budu měsíc v nemocnici - jak se připravit abych neschodil?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - budu měsíc v nemocnici - jak se připravit abych neschodil?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> budu měsíc v nemocnici - jak se připravit abych neschodil?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mrkew66

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 3:29 pm    Předmět: budu měsíc v nemocnici - jak se připravit abych neschodil? Odpovědět s citátem

Zdravím.
Lékař mi diagnostikoval vzácný jev, kdy se mi propadá klenba horní čelisti. Dá se to řešit operativně, už jsem objednaný a za 8 měsíců mě to čeká.
Po operaci budu měsíc v nemocnici a poté další měsíc doma s přišroubovanou tlamou, budu moct jíst jen rozmixovaná jídla brčkem, docela hardcore ale co už mám dělat.

Začal jsem posilovat cca před půl rokem a z 60kg jsem dokázal nabrat skoro na 70kg.
Za zmíněných 8 měsíců si myslím že bych mohl nabrat i na 75 a víc.

Pobyt v nemocnici a poté doma bude pro mé tělo a svaly rozhodně drastický, vím že hodně zhubnu. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nějakou radu jak se na toto období co nejlépe připravit.

Mám teď jet maximální objem, a zmíněné 2 měsíce brát jako takovou "rýsovačku" ? Nebo co byste mi doporučily?

Nechci přijít o to co jsem pracně budoval. Díky za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkwo.
8 měsíců před tebou - z toho vycházej to je základ. Nevím jakým zpusobem cvičíš ale pomalu a jistě bych to stupňoval tak aby si před nástupem na tu operaci byl v co nejlepší formě.Myslím v oběmu, silovce a i kondici. Nemluvím absolutně o nějaké dietě nebo tak něco. Pak ten měsíc v nemocnici pojmeš jako regeneraci i když celej měsíc nesáhneš na činku. Potom bych si doma naopak celej ten měsíc užíval tréninku a zvyšování intenzity. Vyzkoušel cviky co normálně neděláš atd.
Tady nejde totiž o to jestli shodíš 2 nebo 4 kila........Připrav akorát hlavu.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já prodělal 6ti měsíční mononukleózu minulej rok a za první měsíc, kdy jsem nemohl prakticky vůbec jíst (měl jsem mono + angínu, mandle velký přes celej krk). Denně jsem snědl třeba jen banán a shodil jsem 5-6 kg za ten měsíc (přibližně ze 78 na 72-73) a to mám ultra rychlé spalování. Nedá se s tím prostě nic dělat, ale dobré je to, že tělo má skvělou funkci - svalovou paměť. Věř mi, že funguje, jen tady na fóru můžu říct, že např já, draper nebo třeba freimen jsme se vraceli po delší době necvičení a dá se vrátit do několika měsíců. U mě například to většinou vychází tak, že návrat na původní formu trvá 1-2x tolik, co trvala nemoc.
Helheim

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za měsíc v nemocnici s minimálním pohybem, bez cvičení a s jejich stravou přes brčko v hubě to z tebe sleze všechno ani nemrkneš, co taky jinýho čekat.. Stejně budeš mít v té době asi jiný starosti než o kolik mm ti spadl bicák.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - budu měsíc v nemocnici - jak se připravit abych neschodil?
Rychle na stránku:

Přejdi na: