Hacken Dřep obráceně

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hacken Dřep obráceně  Úvodní stránka -> Trénink -> Hacken Dřep obráceně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:44 am    Předmět: Hacken Dřep obráceně Odpovědět s citátem

dnes jsem prvně zkoušela dřep na Hacken stroji čelem k opěrátku- je to na hamstringy prý, bral mi to hlavně zadek...nemáte někdo rady, jaká nejlepší je poloha pro nohy, abych to brala hamstringama? u sebe špičky, naširoko, dál na platoformě...????Díky za tipy a rady;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:46 am    Předmět: Re: Hacken Dřep obráceně Odpovědět s citátem

tak určitě dál na platformě, postavení nohou nemá moc smysl řešit, důležitý je mít váhu na zadní straně stehen, stát na patách celou váhou a jakmile by si cítila spodní záda, tak se na to vykašlat a hledat chyby
Conan

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na hamstringy existuje cela rada mnohem lepsich cviku.
Hacken si nech na kvadricepsy.
shooter

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
na hamstringy existuje cela rada mnohem lepsich cviku.
Hacken si nech na kvadricepsy.

Například GHR

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Marki

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GHR??? česky prosím...z mrtvoly divně cejtim plotýndy v bedrech, už jednou mi tam blbě louplo... a zakopávání mi přijde málo...
Petey

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki - glute ham raise, google je tvoj kamarat
Marki

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm čeština jak stehno, ale už vim..tohle sem cvičila když jsem začínala, ale vzhledem k tomu, že mrtvolu dávam i se 60 kg, tenhle cvik mi to moc nenahradí...:- ( ale na dojetí dobrý, sem na tohle uplně zapomněla
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
hm čeština jak stehno, ale už vim..tohle sem cvičila když jsem začínala, ale vzhledem k tomu, že mrtvolu dávam i se 60 kg, tenhle cvik mi to moc nenahradí...:- ( ale na dojetí dobrý, sem na tohle uplně zapomněla

Ty cvičíš gluteham raise jako lehký cvik na dojetí? O tom dost pochybuju. Nejspíš jsi vyguglila variantu na stroji. Tohle je trošku jiné kafe:

Ne že bych tě podceňoval, ale myslím, že bude pár měsíců trvat, než zvládneš pár takových opakování :)

Derek Poundstone
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Marki napsal:

Ty cvičíš gluteham raise jako lehký cvik na dojetí? O tom dost pochybuju. Nejspíš jsi vyguglila variantu na stroji. Tohle je trošku jiné kafe:

Ne že bych tě podceňoval, ale myslím, že bude pár měsíců trvat, než zvládneš pár takových opakování :)

Vzal jsi mi komentář lumpe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Nemáš šanci, jsem rychlý jako blesk

Derek Poundstone
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bara napsal:

Nemáš šanci, jsem rychlý jako blesk

Jenže já tady u toho jím čokoládu,tak musíš zpomalit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marki

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uá, to je drsný, pravda- já myslela ty na hyperextenzy, tohle je mazec! už přemejšlim, kam ve fitku zaseknu nohy a jdu do toho
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
uá, to je drsný, pravda- já myslela ty na hyperextenzy, tohle je mazec! už přemejšlim, kam ve fitku zaseknu nohy a jdu do toho

No,v People moc možností asi nebude.Na to existuje speciál vybavení viz. to video,protože pokud tě tlačí lýtka,neuděláš to.
Marki

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

řeknu Lukášovi, ať mi dřepne na lýtka:-) přinejhoršim budu pokračovat v Hackenu, cejtim to teď po tom dnešku celkem dost po mrtvole mi to tak nebere...
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
řeknu Lukášovi, ať mi dřepne na lýtka:-) přinejhoršim budu pokračovat v Hackenu, cejtim to teď po tom dnešku celkem dost po mrtvole mi to tak nebere...

No,tak to jsem zvědavej Pokud děláš mrtvoly správně,tzn. nohy propínáš a lomíš to nad pánví s vrškem hadrového panáka,tak to bere.Nesmíš se snažit to tahat vrškem jako mrtvolu.Je to jako mechanismus jeřábu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hacken Dřep obráceně Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: