ideální trénink pro mě?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ideální trénink pro mě?  Úvodní stránka -> Trénink -> ideální trénink pro mě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
veeky2206

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:22 pm    Předmět: ideální trénink pro mě? Odpovědět s citátem

Zdravím, potřeboval bych poradit vhodný trénink. Je mi 15 let, ectomoprh, cvičím už nákou dobu takže techniku vzládám. Trénink bych chtěl 3x týdně, bez mrtvýho tahu. Myslím že jsem na to ještě mladej nebo si nechci ničit záda tak brzo;D Trénink by se měl vlézt do 45 minut. To je hlavní problém, teď jedu podle tréninku který se prostě do 45 min nedá stihnout, je to vždycky tak 75min. Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:25 pm    Předmět: Re: ideální trénink pro mě? Odpovědět s citátem

veeky2206 napsal:
Zdravím, potřeboval bych poradit vhodný trénink. Je mi 15 let, ectomoprh, cvičím už nákou dobu takže techniku vzládám. Trénink bych chtěl 3x týdně, bez mrtvýho tahu. Myslím že jsem na to ještě mladej nebo si nechci ničit záda tak brzo;D Trénink by se měl vlézt do 45 minut. To je hlavní problém, teď jedu podle tréninku který se prostě do 45 min nedá stihnout, je to vždycky tak 75min. Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky

Mám koupený gainer který si dávám ráno, před tréninkem a po tréninku. Jídelníček ještě napsaný nemám, snažím se pořád něco jíst stylem "žeru co vidím", ale snažím se tam cpát hlavně ty sachry:) budu rád za každou radu a trénink. díky
Začni s jídelníčkem ty ectomorphe...
veeky2206

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

začnu ho s novým tréninkem..
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je konec...
mike scania

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mně je na záda špatnej i dřep, když se zamyslíš nad tím jaká váha na tebe (tvoje záda) působí.
ntz

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
Podle mně je na záda špatnej i dřep, když se zamyslíš nad tím jaká váha na tebe (tvoje záda) působí.

je mu 15 .. at mrtvolu klidne necvici
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
to je konec...

to bude urcite nejaky joke
Midnight

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že v 15 letech je jídelníček "žeru, co vidím" naprosto ideální. Hlavně abys toho viděl od všeho dostatek.

Tento trénink https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.

Nevěř tomu, že techniku zvládáš. Zvládnout techniku trvá měsíce/roky a je dobře, že ten MT zatím odkládáš.
Away from the past
Poman

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super nápad nahradit MT ještě technicky obtížnějším cvikem:)
ntz

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Super nápad nahradit MT ještě technicky obtížnějším cvikem:)

:D .. opravdu si nemyslim, ze je predni drep technicky obtiznejsi

ale ono je to jedno .. tu mrtvolu bys dokud rostes nemel delat .. delej mrtvolu s mensi vahou tak, abys treba delal dynamicky bez polozeni na zem treba 10 opak .. tim nic nezkasis, ale urcite se nervi s nejakou vahou ala 3-5 opak na max
veeky2206

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:

Tento trénink je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.

Díky, zítra ho začínám. Myslíte že FB bude mít pro mě dobrý výsledky? FB mám prostě za trénink pro úplné začátečníky co akorát přišli do gymu. Dosud jsem jel rutinu 3x týdně.. jsem na to zvědavej, každopádně díky všem za rády:)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veeky2206 napsal:
Midnight napsal:

Tento trénink je, myslím, velmi dobrý, jen MT nahraď třeba za přední dřep.

Díky, zítra ho začínám. Myslíte že FB bude mít pro mě dobrý výsledky? FB mám prostě za trénink pro úplné začátečníky co akorát přišli do gymu. Dosud jsem jel rutinu 3x týdně.. jsem na to zvědavej, každopádně díky všem za rády:)

strongmani taky cvici FB a nejsou to zacatecnici
neber, ze odjedes na strojichc cvik na kazdou partii, nekdy staci treba jenom mrtvola, kliky na bradlech a mas projete cele telo
ja cvicim uz 10 let a jedu FB a porad se citim dobre

Rychle na stránku:

Přejdi na: