Problém - praskání za hrudní kostí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém - praskání za hrudní kostí  Úvodní stránka -> Trénink -> Problém - praskání za hrudní kostí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sunday

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 7:55 am    Předmět: Problém - praskání za hrudní kostí Odpovědět s citátem

Ahoj, měl jste někdo stejný problém?
Občas když hodně zatlačím ramena dozadu, praskne mi někde v místě kde se spojují klíční kosti a hruní kost. Jako když si lupnete kloubem. Toto místo mě už nějakou dobu pobolívá a docela omezuje v cvičení (předpažení, vzpažení apod).
Máte nějakou radu? Jen neříkejte, že namám dávat ramena dozadu :) páč ono to bolí i bez toho. Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SGS

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel jsem stejny problem, vzdycky hlavne po klikach na bradlech, docela neprijemyn pocit. Od te doby co je nejedu, uz to nepozoruju.
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blokáda klíční kosti a s tim souvisejících žeber s největší pravděpodobností
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mám niečo podobné, najmä po príťahoch v predklone na druhý deň pokiaľ som cvičil s vyššou váhou, ale kedysi to bolelo aj po kľukoch na bradlách. Najhoršie to bolo niekedy v septembri až novembri, to som ani necvičil a kvôli silnej bolesti som napr. kľuk na bradlách nedal ani jeden. Oddych od činiek pomohol a teraz ma to takmer vôbec neobmedzuje, aj keď to furt neni úplne tak ako predtým.

Rychle na stránku:

Přejdi na: