep
5x80 kg
5x100 kg
5x5x110 kg
CG Benchpress+přítahy spodní kladky
5x60 kg + 5x90 kg
5x (5x80 kg + 5x100 kg)
Biceps JČ
5x5x25 kg
Břicho
8 sérií - Nízký svíčky na rovný lavici, zkracovačky, metronomy
Nevím, jestli je to únavou po semestru, ale nebylo to až tak lehký, jak by mělo bejt
Úterý 26. června
K večeru se půjdu možná ještě proběhnout, ale asi se nebudu pouštět do žádnejch větších akcí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JENDA10
|
Zaslal: st červen 27, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
Středa 27. června
Trh
Systém 1x ze země + (1-2)x z visu
(1+2)x40 kg
(1+2)x50 kg
(1+2)x55 kg
5x (1+1)x60 kg
Čelní dřep
5x60 kg
5x80 kg
5x5x85 kg
Tlaky ve stoje za hlavou
5x45 kg
5x5x55 kg
Každý opakování s položením na trapéz.
Shyby
5x5xJenda
Facepulls
4série
Břicho
6 sérií - Vysoký svíčky, zkracovačky
Do konce týdne na tom budu se stravou a hlavně se spánkem všelijak, takže plánuju ještě 1-2 lehčí tréninky, a pak už budu pomalu přidávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 28. června
Kolo
Trasa: Praha (Žižkov) - Vrané nad Vltavou - Zvole - a zpátky (podle mapy něco přes 50 km)
Čas: Nestopoval jsem to, ale zhruba 2,5 hod s malou přestávkou
Pozn.: Ten kopec z Vranýho do Zvole je prvotřídní, byť trochu krátkej (asi 3 km), nicméně jsem si moc věřil a nastavil trochu těžší převod, takže ke konci už jsem to tlačil očima :-)
Pátek 29. června
Přemístění
Dneska všechno ze země
3x60 kg
3x70 kg
2x80 kg
5x1x90 kg
Pushpress
5x60 kg
3x70 kg
5x3x80 kg
Mrtvý tah
5x100 kg
3x130 kg
5x3x150 kg
Poslední dobou jsem tahal v dřepovacích botách a mám pocit, že mi to kurví techniku. Sice se dostanu níž k čince, ale mám tendenci přepadat a potom dělat kočičák, takže asi znovu nasadím obyčejný plochý kecky :-)
CG benchpress
5x60 kg
3x80 kg
5x3x90 kg
Biceps s EZ
6x (EZ+30 kg)
4x6x (EZ+40 kg)
Břicho
6 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky
Aerobka - pás
Měl jsem nějak moc energie a chuť se ještě proběhnout, takže jsem si dal 30 minut intervalů, systém 3 minuty zátěž (rychlost 16 km/h a sklon 3 - to bude asi v procentech :-) ), 2 minuty chůze (5 km/h). Škoda, že ty pásy nejedou rychlejš no, ale zítra v terénu si spravím chuť :-)
Dneska jenom jediný negativum - vedro, takže jsem měl zpocený pazoury, na který ani magnezium dlouhodobě moc nepomáhalo (asi jsem si pořídil nějaký korejský nebo co :-D ), a celkově jsem byl mokrej až hrůza :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 2. července
Běh
Trať: intervaly 6x1 km, mezitím pauza na vydýchání
Čas: neměřil jsem, ale zhruba 35-40 minut
No nebyl jsem potěšenej  Tempo bych si představoval svižnější, pauzy kratší. Asi si pořídím nějaký sportovní hodinky, ať můžu kýženej progres vyhodnocovat trochu seriózně
Úterý 3. července
Přemístění+výraz
(3+2)x60 kg
(3+2)x70 kg
(2+1)x80 kg
5x (1+1)x90 kg
Výraz mě docela potěšil, lítalo to nahoru jak papír.
Čelní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x5x90 kg
Tlaky ve stoje za hlavou
5x45 kg
3x5x55 kg
2x4x55 kg .... na pátý opakování už nebyla síla, ty ramena jsou hrozně slabý
Rumunský mrtvý tah
5x60 kg
5x100 kg
4x5x110 kg
Rumuny jezdívám zpravidla s těma 100-110 kg, ale dneska to bylo nějak podezřele lehoučký.
CG benchpress+přítahy spodní kladky
5x60 kg + 5x100 kg
5x80 kg + 5x110 kg
4x (5x85 kg + 5x110 kg)
Tady bylo veselo, v poslední sérii jsem nedal 5. opakování (přičemž 4. opakování bylo v pohodě), u dotlaku jako by někdo otočil knoflíkem a konec....no chvilku mi to trvalo, než jsem tu činku sroloval na stehna, vyšel jsem ze cviku
Břicho
8 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky, zkracovačky
Dneska jsem celkem spokojenej, ale ty ramena budu muset pořešit no...
