Trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gajdarin

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 11:18 pm    Předmět: Trénink Odpovědět s citátem

Čau, kdysi jsem četl v M&F , že když Frank Zane chtěl zlepšit záda, dělal před každým tréninkem několik sérií Přítahu VČ v předklonu. Chtěl bych to to uplatnit podobně, ale na biceps. Tedy chci potvrdit, jestli si to pamatuju správně tuhle metodu a zda-li mi před každým tréninkem pomůže dělat bicepsový zdvih. Nemyslete si, že sem jeden z těch biceps-honičů, ale opravdu mu zaostává za zbytkem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 11:20 pm    Předmět: Re: Trénink Odpovědět s citátem

Když zaostává, tak ho klidně zařaď nazačátek, klasicky se tato metoda využívá.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se toto osvědčilo u ramen. Rychlé prohřatí s lehkou vahou před každým tréninkem (1-2série), přičemž den před tréninkem ramen to nedělám,aby byl nějaký rege. Ramena jsou teď o kotel lepší. Snad sem to napsal srozumitelně
gajdarin

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc děkuji kluci.

Rychle na stránku:

Přejdi na: