|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-pod

|
Zaslal: so leden 19, 2013 11:43 pm Předmět: Flat vs Incline Bench press? |
|
|
Zdravím, zajímá mě, jestli začínáte cvičit prsa horním nebo spodním benchem, nevím, jestli to mám obměňovat, protože při šikmém z toho docela cítím ramena a ta technika mi přijde taky těžší (jezdíte i šíkmý až tesně k hrudníku?). Asi zkusím zařadit Incline -> Flat -> ...
EDIT: Případně jezdit Incline na multipressu, tam mi to přijde jednodušší a necítím z toho tak ty ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: so leden 19, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
ja to stridam ale na sikme jezdim jen s jednoruckama s velkou mi to proste nejde tlacim to vselijak jen ne kozama
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Nojo, bohužel chodím do školní posilovny, kde máme jednoručky jen do 30kg, tak to není žádná sláva..
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
| e-pod napsal: | Nojo, bohužel chodím do školní posilovny, kde máme jednoručky jen do 30kg, tak to není žádná sláva.. |
Zkus tempo 4010 (explozivně nahoru, 4s spouštět dolů) a ta váha bude dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
V poslední době začínám incline, vždycky jsem ho ojebával a měl jsem hořejšek celkem dost zaostalej, dokud jsem to neprohodil. Takže to bych řekl bude hlavně o prioritách/slabinách. Incline jedu jak s jednoručkama tak na MP, strídám, ale radši ty jednoručky. na MP se dotknu koz, s jednoručkama jdu ještě trochu níž. Ramena nějak výrazně necítím ani u jednoho. Jakej používáš sklon lavičky?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak jsem si přečetl poměrně dost zajímavý článek o technice inclinu a dozvěděl jsem se, že ty ramena cítím hlavně kvůli tomu, že úhel, který svírají lokty ruky s tělem by měl správně být asi 45°...
Článek: http://www.bodybuilding.com/fun/schultz51.htm
TO: Redshank - Sklon lavky mívám klasických 30°-45° určitě ne větší..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | 8Shade napsal: | | e-pod napsal: | Nojo, bohužel chodím do školní posilovny, kde máme jednoručky jen do 30kg, tak to není žádná sláva.. |
Zkus tempo 4010 (explozivně nahoru, 4s spouštět dolů) a ta váha bude dostačující. |
Nebo zkus to jezdit kousek pod kozy než by tě pustila bench osa a koukát hlavou "do stropu" a havně ne takové ty rozsahy, kde končím půl metru nad hrudníkem. |
Tos mi měl říct asi před rokem a půl, kdy jsem začínal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|