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 2:42 pm Předmět: |
|
|
Středa 4. července
Kolo
Trasa: Praha (Žižkov) - Klecany - a zpátky (něco přes 30 km)
Čas: cca 1,5 hod
Pěkně po dešti, louže, bláto, nikdo se mi nemotal v cestě.....perfektní jízda  Hrozně mě to bavilo a chtěl jsem jet dál, původně jsem to plánoval do Kralup nad Vltavou, jenomže za Klecanama byla uzavřená cesta kolem kamenolomu, takže dál jsem se nedostal  Nicméně co jsem se teď koukal do mapy, tak tahle cesta do Kralup stejně nevede, takže bych skončil maximálně v Řeži no   Budu si ty trasy muset nějak plánovat, tahle improvizace v terénu mi očividně nesvědčí
Čtvrtek 5. července
Trh
Systém 1xze země + (1-2)xz visu
(1+2)x40 kg
(1+2)x50 kg
5x (1+1)x60 kg
Sedlo to pěkně, lehce a dynamicky.
Benchpress
5x60 kg
5x80 kg
3x90 kg
3x3x95 kg
2x3x90 kg
Jedna trojka s kilem by asi šla, ale bylo by to hodně na krev, takže nebudu spěchat. Jinak už nebudu psát "CG", všechny benche jedu poměrně na úzko, jak je dneska v módě , a protože nevím, kde je hranice mezi normálním a CG, budu psát jenom neutrálně "Benchpress", abych náhodou nemystifikoval
Mrtvý tah
5x70 kg
3x110 kg
3x130 kg
3x140 kg
3x3x150 kg
Trochu unavený vzpřimovače, takže jsem to nechtěl moc hrotit (teda ne že bych snad odpočatej tahal nějak dramaticky víc, to zase ne ). Dneska jsem si vzal plochý sálovky a bylo to výrazně lepší.
Přítahy spodní kladky
5x100 kg
4x5x110 kg
Chtěl jsem dát přítahy jednoručky, ale předloktí bylo nějak na kaši, takže mi ta činka vypadávala no...
Biceps s JČ ve stoji
5x5x (20-25) kg
Břicho
8 sérií - nízký svíčky, zkracovačky, metronomy
Zase úplně promočenej, jinak to bylo dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
"Nicméně co jsem se teď koukal do mapy, tak tahle cesta do Kralup stejně nevede, takže bych skončil maximálně v Řeži"
Ale vede, příště to zkus.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | Ba jo, měl jsem tu mapu v moc velkym měřítku, a teď vidím, že kolem Ústavu jadernýho výzkumu nějaká cesta vede Teď už jenom překonat ty závory u kamenelomu Každopádně díky za tip, vyzkouším to |
Jakou děláš fakultu, snad ne FJFI? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě že je super. Ale věděl bys kde je Řež, co se dělalo v Přemyšlení a další související věci. :-) Ale i strojní je dobrá, aspoň že to. :-)
A cvičení máš pěkné, jen tak dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Pátek 6. července
Volno
Sobota 7. července
Kolo
Trasa: Praha (Žižkov) - Klecany - Řež - Dolánky - Kralupy nad Vltavou - a zpátky (kolem 60 km)
Čas: 3 hodiny
Výborná jízda, ale z Řeži do Dolánek to byl vážně hroznej kros, protože ta lesní cesta podél Vltavy byla místy jedna velká bažina.....no takhle zaflákanej jsem už dlouho nebyl, měl jsem bláto i v hubě  Každopádně děkuju Reichenberkovi za tip, brzy si to zopakuju, protože jsem u nás včera našel jednu zapadlou benzínku, kde si můžu to zablácený kolo parádně umejt
Neděle 8. července
Přemístění
Systém (1-2)x ze země + (0-2)x z visu
(1+2)x60 kg
(1+2)x70 kg
(1+2)x80 kg
(1+1)x85 kg
5x (2+0)x90 kg
Sedlo to pěkně, dobrá dynamika, žádná velká dřina.
Pushpress
3x65 kg
3x75 kg
3x80 kg
3x3x85 kg ... těžký, ale ne úplně na krev
3x80 kg
Zadní dřep
5x60 kg
5x80 kg
5x100 kg
5x5x115 kg
Tak středně těžký, jinými slovy nohy stojí furt za prd, ale sem tam se blýskne na lepší časy
Benchpress
5x60 kg
5x80 kg
5x5x85 kg
S úplnym přehledem to ještě nebylo, ale po tom předminulym failu mi to trochu spravilo chuť
Shyby
5x5xJenda
Břicho
8 sérií - nízký svíčky, plank, zkracovačky
S přihlédnutím k docela špatný životosprávě z posledních dnů jsem spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 9. července
Běh
Trať:
1) sprinty 40-50 metrů a výskoky do schodů
3x (3xsprint + 3x5xvýskok + 3xsprint)
Ale jo, nějaká ta rychlost tam ještě pořád je
2) Výklus 2x2 km + 3xběh do schodů
Původně jsem se chtěl jenom lehce proběhnout na závěr, ale nevědomky jsem běžel směrem k dlouhatánskejm schodům, který miluju, takže jen co jsem je uviděl, bylo jasno Trochu jsem to vyhrotil, takže po třetím výběhu totálně vytuhlý nohy a sotva jsem popadal dech, prostě nádhera No a když už si vedu ten log, tak jsem pro zajímavost ty schody cestou dolů spočítal, a je jich 115
Čas: vážně nemám ponětí, protože jsem se po skončení zakecal s jednou inlajnistkou a domů přišel bůhví kdy
Včera naprosto luxusní, parádní počasí, běhalo se výborně....kdepak, kam se na tohle venkovní blbnutí hrabe nějaký trapný fitko
Úterý 10. července
Trh
Systém (1-2)x ze země + (0-2)x z visu
(1+2)x40 kg
(1+2)x50 kg
(1+2)x60 kg
5x (2+0)x65 kg
Těch 65 kg už lítá docela pěkně, první opáčka krásný s přehledem, u druhých už větší jistota než předminule, takže spokojenost.
Čelní dřep
5x60 kg
3x80 kg
3x95 kg
3x3x100 kg
2x3x95 kg
Nebylo to až tak těžký, ale ze včerejška mám docela fest namožený třísla, a tady to bylo docela znát.
Military press
5x45 kg
5x55 kg
5x5x60 kg
Těžký jako kráva
Rumunský mrtvý tah
5x60 kg
5x110 kg
4x5x120 kg
Tohle sedlo krásně, rumuny mě baví v poslední době mnohem víc než klasika.
Přítahy spodní kladky
5x5x100 kg
Břicho
6 sérií - nízký svíčky, zkracovačky
Ramena tradičně špatný ale jinak jsem spokojenej. Díky včerejšku půjdu ještě k večeru inlajnovat, ale to nejspíš nebude mít se seriózní aerobkou nic společnýho, i když jeden nikdy neví
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
Středa 11. července
Kolo
Trasa: Praha (Žižkov) - Vrané nad Vltavou - Zvole - a zpět (něco přes 50 km)
Čas: lehce přes 2 hodiny
Chtěl jsem jít běhat, ale ráno kompletně zničený nohy, protože po těch pondělních sprintech jsem je pak samozřejmě v úterý dorazil dřepama a rumunama  Rozhodnul jsem se vyjet na kole, jenom lehce prošvihat nohy....začátek tragickej, tuhý nohy, ale pak jsem se dostal do tempa a jelo se mi výborně, takže jsem si nakonec dal i tradiční vrch Vrané-Zvole  A tady jsem byl mile překvapenej, protože jsem to jel na stejnej převod co naposledy a nebyl jsem zdaleka tolik vytuhlej ani zadejchanej, takže paráda
Čtvrtek 12. července
Přemístění+výraz
Některý přemístění (do 90 kg) jsem jel z visu, ale nebudu zbytečně komplikovat zápis.
(3+2)x60 kg
(3+2)x70 kg
(3+2)x80 kg
(1+1)x90 kg
5x (1+1)x95 kg
Metrák už bych dal, ale hlava na to ještě není připravená Některý série dneska lehký, některý těžší, to je vždycky podle toho, jak jsem schopnej se koncentrovat na techniku.
Mrtvý tah
5x110 kg
3x130 kg
3x150 kg
3x3x160 kg
3x150 kg
150 jedu ještě pěkně technicky, teda aspoň mám ten pocit , ale těch 160 už byla docela prasárna, z toho nemám dobrej pocit Ale aspoň je pozitivní, že už mám docela navyklý palce, takže mě při zámku ani moc nebolej (když opomenu drobnou neestetickou štěnici na nehtu ).
Benchpress + facepulls
5x60 kg + nic
3x80 kg + nic
3x90 kg + 8x60 kg
3x95 kg + 8x60 kg
3x100 kg + 8x60 kg
4x (3x95 kg + 8x60 kg)
Možná bych s tím kilem ty 3 série dal, ale bylo by to na krev a to pro mě nemá smysl, takže snad někdy příště
Biceps s EZ
5x (30+EZ)
5x5x (40+EZ)
Břicho
7 sérií - nízký svíčky, zkracovačky
Dneska dobrý, mrtvola sice nic moc, na druhou stranu už se blížím svýmu dosavadnímu maximu, takže co taky čekat
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
neviem ako velmi tlacis na pilu pri mrtvole ale z toho co pises mi to vychadza ze mas velmi dobry pomer medzi vahami na mrtvole a premiestnenim. A 90 od od pasa je tiez parada (podla mna)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|