|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Actory
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:25 am Předmět: Problém se spánkem |
|
|
Zdravím všechny, nevím, jestli píši do správné sekce, tak snad nevadí. K mému problému, poslední dobou mám velký problém se spaním, tak trochu už od konce minulého týdne. V tréninkové dny je to nejhorší, jdu spát v 10, usnu sotva o půl 12, a v 5 ráno jsem vzhůru, a kolikrát se i stalo, že sem se mezi touto krátkou dobou spaní vzbudil, teď to není tak hrozné, jelikož jsou prázdniny, můžu spát mnohem déle, i když tímto blbým spánkem cítím, že se pořádně nezregeneruji (a do posilovny nechodím na čajový dýchánek). Je to docela fyzicky i psychicky vyčerpávající, dá se to vydržet, jenže tohle není v pořádku. Co myslíte, máte s něčím podobným někdo zkušenosti, či případně jak to řešíte? Mamka říká, že bych si měl dát týden volna, příští týden v pátek mi skončí permanentka, tak bych si týden odpočinul, ale bojím se, že se to pak bude zase opakovat a s takovým spánkem určitě moc neporostu. Nebo si mám někam zajít? K psychiatrovi se mi teda fakt nechce, nikdy sem tam ani nebyl, a depresí ani stresem netrpím, spíše naopak, i v tomto krušném období mi převládá spíše lepší nálada. Předem díky za ohlasy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ivo2

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Nerob z toho kovbojku... pred spanim tam daj 30mg zinku a vyhni sa neskoremu (tesne pred spanim) jedlu a neskoremu treningu .
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Můžeš být přetrénován, ale tohle může dobře posoudit spíš někdo, kdo tě má často na dohled, ví jak trénuješ, jak jíš atd.
Ivo: 30 mg zinku? Co blbneš? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Pravdaaaa ja to tak davam bezne 30mg neni vela ,ODD je 15mg a on ako sportovec si tam po treningu moze kludne svihnut 30mg a bude spat ako kojenec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
Já třeba nemužu usnout dlouho ale pak spím třeba i do 10. Nastesti jsou ted prazdniny, horší se bude přeorientovat na ranní vstavaní. Já si taky myslím, že třeba tělo toho má dost, ale pokud máš chut do tréninku, tak to bude něco jineho než přetrénování.
eSko co je špatné na tom zinku? Já mám tablety 25mg a beru 2 ráno a 2 večer a rozhodně s tim problém nemam :) Naopak dost mi to pomohlo proti akne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | | Pravdaaaa ja to tak davam bezne 30mg neni vela ,ODD je 15mg a on ako sportovec si tam po treningu moze kludne svihnut 30mg a bude spat ako kojenec. |
Vysvětli mi vliv zinku na spánek.
Study: V jaké chemické formě ten zinek bereš? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
Melatonín 5mg a spiš jak malé decko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Melatonín 5mg a spiš jak malé decko :) |
Nekolikrat jsem v minulosti objednaval ze Slovenska ruzne druhy a nikdy na me nefungoval ani trochu. Nekolikrat jsem ovsem slysel, ze neni melatonin jako melatonin a ze mnohem lepe funguji melatoniny z Nemecka, Polska nebo USA.
S jakym konkretne mas zkusenosti ty?
Jinak doporucuji sypany caj z kozlika lekarskeho. Ac jsem na cajicky nikdy moc neveril, tak tenhle jediny na me fungoval. Jeste se chystam vyzkouset tenhle, take jsem na nej slysel nejake chvaly http://www.everest-ayurveda.cz/index.php?id=2&item_id=1&temp=7&products=1&prod_id=27&it=r1 Jinak klasicke caje na spani z lekarny nikdy nic...
Dalsi vec jsou leky na spani (hypnotika) a nebo stejne tak dobre a nebo mozna i lepe funguji antidepresiva, ale leky samozrejme neradim, to az v krajni pripade nebo po konzultaci s lekarem. I kdyz sam je cas od casu pouzivam uz asi 8 let a nerekl bych ,ze jsem na nich zavisly. Proste cas od casu, kdyz je potreba , tak si (klidne pouze pul tablety) vezmu. Z tech setrnejsich, ale ne primo urcenych na spani, celkem pekne funguje kinedryl, coz moc lidi nevi. 2 tablety te celkem zajimave oblbnou.
A posledni vec, ktera mne pomaha se spanim jsou jednoduche cukry, ale to samozrejme take neni reseni pro kazdeho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 7:37 am Předmět: gfdf |
|
|
ohřej si mléko a do něj med a nebo usínej s mp3 pust si to nejvic potichu, ale zadnej metal  já usnu vždycky po třetí písničce..
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
nebo si čti před spaním, já usnu po druhý stránce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|