Co koupit?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co koupit?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co koupit?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheGhost

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:25 pm    Předmět: Co koupit? Odpovědět s citátem

Ahoj , chtěl bych poradit co mám koupit , vzhledem ktomu že jsme student a nemám něak extra finance , tak buď Glukózu , nebo Maltodextrin..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ti bude více vyhovovat.Přesnou radu zde asi nečekej,protože každý upřednostňuje svoje.Obojí je levná věc,takže je to na tobě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
TheGhost

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi zkusím od každého jeden

https://obchod.ronnie.cz/s-3142-maltox-100-maltodextrin-eu.html

a

https://obchod.ronnie.cz/s-4743-dextrose-100-hroznovy-cukr.html

A dá se koupit ještě něco tak levného na podporu růstu , nebo regenerace ?
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promazal jsem hlouposti mimo mísu a poprosil bych,držte se pouze vlákna a pokud nemáte odpověď k tématu,nechte si moudra pro sebe.Pokud se slušně zeptal,slušně odpovězte nebo raději nepište nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych ti raději doporučil investovat ty peníze do nákupu kvalitnějších základních potravin, zeleniny a ovoce. Vzhledem k tomu, že asi nemáš moc peněz, je dle mě zbytečné kupovat doplňky. Může to znít ohraně, ale pestrá a vyvážená strava ti zajistí nejlepší podmínky pro růst a regeneraci.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

**

--
Diskutuj věcně k tématu příspěvku, ne k rozhodnutí administrátora. Ronnie
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:59 am    Předmět: Re: Co koupit? Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
Ahoj , chtěl bych poradit co mám koupit , vzhledem ktomu že jsme student a nemám něak extra finance , tak buď Glukózu , nebo Maltodextrin..

Všechny suplementy, co uvádíš, jsou jen cukry, ty Ti k růstu přímo nepomohou a nevěřím, že je z běžné stravy nedokážeš přijmout snadněji. Když už tak sáhni aspoň po nějakém levném gaineru, která má i nějaké bílkoviny, kterých budeš mít ve stravě nedostatek podstatně pravděpodobněji.
Bombay

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Ronniem.

Jsou to pouhé cukry a po těch nijak zázračně "nezhulkovatíš".
Když už tak nutně toužíš po suplementech, kup obyčejný gainer. Bude mít navíc i něco málo bílkovin a ve většině případů si i pochutnáš.

Ovšem mám obavu, že když se nemůžeš rozhodnout mezi glukozou či maltou, bude pro tebe rozhodování mezi značkami gaineru očistec
8Shade

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo to dělej jako já a kup si vysokoprocentní proteiňák a k tomu dextrózu. Namíchej v poměru např v poměru 1:1 (např pro 70 kg, 10% BF při použití 80% proteiňáku to vychází na 60g proteinového prášku a 46 g dextrózy). Pij to po cvičení a máš hotovo. Já osobně ani nic jiného nekupuji a za 800 korun mám 2kg dextrozy + 2kg proteinu... vydrží to několik měsíců... a pít se to dá díky dextróze i bez ochucovadel, chuť to má dobrou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: