Před vánocema jsem jel dejme tomu něco na způsob crossfitu (potřeboval jsem fýzu). Chtěl jsem si od toho oddechnout a dát změnu, tak jsem dal opak a zkusil jsem korte. Zpočátku to samozřejmě pěkně stoupalo, ale pak jsem dal bench - 5x5x117,5. Další trénink jsem ale se 120 dal jen 3 série celé, 5. opakování u 4.s už s lehkou pomocí a v 5.s jen 4. Říkal jsem si, že prostě byl skok moc velký a že příště to bude lepší. Jenže další cvičení to bylo ještě horší a dneska odpočinutý a najezený jsem měl problém hned u první série. Ostatní cviky nejde brát jako měřítko, protože mrtvolu jsem musel kvůli zádům vyměnit za shyby a i nohy nejedu kvůli zádům úplně naplno.
Pro upřesnění neberu žádné suplementy, naopak se snažím shodit tuky a mám odzkoušené, že mě zabírá vynechat co nejvíc cukry a snažit se o co nejvíc bílkovin (od 1.1. 3kg dole). Vím, že jet objemovo/silový tréning a hubnout jde proti sobě, ale mě se ten trénink líbil kvůli jednoduchosti a tomu, že odjedu "celé" tělo. Posku střídám ještě s tréninky kickboxu, takže dnů bez pauzy moc není.