|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:55 pm Předmět: Nejsilnější benčař historie??? |
|
|
Dovolím si tady založit takové polemizační téma, protože jak už nakousl Bara v topicu vedle, nechce se mi tomu moc věřit, ale pokud to je pravda, máme v ČR opravdu největšího RAW benčaře světa.
Na facebooku se na stránce Eagle Fitness objevilo, že je navštívil Pavel Butor. Nadšencům kulturistiky ho není třeba představovat. Pavla jsem kdysi viděl tuším na mistrovství čech v kulturistice a horní polovinou těla by už tenkrát mohl konkurovat profíkům. Už tenkrát jsem slyšel, že je i extrémně silný, zejména v tlakových disciplinách.
No a právě dnes se na Eaglu objevila fotka Pavla jak jede přítahy se 100 kg jednoručkou, prý po 10 opáčkách v sériích. To by nebylo ještě nic tak zázračnýho až na to, že se pod fotkou rozjela diskuse o tom, že Pavel má dávat údajně 340 RAW benč. To napsal sám majitel Eaglu. K tomu se připojil i člověk vystupující pod nickem Frank Brejcha, který tvrdí, že ho viděl dát 320 kg a dokládá k tomu i následující foto:
Na fotce je jasných 320 kg, ale...
Kolik kg by dal reálně sám? Jede to v celé dráze? Atd. atd. atd.
Dále majitel Eaglu psal, že jel tlaky za hlavou s 240 kg pro 8 opáček. Taktéž výkon z jiného světa, ale opět je tu ta otázka jakým způsobem to jel? Na dotek krku? Podle mě i kdyby se s tim jen přiblížil k hlavě by to byl hroznej masakr.
A já se ptám. Když absolutní RAW rekord v benči Scotta Mendelsona z r.2005 činí 325 kg, překoná ho právě Pavel, nebo je to jen nafouknutá bublina?
Tímto se obracím právě na vás Baro, Cizo a spol., zdali by jste nevzali kameru a nevyrazili s Pavlem na trénink, zjistit jak to tedy doopravdy je. A pokud je to realita, přemluvit Pavla, aby to dal někde na soutěži a stal se oficiálně nejsilnějším RAW benčařem historie. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Habartovi

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:00 pm Předmět: |
|
|
jo to je jina liga,ale jak piše Tom lepši video než foto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Super Tome, že si to vzal takhle z gruntu. Ten bench by znamenal skutečně nejsilnějšího raw benchpressera a ty tlaky by byly ještě větší šílenost. K tomu se podle mě nikdo na světě nepřiblížil. Snad ani Greg K.
Každopádně tohle přímo řve o report. Možná o report, který obletí svět silových sportovců. Já těm tlakům nevěřím, ale to nehraje roli. Jakékoliv čisté tlaky nad 140kg jsou podle mě famózní.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:07 pm Předmět: Re: Nejsilnější benčař historie??? |
|
|
Na fotce je 300, ne?
Jinak já tomu nevěřím... kdyby byl tak dobrej a cvičil teda v takovejch posilkách, tak už na nějaký závody půjde dávno
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
300+20 osa... ( 25kg červený, 20 modrý, 15 zelený, 20 žlutý)-vahy podle ronnieho, asi se pletu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | 300+20 osa... ( 25kg červený, 20 modrý, 15 zelený, 20 žlutý)-vahy podle ronnieho, asi se pletu :D |
Žlutý maj 10kg
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
Aha ja znam zelenou jako 10 a žlutou jako 15... modra 20 cervena 25
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
Ano, pokud maj žluté 10 tak 320 s osou tam je
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Aha ja znam zelenou jako 10 a žlutou jako 15... modra 20 cervena 25 |
Jo takhle to je. Pochybuju že to u těhlech bude jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Aha ja znam zelenou jako 10 a žlutou jako 15... modra 20 cervena 25 |
U náš ve fitku máme tady z ronnie a 10ky jsou žlutý,zelený jsou 15 ...20ky modrý a 25ky červený
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
Tak s emrkněte na tu tloušťku...ty zelený jsou silnější než žlutý
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
Zluta 10tka, je uzsi nez zelena 15tka. Za me tam je 320, ale i tak 300 nebo 320, i tak to je brutalni vykon a primlouvam se k nejakemu peknemu rozhovoru na main web.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
to je fotka z BBC Vinohradská 190, metro Želivského v Praze
červený kotouč 25 kg * 3=75
modrý 20 kg * 1=20
zelený 15 kg * 3=45
žlutý 10 kg * 1 =10
celkově 150 kg na každé straně + osa dejme tomu 20 kg, tak to přesně vychází
jen taková otázka u RAW benče se neprovádí dopingové testy?
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 11:28 pm Předmět: |
|
|
ted budu za idiota, ale co znamena to RAW
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|