podlozene kotniky u drepu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - podlozene kotniky u drepu  Úvodní stránka -> Trénink -> podlozene kotniky u drepu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
coder

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 2:36 pm    Předmět: podlozene kotniky u drepu Odpovědět s citátem

zdravim vsiml jsem si ze se mi mnohem snaz drepuje pokud si podlozim malymi kotouci paty staci i cca 2 cm a je to hodne znat muzu jit klidne az na paty beztoho abych se nejak predklanel tudiz mi to pekne setri spodni zada vahu se snazim drzet na patach ale i tak se chci zeptat jestli to neni blbost nerad bych nejak zbytecne zatezoval kolena ,vazy apod
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to pro ty co maji zkracene slachy apod. Ted jed takhle, hodne strecuj a postupem casu prechazej na klasicke drepy bez podlozeni pat.
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strečování je důležité, ale nemusí to být jen šlachami a zkrácenými svaly, svoji roli hraje i mobilita kotníku, stavba těla a technika dřepu. Já dřepoval víc než rok jen v bosobotách, pečlivě se protahuju každý den, ale když jsem poprvé obul vzpěračské boty, rozdíl jsem poznal okamžitě.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle se tu řešilo už několikrát. Já radím investovat do kvalitních vzpěračských bot s podpatkem.
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
tohle se tu řešilo už několikrát. Já radím investovat do kvalitních vzpěračských bot s podpatkem.

amen :)

Derek Poundstone
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někomu může dělat vyvýšená část boty u paty problém ve formě praskání v koleni kvůli nepřirozenému náklonu chodidel. Osobní zkušenost.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pose esko, po te co jsem kotouc z podpat vyhodil, kolena mi krupou mnohem mene....
honzaj95

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičíš vzpěračskej nebo powerlifterskej dřep? Pokud seš vyžší, tak to je běžný, že se ti tam hůř skládá.

Zkus pořádně protahovat kyčle, hamstringy a třísla, pokud cvičíš powerlifterskej a hned to půjde hlouběj.

Rychle na stránku:

Přejdi na: