Domácí trénink + strava

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí trénink + strava  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Domácí trénink + strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tregii

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:13 pm    Předmět: Domácí trénink + strava Odpovědět s citátem

Ahoj, je mi 18 let, mám 168cm, obsah tuku 8%, 61kg a BMI v normě.
Mám jasné cíle. Do léta chci vánočku a nabrat svaly, k tomu ještě nejlépe spálit tuky, aby vánočka vynikla a mírně vyrýsovat. Co jsem dělal poslední měsíc. V pondělí, středu a pátek: 8 min ABS workout /watch?v=vkKCVCZe474&feature=youtu.be
úterky a čtvrtky jsem se věnoval klikům, dřepům a angličákům
Bohužel se obávám, že to není dostatečné. Také se věnuji MMA včetně BJJ (miluju BJJ sparingy) a jsem schopen sparovat s kámošem u něj doma i 2-3 hodiny, což je hodně vysilující, ale řekl bych, že přitom nějaký ten tuk snad i spálím. Většinou přes týden. Chodím do školy, jeden týden mám školu, druhý týden mám praxi, tam se snažím vybírat si těžší práce ve skladu, tahání beden s pivem, pytle brambor atd.
Mám doma 2.2kg 90% proteinu, ten si dávám po tréninku ABS a před spaním.
Mám k dispozici také celý Animal Pak, monohydrát 100% creatinu, omega3 a Beef Amino Hydro 4000. To si zatím schovávám, až budu mít tvrdší trénink (tzn. za pár měsíců snad). Mám k dispozici také ještě 8 vstupů na permici do posilovny, chodil jsem spíše jen občas (rekreačně).
Chci cvičit hlavně doma a hlavně tu vánočku bych moc chtěl, ať mám na čem budovat a v létě se nestydím jít na pláž. Míval jsem trochu pupek ale všechno jsem to shodil běháním, častým chozením, pohybem a přizpůsobením stravy.
Moje stravování:
Ráno něco lehčího třeba nějaké sušenky nebo pečivo s medem/máslem, případně vločky s mlíkem či jogurtem, čaj či kakao, výjimečně kafe
na svačinu rohlíky se šunkou/sýrem nebo sójový řez a Chleba s řízkem třebas a k tomu ovoce - jablko, banán
Obědy většinou něco ve stylu vepřové maso, špenát a bramborový knedlík nebo kuře na vodě s rýží apod. Hlavně se snažím o maso a luštěniny.
Večeře hlavně tvaroh, jogurty, maso nebo vajíčka
Před spaním vždy protein a výjimečně tvaroh, pokud jsem si ho nedal třeba k večeři.

Tak a teď se dostávám do bodu, kdy si nevím rady. Tipl bych, že by nebylo na škodu spálit ještě nějaký tuk, abych mohl rýsovat tu vánočku. Chtěl bych to hlavně přírodní cestou, takže bylo by vhodné nějaké kardio? Nebo to hnát přes nějaký spalovač tuků?
No a samozřejmě nechci zaostávat ani se zbytkem těla, takže doporučili byste mi nějaký začátečnický trénink proveditelný doma nebo něco třeba i do posilovny, tak aby to bylo všestranné a komplexní? Poradili byste mi co upravit/změnit na jídelníčku? Chci se co nejvíce komplexně rozvíjet, získat sílu, výdrž a zdravé tělo. Nejsem moc zámožný student, takže si nemůžu dovolit kupovat hovězí maso, které je 2x dražší. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Einarr

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že nikdo nemá odvahu ti odpovědět (ani se nedivím), takže ve zkratce:

Břišní svaly ti nejsou vidět, protože žádný nemáš. Odcvič si nějakej začátečnickej fullbody trénink, pořeš stravu a kardio seškrtej na minimum, jinak neporosteš efektivně. Tečka.
tregii

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velký dík za tip a za odpověď, popřemýšlím nad tím a vrhnu se na to! :)
8Shade

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli máš hrazdu a nakládací jednoručky, tak doporučuju P90X (domácí trénink). Jestli ne, tak z toho alespoň cvičení na břicho ab ripper X.
tregii

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusim P90X, diky za tip.
j.peringer

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuku máš poměrně málo . Takže nač pálit více tuků? ... Jednoduše řečeno ty svaly prostě nemáš (břišní) - už tu bylo řečeno. Na spalovače se vykašli , protein ber hodinu po cvičení a na noc doporučuji tvaroh:) ... Jinak pokud chceš nabrat i dostatek svalové hmoty ,tak bych trochu přidal na stravě ( obzvlášť snídaně mi příjde celkem málo). Tak hodně štěstí a ať se Ti to vydaří;)
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chces pribrat, je to jednoduchy: tahat tezky vahy a tahat jich hodne a k tomu zrat, jako kdyby to byl Tvuj job.

Pokud chces cvicit s vlastni vahou, musis se dopracovat k tezkym bw cvikum, jako jsou jednoruky kliky, kliky ve stojce, pistole, pritahy, mosty, mosty na jedny ruce a noze, wrestle bridges a prednosy ( nohy k tyci).

Pokud rad ctes, precti si Naked Warrior a Convict Conditioning, tam najdes vse, co potrebujes.

Rychle na stránku:

Přejdi na: