Zaslal: st leden 23, 2013 11:44 am Předmět: Hacken Dřep obráceně
dnes jsem prvně zkoušela dřep na Hacken stroji čelem k opěrátku- je to na hamstringy prý, bral mi to hlavně zadek...nemáte někdo rady, jaká nejlepší je poloha pro nohy, abych to brala hamstringama? u sebe špičky, naširoko, dál na platoformě...????Díky za tipy a rady;-)
Zaslal: st leden 23, 2013 11:46 am Předmět: Re: Hacken Dřep obráceně
tak určitě dál na platformě, postavení nohou nemá moc smysl řešit, důležitý je mít váhu na zadní straně stehen, stát na patách celou váhou a jakmile by si cítila spodní záda, tak se na to vykašlat a hledat chyby
na hamstringy existuje cela rada mnohem lepsich cviku.
Hacken si nech na kvadricepsy.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
hm čeština jak stehno, ale už vim..tohle sem cvičila když jsem začínala, ale vzhledem k tomu, že mrtvolu dávam i se 60 kg, tenhle cvik mi to moc nenahradí...:- ( ale na dojetí dobrý, sem na tohle uplně zapomněla
hm čeština jak stehno, ale už vim..tohle sem cvičila když jsem začínala, ale vzhledem k tomu, že mrtvolu dávam i se 60 kg, tenhle cvik mi to moc nenahradí...:- ( ale na dojetí dobrý, sem na tohle uplně zapomněla
Ty cvičíš gluteham raise jako lehký cvik na dojetí? O tom dost pochybuju. Nejspíš jsi vyguglila variantu na stroji. Tohle je trošku jiné kafe:
Ne že bych tě podceňoval, ale myslím, že bude pár měsíců trvat, než zvládneš pár takových opakování :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ty cvičíš gluteham raise jako lehký cvik na dojetí? O tom dost pochybuju. Nejspíš jsi vyguglila variantu na stroji. Tohle je trošku jiné kafe:
Ne že bych tě podceňoval, ale myslím, že bude pár měsíců trvat, než zvládneš pár takových opakování :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
řeknu Lukášovi, ať mi dřepne na lýtka:-) přinejhoršim budu pokračovat v Hackenu, cejtim to teď po tom dnešku celkem dost po mrtvole mi to tak nebere...
řeknu Lukášovi, ať mi dřepne na lýtka:-) přinejhoršim budu pokračovat v Hackenu, cejtim to teď po tom dnešku celkem dost po mrtvole mi to tak nebere...
No,tak to jsem zvědavej Pokud děláš mrtvoly správně,tzn. nohy propínáš a lomíš to nad pánví s vrškem hadrového panáka,tak to bere.Nesmíš se snažit to tahat vrškem jako mrtvolu.Je to jako mechanismus jeřábu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru